Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

"Ελληνες πριν ΔΝΤ μετα ΔΝΤ και αναπτυξη!!!!!!!!!!"

"Για την Ελλαδα μας συγκεκριμενα..


Επιπλεον μετρα.....μετρα....μετρα.....προκειμενου δανειστουμε για να καλυψουμε τους τοκους των δανεικων και τα παλαιοτερα δανεικα!!!


Γεναια αυξηση του ΦΠΑ εως 4 μοναδες δηλαδη ΦΠΑ 25%.


Γεναια επιπλεον μειωση στους μισθους 30-40% και επιδοματα του...
παθογονου και σπαταλου Δημοσιου.

Καταργηση του 13μισθου και απελευθερωση/καταργηση των συλλογικων συμβασεων εργασιας - οπου θα αντικαθιστουνται εργασιακες συμφωνιες/συμβολαια...... Με προσχημα την ελλειψη ανταγωνιστικοτητας!!

Απελευθερωση των απολυσεων εως και 4% ετησιως και

πληρη απελευθερωση το 2011 & 2012 λες...... και η ανεργια στην χωρα μας προστατευεται η κρατιεται σε χαμηλα επιπεδα!!!.

Καταργηση παθογονων ζημιογονων οργανισμων οπως το κραυγαλεο παραδειγμα των Σιδηροδρομων Ελλαδας αφου μας "βαζουν"μεσα δεκαδες εκατομυρια μηνιαιως.

Παγωμα προσληψεων στο ευρυτερο Δημοσιο και μειωση συνταξεων.

Συγχωνεψη ασφαλιστικων φορεων βεβαιη αυξηση οριου ηλικιας για συνταξη.......λες και.....πιστευουμε οτι θα παρουμε συνταξη!!!

Σφιχτος ελεγχος προκειμενου καμψουμε την φοροδιαφυγη και περιορισουμε την εισφοροδιαφυγη........λες και......εμεις που μας κυνηγαει η τραπεζα και τα γραφεια εισπραξεων..... για ενα υπολοιπο εως και 20 Ευρο ... ειμαστε το προβλημα στην φοροδιαφυγη !!!!!

Ιδιωτικοποιησεις και διαχειρηση η πωληση κατα περιπτωση κρατικης περιουσιας και σημερινων μονοπωλιων οποως ΔΕΗ ΕΥΔΑΠ κτλ.

Δεν μπορω να συνεχισω αλλο .... αλλα σιγουρα η ζωη μας δεν θα ειναι οπως ηταν!!!

Με ενοχλει ομως ..... εξαιρετικα κιολας........., θιγει την νοημοσυνη ολων μας!!!!οπου παρ'ολο την 'φαπα' που εξακολουθουμε να τρωμε θεαματικα και με διαπομπευση παγκοσμια!!!!!

Κανεις μα Κανεις δεν δειχνει τον δρομο της αναπτυξης προκειμενου η Ελλαδα να γινει καπως παραγωγικη σε μερικους τομεις.

Να εμφανιζεται μια πραγματικη διεξοδος .... δηλαδη τι ειμαστε .... αυτοι που μονο θα πληρωνουμε επειδη δανειστηκαμε?? Οσοι Δανειζωνται δηλαδη εως να ξεπληρωσουν δεν υπολογιζονται????

Οχι και ξανα ΟΧΙ!!!!

Δανειστηκαμε για να κανουμε την ζωη μας καλυτερη!!! Σπαταλησαμε γιατι και αυτο στα πλαισια της καλυτερης ζωης ειναι.

Μας δανεισαν αλλωστε γιατι πρωτα μας εμπιστευθηκαν.!!!

Και επειδη βαρεθηκα να ακουω για αυτο τον περιβοητο μηχανισμο στηριξης .....

ας στηθει και ενα μηχανισμος στηριξης της πρωτοβουλιας της εφευρετικοτητας της καινοτομιας της πρωτοποριας απαλλαγμενος απο μεμψημοιριες και γκρινια.!!!

Δηλαδη μια λαμψη για να φωτισει τη δυνατοτητα των Ελληνων οχι απλως να καταναλωνουν σαν χαζο -νεοπλουτοι ιθαγενεις αλλα να συνεχισουν να δημιουργουν οπως εκαναν χρονια-αιωνες και διατηρησαν σημαντικο τον λογο υπαρξης τους

εως σημερα.

Ενας μηχανισμος απλος με ενα οραμα την ικανοτητα για "Αναπτυξη" που να δινει την δυνατοτητα στην ιδιωτικη προτοβουλια με καθαρη σκεψη να αναδειξει δυνατοτητες και προσωπικοτητες οπου εργαζονται σκληρα και ωφελουν την κοινωνια και κατα συνεπεια την οικονομια.

Δεν θελω να εμφανιζομαι ρομαντικος... αλλα μονο σκεπτικος με επιχειρημα την εισοδο στην αναπτυξη της Ιδιωτικης πρωτοβουλιας/δημιουργιας και αλλαγης.

Ομως απαλλαγης απο το παλιομοδιτικο και απολιθωμενο Ελληνικο περιβαλλον μπροστα σε ολη την καταιγιδα και μουνταδα του ΔΝΤ και ΕΚΤ και Ευρωπαικης Ενωσης που θελει να θαμπωσει καθε ελπιδα νεων ανθρωπων.

Αυτα.. απο εναν Ελληνα χρεωμενο, με σκαφος αυτοκινητα, μηχανες εξοχικα, σπουδες, πτυχια, μειωμενη εμπορικη δραστηριοτητα,πληγωμενη εθνικη περηφανεια ,και πολλα αλλα ...... αλλα με αστειρευτη ελπιδα,παθος και πιστη για ακομα καλυτερη ζωη!!!!!"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου