Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Βγάζουν στο... σφυρί τα προσωπικά τους αντικείμενα

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΜΑΥΡΑΚΗ

Στο σφυρί βγάζουν όλο και περισσότεροι Έλληνες τα προσωπικά τους αντικείμενα. Σε μια εποχή όπου η οικονομική κρίση, η μείωση των συντάξεων, οι περικοπές των μισθών, η ακρίβεια που καλπάζει στην αγορά, έχουν στην κυριολεξία «γονατίσει» τους περισσότερους, οι Έλληνες ψάχνουν τρόπους να εξοικονομήσουν έστω και λίγα ευρώ προκειμένου να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.

Υπόθεση Χριστοφάκη: Το ΠΑΣΟΚ και η αβάσταχτη διακριτικότητα των συζύγων

Μετά τη χτεσινή δήλωση της Χριστίνας Χριστοφάκη, συζύγου του Θεόδωρου Πάγκαλου, στο Μέγκα, ότι δεν συζήτησε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης το θέμα της υποψηφιότητά της για το δήμο Σαρωνικού, αλλά μόνο με τα παιδιά της, μεγάλη αγωνία έχει καταλάβει τους επιτελείς της Ιπποκράτους. Αν υπάρξουν και άλλες σύζυγοι τόσο διακριτικές όσο η κυρία Χριστοφάκη κι άλλοι σύζυγοι τόσο διακριτικοί όσο ο κύριος Πάγκαλος, ώστε να μη συζητούν μεταξύ τους τέτοια θέματα, το ΠΑΣΟΚ μπορεί να

Σας έκραξαν υφυπουργέ μου;

Σας έκραξαν υφυπουργέ μου;Δεν τους έφθαναν οι πρόσφατες καταστροφές στο νησί της Σάμου , έπρεπε να υπομείνουν και τον κ. Σηφουνάκη;
Οι κάτοικοι του νησιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είχε το θράσος ( μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί από τον κ. Βγενόπουλο και αφορούσαν την παλαιότερη δωρεά της MIG , ύψους 50 εκατ. δρχ. – ποσό πολύ υψηλό τότε- για την ανάπλαση του δάσους της Σάμου μετά από μεγάλη πυρκαγιά), να ξαναγυρίσει στον τόπο του «εγκλήματος» και να ξαναπαίξει τον ίδιο ρόλο.
Με ανακοίνωση δελτίου τύπου μάλιστα  ο κ. Σηφουνάκης μας πληροφορεί ότι …..

Κουνούπι προκαλεί εγκεφαλίτιδα στη Β. Ελλάδα

Περιστατικά εγκεφαλίτιδας σε ασθενείς στη Μακεδονία. Τα δύο από τα έντεκα περιστατικά έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ τα υπόλοιπα θεωρούνται πιθανά.
Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) ενημερώθηκε από το Α’ Εργαστήριο Μικροβιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εργαστηριακή διάγνωση 11 περιστατικών εγκεφαλίτιδας που πιθανώς οφείλεται στον «ιό του Δυτικού Νείλου» (ή άλλον παρόμοιο ιό) σε άτομα από ορισμένες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Από αυτά, δύο έχουν επιβεβαιωθεί και εννέα είναι πιθανά.