Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΠέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ....ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ...ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ

Νεα "Χυλόπιτα" εισπράξαμε ως κράτος αυτή την φορά απο την Τσεχία μέσω του Τσέχου πρωθυπουργού Πετρ Νέτσιας που δήλωσε πως δεν πρόκειται ούτε και η χώρα του να συνεισφέρει στο Μηχανισμό Στήριξης για την Ελλάδα.
Είναι η δεύτερη χώρα μετα την Σλοβακία η οποία επίσημα αρνείται να βοηθήσει.
Και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία αφού ακόμα και κράτη όπως η Γερμανία που έχουν υποσχεθεί βοήθεια βλέπουν αρκετές επιφυλάξεις στο εσωτερικό τους απο κόμματα και πολίτες που αρνούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να διασωθούν οι τραπεζίτες,τα τρωκτικά και τα πολιτικά λαμόγια της Ελλάδας.

Καραμανλής: Έκανα εκλογές γιατί θα με καθάριζαν

Λέτε να είναι αλήθεια;

Το αναδημοσιεύουμε γιατί η είδηση δόθηκε  από το πολύ έγκυρο και φιλικό μας Ιστολόγιο Parapolitika.gr

Εκτός από τα παιδάκια και τα ανέκδοτα που κυριάρχησαν στο δείπνο του Καραμανλή στην ταβέρνα του Ποταρή στο χωριό Κουνουπιά Αρκαδίας, εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η απάντηση που έδωσε ο πρώην πρωθυπουργός σ' έναν οπαδό της Ν.Δ. που τον πλησίασε και τον ρώτησε.
«Πρόεδρε γιατί πήγες σε εκλογές αφού γνώριζες ότι θα χάναμε;».
Ο Καραμανλής τον κοίταξε και χωρίς να χάσει χρόνο του απάντησε.
«Γιατί θα με τρώγανε...»
Η συγκεκριμένη απάντηση έρχεται να ενισχύσει την άποψη που διατυπώνουν στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Καραμανλή, σύμφωνα με την οποία οι Αμερικάνοι είχαν αποφασίσει πολύ πριν από τις εκλογές να τελειώνουν με τον πρώην πρωθυπουργό. 

Έγγραφο -σκάνδαλο - για αποσπάσεις "ημετέρων" εκπαιδευτικών από την υπουργό Παιδείας!Θαύματα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Παιδείας από την υπουργάρα της αξιοκρατίας και της διαφάνειας Άννας Διαμαντοπούλου.

Απόδειξη το παραπάνω έγγραφο το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όλους τους εν αδεία εκπαιδευτικούς

Η ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


Ο ΛΑΟΣ ξεκίνησε σαν ένα ακροδεξιό κόμμα με λαϊκίστικες κορώνες για την οικονομία και με δόσεις υπερπατριωτισμού και θρησκευτικών εξάρσεων κερδίζοντας στην αρχή κάποιους ομοϊδεάτες (όπως λαθεμένα πίστεψαν οι άνθρωποι αυτοί) και στη συνέχεια κάποιους δυσαρεστημένους από τη διακυβέρνηση Καραμανλή και κυρίως από την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και την

«Αλλάξτε το Μνημόνιο τώρα»


Η εξυγίανση δεν μπορεί να έρθει μόνο με υπερφορολόγηση, τόνισε ο κ. Μίχαλος

Σε ευθεία επίθεση κατά των όρων του Μνημονίου και σε αίτημα άμεσης αλλαγής πορείας ως προς την υιοθέτηση μέτρων για την ανάταξη της οικονομίας, προχώρησε με σημερινή του επιστολή