Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Ο κ. Παπανδρέου έχασε την πρωτοβουλία των κινήσεων


Το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να συρθεί σε εκλογές από δικούς του βουλευτές
Όσοι είδαν στην τηλεόραση τον κ. Τσοχατζόπουλο,

Προσωπική αποδοκιμασία οι αυθόρμητες αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό από τους θεατές του Ηρωδείου, αλλά και τα γιουχαΐσματα που εισέπραξε...

Προσωπική αποδοκιμασίαΟι αυθόρμητες αποδοκιμασίες προς τον πρωθυπουργό από τους θεατές του Ηρωδείου, αλλά και τα γιουχαΐσματα που εισέπραξε από απλούς πολίτες κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τρίπολη έσπειραν πανικό στο Μαξίμου και το Καστρί, καθώς ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου διαπίστωσε εμπράκτως ότι η κλιμακούμενη λαϊκή οργή τον αγγίζει πλέον προσωπικά. Ενα γεγονός για το οποίο κανείς δεν μπορεί -και δεν πρέπει- να επιχαίρει.

Ετσι ανοίξαμε στην Τουρκία την κερκόπορτα του Αιγαίου

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗ
Στις 15 Μαΐου, την ώρα που ο Γιώργος Παπανδρέου έλεγε ότι δεν υπήρχε λόγος για αναχαίτιση στο Αιγαίο αν τα τουρκικά μαχητικά κατέθεταν σχέδια πτήσεως, δικαιολογημένα ο Ταγίπ Ερντογάν μειδιούσε κάτω από τα μουστάκια του κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν οι δύο άνδρες. Ο Τούρκος πρωθυπουργός και ο Ελληνας ομόλογός του γνώριζαν τη νέα πραγματικότητα. Τα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Παπανδρέου ίσως να ελέχθησαν για εσωτερική κατανάλωση ή σε μια προσπάθεια να αναστρέψει τα νέα δεδομένα έστω και στο πλαίσιο των εντυπώσεων. Τα πράγματα είχαν αλλάξει. Εις βάρος βέβαια της Αθήνας που πρόσφατα είχε απεμπολήσει κυριαρχικά δικαιώματά της στο Αιγαίο.

Ποιος υπουργός είναι το ‘πολιτικό γυροσκόπιο’ των εξελίξεων

 Το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για το Βατοπέδι (που απαρτίζεται από τις πέντε εκθέσεις των κομμάτων) θα συζητηθεί αύριο (Δευτέρα) στη Βουλή.


Ποιος υπουργός είναι το ‘πολιτικό γυροσκόπιο’ των εξελίξεων; Να διακινδυνέψω να πω ότι η απόφαση για το αν θα συσταθεί στη συνέχεια Προανακριτική Επιτροπή θα αναβληθεί από την κυβέρνηση για αργότερα;
Το πρόβλημα που απασχολεί την κυβέρνηση δεν είναι φυσικά οι υπογραφές των 30 βουλευτών που απαιτούνται ,  αλλά …. η μυστική ψηφοφορία.

Προσκλητήριο Α. Σαμαρά στα στελέχη της Ν.Δ. για «καλοκαίρι εξωστρέφειας»

TO διαγραμματειακό όργανο της Ν.Δ. συνεδρίασε χθες στα γραφεία της οδού Ρηγίλλης, υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Ν.Δ. στην εισήγησή του ανέφερε ότι είχε προειδοποιήσει την κυβέρνηση για την επερχόμενη ύφεση και σημείωσε ότι "αν δεν αποφύγουμε τώρα την περαιτέρω καταβύθιση του δείκτη ανάπτυξης, θα γίνει η ύφεση μόνιμη και θα μπούμε σε φαύλο κύκλο".

Απλά, καταργήθηκε η βουλή, το σύνταγμα και η ελληνική δημοκρατία!

Δημοσιογράφος: Στη σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας, μεταξύ άλλων, υπάρχουν παράγραφοι οι οποίες αναφέρουν ότι η Ελλάδα, η κυβέρνηση παραιτείται από κάθε ασυλία, όσον αφορά τη δυνατότητα νομικής προσφυγής της ή νομικής άμυνάς της έναντι τυχόν αξιώσεων των δανειστών, ακόμη και από ασυλία που απορρέει από την εθνική κυριαρχία ή από την κυριότητα επί περιουσιακών στοιχείων της χώρας.

"Μηδενική αντίδραση" από την Αθήνα για τον τορπιλισμό του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη!

ImageΟύτε μία ελάχιστη ουσιαστική αντίδραση, πέρα από μία ανώδυνη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιώργου Πεταλωτή, ότι «Η Ελλάδα μένει πιστή στο έργο», μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει εκφραστεί από την ελληνική κυβέρνηση, έστω ως «ανακλαστική πολιτική κίνηση» για την εν ψυχρώ εκτέλεση του μεγαλύτερου γεωστρατηγικού έργου της σύγχρονης Ελλάδας από την βουλγαρική κυβέρνηση του Μπόϊκο Μπορίσοφ.