Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

…Και οι λοιποί συγγενείς



ΣΗΜΑΙΑ το έκανε αυτές τις μέρες η πασοκική μαύρη προπαγάνδα επειδή η κυβέρνηση της Ν.Δ. –κακώς, κάκιστα– διόρισε στην ΑΓΡΟΓΗ πέντε – δέκα συγγενικά πρόσωπα κυβερνητικών στελεχών. Ποιο; Το άμωμο και άσπιλο ΠΑΣΟΚ…
Αντί άλλων σχολίων, θα αναδημοσιεύσω σήμερα δικό μου άρθρο που έγραψα στον «Ελεύθερο Τύπο» το 1986, εν πλήρει πασοκοκρατία δηλαδή. Τίτλος «…Και οι λοιποί συγγενείς». Οπου καταγράφω τη στρατιά συγγενών τους που διόρισαν από το ’81 ώς το 1986. Απολαύστε το…

Αντώνης Σαμαράς «H χώρα δημιουργεί ανασφάλεια στους νέους»

Την εκτίμηση ότι «έχουμε γκρεμίσει σχεδόν όλα τα πρότυπα και όλα τα όνειρα των νέων» εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του κατά την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τη νεολαία, μετά από πρωτοβουλία της κυρίας Αλέκας.Παπαρήγα. «Η χώρα δημιουργεί ανασφάλεια στους νέους» τόνισε.
Ο πρόεδρος της ΝΔ σημείωσε ότι η κρίση προκαλεί μεγάλες αλλαγές για τη νεολαία, αλλά τα προβλήματα των νέων δεν είναι μόνο οικονομικά.
Ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε για «μισογκρεμισμένα πρότυπα. Πρότυπα που γκρεμίζαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια».
Ο κ. Σαμαράς επισήμανε ότι η νεολαία έχει ανάγκη πρότυπα, αρχές και προοπτική, για να μην αισθάνεται σαν

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα

«Το να κόψεις σήμερα τον μισθό ή τη σύνταξη δεν δημιουργεί βιωσιμότητα στην ελληνική οικονομία. Δεν απαντά στο πραγματικό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας. Το τονίζω αυτό. Να φύγουμε από αυτή την ιδεοληψία…..
Ναι, σκληρά μέτρα απέναντι στη διαφθορά, όχι σκληρά μέτρα απέναντι στον κοσμάκη και στον συνταξιούχο και στον μισθωτό….Την κρίση δεν μπορεί να την πληρώσει ούτε η φτωχολογιά ούτε τα μεσαία εισοδήματα, που στο κάτω κάτω έχουν από ελάχιστη μέχρι καμία ευθύνη… ».

Θέμα πρόωρων εκλογών θέτει ο Χάρης Καστανίδης

Τα πάνω κάτω φέρνει με συνέντευξή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, με την οποία έθεσε εμμέσως πλην σαφώς θέμα πρόωρων εκλογών, μία μόλις ημέρα μετά τη ‘νίκη’ της κυβέρνησης στην ‘μητέρα όλων των μαχών’, όπως είχε χαρακτηριστεί η ψήφιση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

 
Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 9,89, ο κ.Καστανίδης έθεσε το δίλημμα περί ‘ή μίας γενναίας κυβέρνησης όπως αυτή που θα σώσει τη χώρα αλλά η κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί για 30 χρόνια, ή θα πρέπει να υπάρχουν διαδικασίες νέας δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης’, θέτοντας ευθέως θέμα εκλογών με σκοπό την ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Μόνο με τον λαό μπορεί να προχωρήσει ο Σαμαράς



Αν  κάποιος είχε πέσει σε κώμα από τον Οκτώβρη, ξυπνούσε τώρα, δεν του έλεγε κανείς τίποτα από αυτά που έχουν συμβεί, δεν είχε τηλεόραση στο σπίτι του για να βλέπει την κ. Τρέμη και προσπαθούσε να ξαναπιάσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε, στοιχηματίζω ότι δεν θα καταλάβαινε τίποτε.
Μαυρίλα από παντού. Οι μισθοί μειώνονται, οι συντάξεις ψαλιδίζονται, τα χρόνια δουλειάς

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ένταση στο Αγαθονήσι - Σε εξέλιξη επιχείρηση SAR

ImageΣήμα κινδύνου, στις 13.25, που αυτή την φορά αποδείχθηκε γνήσιο, έθεσε σε κατάσταση ύψιστης ετοιμότητας ΓΕΕΘΑ και ΕΚΣΕΔ για άλλη μια φορά αφού επρόκειτο για σήμα από «καυτή» ζώνη: Το Αγαθονήσι. Ελληνικά και τουρκικά εναέρια και πλωτά μέσα έσπευσαν στην περιοχή, αλλά τα τουρκικά ελικόπτερα έμειναν μακριά, ενώ ένα σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής απλώς παρατηρούσε την όλη επιχερίσηση. Ελληνικό Super Puma τέθηκε σε ετοιμότητα για νσ σπεύσει στην περιοχή.

Ποιός θα δικάσει τους δικαστές;

Η πρακτική ''δύο μέτρα και δύο σταθμά'' στην Ελλάδα του σήμερα ευθύνεται σε ένα μεγάλο μέρος για την κακή ψυχολογία του κόσμου και την αγανάκτηση που συνεχώς φουντώνει. Η εξόφθαλμη ανισότητα των πολιτών όχι μόνο σε επίπεδο αποδοχών αλλά και σε επίπεδο αντιμετώπισης από την κρατική μηχανή τους εξοργίζει.

Και εξηγούμαι : Μέχρι σήμερα δύο συγκεκριμένες επαγγελματικές ομάδες, (για λόγους που δεν εξετάζω στο παρόν) κατοχύρωναν συνταξιοδοτικό δικαίωμα στα 25 χρόνια υπηρεσίας χωρίς όριο ηλικίας, οι δικαστές και οι στρατιωτικοί.

Προτεκτοράτο η Ελλάς, δια χειρός Παπανδρέου

  • Για το καλό μας…
  • για τη πατρίδα…
  • για την Ελλάδα ρε γαμώτο!
  • Για τον σοσιαλισμό…

Ο κόσμος δεν πάει στις πορείες γιατί ξερνάει με τους συνδικαλιστές και τα συνδικάτα που χρησιμοποιούν τους διαδηλωτές για τα παιχνίδια τους

ΣΕ RΕΑΛΙΤΥ SHOW EΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ

Aπό αυτή την φωτο καταλαβαίνεις πολλά. Ένας διαδηλωτής που κάνει σαν τον ανέκδοτο: "Με χτυπάνε, με χτυπάνε" και οι φωτογράφοι να τραβάνε το γελοίο θέαμα με τον έναν και μοναδικό διαδηλωτή στον χώρο.
Λογικό να είναι μικρή η πορεία στην Αθήνα από την στιγμή που έχουν μπλεχτεί τα συμφέροντα και τα συνδικάτα ο κόσμος ξερνάει.

"ΠΡΕΜΙΕΡΑ" ΛΥΚΟΥΡΕΤΖΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..


ΠΕΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ... 
Άρεσε πολύ ο Ανδρέας Λυκουρέτζος στη πρώτη τηλεοποτική του παρουσία ως Γραμματέας της Ν.Δ.
Εύστοχη η απάντηση πού έδωσε, όταν ρωτήθηκε χθες στο δελτίο του MEGA για τις λεγόμενες κομματικές προσλήψεις επι Κυβέρνησης Καραμανλή.
Είπε: Ξέρετε και μιλάτε για 500 άτομα που προσελήφθησαν από την Ν.Δ, και δεν μιλάτε για 35.000 που προσέλαβε προεκλογικά το ΠΑΣΟΚ το 2004 και μονιμοποίησε η Ν.Δ., ακριβώς γιατί δεν σκέπτετε με κομματικά κριτήρια και ας είχε τις διαμαρτυρίες των παιδιών της παράταξης...
Χρόνια είχαμε να ακούσουμε τόσο εύστοχη, πολιτική και ρεαλιστική απάντηση.
Επιτέλους...
πηγη

Οι ΚΟΤΕΣ Λυράτες Ψήφισαν το Ασφαλιστικό!!!

Υπερψηφίστηκε και επί των άρθρων το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο με 157 «ναι» και 134 «όχι» στη Βουλή.
Υπερψήφισαν και οι 157 βουλευτές της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ, ενώ το νομοσχέδιο καταψήφισαν 134 βουλευτές. «Παρών» δήλωσαν τρεις βουλευτές, ενώ έξι απουσίαζαν από τη διαδικασία.
Η ΝΔ υπερψήφισε τα άρθρα 17 και 43 του νομοσχεδίου. ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν όλα τα άρθρα.

Σχόλιο: Καλές είναι οι κότες όταν εξαφανίζονται στα Μ.Μ.Εξαπάτησης και το παίζουν ΑΕΤΟΙ. Ντροπή σας φουκαράδες!!!

Τα κατορθώματα του Γιωργάκη...

...πρωτοσέλιδο στο Έθνος:


πηγη