Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΠαρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Τα ιερά τοτέμ Της Μαριάνας Πυργιώτη

Στη χώρα τής εντελώς φαιδράς και χρεοκοπημένης πορτοκαλέας, όπου οι πολιτικοί ασκούν αστικές αγωγές για δημοσιεύματα ή τηλεοπτικά ρεπορτάζ που τους θίγουν, θεωρείται ύβρις η εξέταση ενός πρώην πρωθυπουργού!

(Φωτογραφία αρχείου από επίσκεψη του Κώστα Σημίτη στον ΟΤΕ τον Φεβρουάριο του 1999. Με τον Τάσο Μαντέλη)Χθες ένα μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τη Ζίμενς, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος, είπε ότι πρέπει να κληθεί και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Η κεραμίδα ΠΑΣΟΚ, το θράσος Μαντέλη

Και εκεί που αναζητούσαν ευθύνες του Κ. Καραμανλή για συνεργάτες του στην υπόθεση του Βατοπεδίου, ήλθε η κεραμίδα Τ. Μαντέλη, δεύτερου στενού συνεργάτη του Κ. Σημίτη. Και εκεί που ο Γιώργος Παπανδρέου διαλαλούσε «όλα στο φως, να ματώσουμε», δείχνει αργά ανακλαστικά στην εσωκομματική κάθαρση.

ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!!

ΔΝΤ: Η Ελλάδα δεν επιδιώκει επαναδιαπραγμάτευση του Ασφαλιστικού
Η κυβέρνηση είναι απόλυτα προσηλωμένη στην εφαρμογή των μέτρων που έχουν συμφωνηθεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και δεν επιδιώκει να επαναδιαπραγματευθεί συγκεκριμένα ζητήματα, όπως το ασφαλιστικό, δήλωσε εκπρόσωπος του ΔΝΤ.
«Οι ελληνικές αρχές επαναβεβαίωσαν

Τέλος τα ψεύδη


ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗ δεν αρέσει η αλήθεια. Είναι φανερό ότι συνεχίζει να ψεύδεται ασύστολα, να σερβίρει με γαρνιτούρα τα ψέματα αυτά και να πιστεύει ότι ο ελληνικός λαός τρώει κουτόχορτο. Εχουν όμως γνώσιν οι φύλακες και πλέον τιμωρούν αλαζόνες πολιτικούς που πιστεύουν ότι μετά από όλα αυτά έχουν ακόμη το πάνω χέρι. ΤΙΜΩΡΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ που δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους, δεν σκύβουν το κεφάλι ή «λιντσάρουν» μόνον εξιλαστήρια θύματα αφήνοντας στο απυρόβλητο τους ηθικούς αυτουργούς. Κύριοι του σημερινού ΠΑΣΟΚ, για να μην τρελαθούμε όλοι μαζί, ξεχνάμε ποιος ήταν ο Τ. Μαντέλης; Εσείς μπορεί, εμείς όμως δεν πρέπει.