Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Επιστράτευση: αυτοτελές το επεισόδιο ή σήριαλ;

thumb
Από το Μαρικάκι
Και τώρα ποιος έχει σειρά για επίταξη; Μήπως οι ναυτεργάτες σε επόμενη κινητοποίηση; Μήπως οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ; Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αν τελικά τολμήσουν να ξανασκεφτούν για απεργία; Οι νοσοκομειακοί γιατροί; Οι αγρότες;  Όλοι όσοι ανήκουν στα «κλειστά επαγγέλματα» κι έρχεται η ώρα τους;
Και άραγε στο εξής μήπως πρέπει να βάλουμε καλά στο κεφάλι μας τη διάκριση της κυβερνητικής προπαγάνδας μεταξύ «συντεχνίας» (αυτοί που αντιδρούν γιατί πλήττονται νόμιμα επαγγελματικά τους συμφέροντα και εργασιακά δικαιώματα) και «εργαζόμενου» (όσοι δεν αντιδρούν είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί έχουν καταπιεί το ΔΝΤ αμάσητο);

Αρχική » Επισημαίνουμε » Είμαστε όλοι φορτηγατζήδες (συνεχίζεται η απεργία) Είμαστε όλοι φορτηγατζήδες (συνεχίζεται η απεργία)


Συνεχίζουν την απεργία οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων
Τη συνέχιση της απεργίας αποφάσισαν διά βοής,οι φορηγατζήδες, ύστερα  από τρίωρη συνεδρίασή τους. Αυτή την στιγμή μεεταβαίνουν στη βουλή,γιά να επιδώσουν ψήφισμα.
Συνεχίζουμε και προχωρούμε δήλωσε ο Τζωρτζάτος . Θέλουμε να μάθουν ότι δεν ήρθαμε εδώ γιά να κάνουμε μνημόσυνο στις άδειές μας αλλά γιά να πανηγυρίσουμε όπως οι πρόγονοί μας όταν πήγαιναν επιταγμένοι στη μάχη. Ο κλάδος δίνει ό,τι έχει και δεν έχει γιά να μην χάσει την περιουσία του. Ευχαριστώ όλες τις κοινωνικές δυνάμεις που μας συμπαραστέκονται .
πηγη

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΙΑ....ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΤΣΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΙΑ. ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ....

Είναι σπάνιο να μην σκοντάψει πλέον ένας αναγνώστης, σε αναλύσεις και σκέψεις για τις αντικειμενικές ευθύνες της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, για τη δυσμενή εξέλιξη της κατάστασης στην οικονομία, που οδήγησε τελικά στην εθνική ομηρεία', από την τρόικα και το μνημόνιο.Στην καλύτερη για τον Πρωθυπουργό περίπτωση, εκείνο που του καταλογίζεται είναι καθυστέρηση, τόσο ως προς την κατανόηση της πραγματικότητας όσο και αναφορικά με την αντίδρασή του. Στη χειρότερη,

Ξεφτιλίστε τους! Συνεχίστε την απεργία...

Στην χώρα του χαβαλέ και του φραπέ κερδίζει εκείνος που κτυπάει αλύπητα την κοινή λογική από τοίχο σε τοίχο και αποδεικνύεται ο πιο χαβαλές απ’ όλους. Οι φίλοι φορτηγατζήδες πρέπει να συνεχίσουν την απεργία τους. Να ξεφτιλίσουν πλήρως τους πάντες και τα πάντα. Ο καημένος ο Κάρολος πίστευε ότι η επανάσταση θα ξεκινούσε από τους εξαθλιωμένους εργάτες στην Αγγλία. Πόσο άδικο είχε. Νόμος είναι το δίκιο του φορτηγατζή, που θα έλεγε και η Αλέκα...

Φασουλα το Φασουλα...αδειαζει η σακουλα.....


Μια καλή υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές είναι ο Μήτρογλου!!! Αφού δεν σας κάθισε το μπάσκετ ,δοκιμάστε και στο ποδόσφαιρο.  Δεν έχετε να χάσετε και τίποτα. Ο κόσμος του Πειραιά θα χάσει. Εσείς έτσι κι' αλλιώς χαμένα κορμιά είσαστε!
Σε στάση πληρωμών θα προχωρήσει ο δήμος Πειραιά .Από τις 13 Αυγούστου ο δήμος Πειραιά θα προχωρήσει σε στάση πληρωμών, ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Φασούλας, κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης Τύπου. 

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι ο Πειραιάς αδυνατεί να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις του, ακόμη και να πληρώσει τους εργαζόμενους. Σύμφωνα με τον Π. Φασούλα, αιτία για το οικονομικό αδιέξοδο είναι η απόφαση του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων να παρακρατήσει 2,2 εκατ. ευρώ από την κρατική επιχορήγηση μέσω των αυτοτελών πόρων, λόγω οφειλών του δήμου από δάνεια που έχει πάρει. 

πηγη