Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ "ΘΕΛΟΥΝ" ΝΑ...ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ... ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΤΣΑΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ...


ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ "ΤΣΑΡΟΣ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΖΑΡΗΣ...

Τό αποκάλυψε χθές ο Αρχηγός της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κομματός του λέγοντας:
Και για να μην πονοκεφαλιάζουν άδικα προκειμένου να καταλάβουν πως φτάσαμε στη σημερινή κρίση, θα ήθελα να σας διαβάσω ένα απόσπασμα:
«…Οι εξελίξεις στο δημόσιο χρέος αυξήθηκαν με μέσο ετήσιο ρυθμό 40% από το 1981 ως το 1987…

Αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους αναμένει η Μόσχα


πηγη: NAFTEMPORIKI.GR
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Ρωσίας, Αλεξέι Κουντρίν, ότι αναμένει αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας, λίγες μέρες μετά τη νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής της ικανότητας από τη Moody's, που προκάλεσε την οργή των Βρυξελλών.

Προανακριτική για Παπακωνσταντίνου και Άκη προανήγγειλε η Ν.Δ.

Του Γιώργου Λυκουρέντζου
Στην αντεπίθεση πέρασε χθες η Νέα Δημοκρατία στην υπόθεση του Βατοπαιδίου προαναγγέλλοντας πρόταση για σύσταση προανακριτικής για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών στην υπόθεση του υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου όσο και του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου.
Μία ημέρα μετά το αίτημα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση προανακριτικής για τους έξι πρώην γαλάζιους υπουργούς, χθες, με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία τόνισε ότι θα ασκήσει στο ακέραιο το θεσμικό της δικαίωμα για την υποβολή προτάσεως προανακριτικής για Γ. Παπακωνσταντίνου, Ακη

Αφαντος και άλαλος ο Χρήστος Παπουτσής


Από τότε που του τράβηξαν το αυτί για την επίθεση που είχε εξαπολύσει εναντίον του Φίλιππου Σαχινίδη από το βήμα της Βουλής, ο Χρήστος Παπουτσής είναι εξαφανισμένος και εξαιρετικά νομιμόφρων στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Αν και εκφραστής του φιλολαϊκού ΠΑΣΟΚ, έχει αποφύγει την άσκηση κριτικής στις αλλαγές-σοκ στα εργασιακά και το ασφαλιστικό, ενώ ούτε στο παρασκήνιο -σύμφωνα με πληροφορίες- δεν ανταποκρίνεται σε συνάξεις κριτικής στη νεοφιλελεύθερη στροφή του κινήματος. Με αυτά και με εκείνα, στο Μέγαρο Μαξίμου καμία ανησυχία δεν έχουν αν ο Παπουτσής θα ψηφίσει “ναι” στο ασφαλιστικό, όταν κατατεθεί στη Βουλή την επόμενη Τετάρτη. Αντίθετα, έχουν το φόβο ενός ανεξέλεγκτου αντάρτικου από άλλους συντρόφους, που μπορεί να φέρει την κυβέρνηση σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Την Τετάρτη το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα έχει επιστρέψει στη χώρα και θα είναι έτοιμος για όλα…
πηγη

Περικοπές για 80.000 συνταξιούχους

Περικοπές για 80.000 συνταξιούχους

Νέες περικοπές στις αποδοχές τους μετρούν 80.000 πολιτικοί συνταξιούχοι του Δημοσίου. Δια της... πλαγίας οδού ψαλιδίστηκαν τα επιδόματά τους, όπως ακριβώς συνέβη και με τους εν ενεργεία υπαλλήλους του δημοσίου τομέα.

Επίθεση Α. Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ για την κρίση αλλά και τη διακυβέρνηση





Πηγή: Express.gr 
 ΣKΛHPOΣ απέναντι στην κυβέρνηση και ενωτικός στο εσωκομματικό πεδίο εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας χθες στην Κ.Ο. του κόμματος, μία εβδομάδα πριν από το 8ο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Aφού κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, λέγοντας ότι λεφτά υπάρχουν για να κερδίσει τις εκλογές, μετά προχώρησε στην ψήφιση του μνημονίου με το οποίο οδηγεί την Ελλάδα σε φαύλο κύκλο ύφεσης, μεγαλύτερων ελλειμμάτων και ακόμη πιο σκληρών μέτρων», ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

Το ΣΔΟΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για υποβρύχια T.214, εκσυγχρονισμό φρεγατών "S" και offsets



ImageΕλέγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους Έλληνες πολίτες και τις εγχώριες εταιρείες που έχουν αναμιχθεί στις προμήθειες των υποβρυχίων Type 214, τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων του προγράμματος Neptune I & II και του προγράμματος εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών κλάσης “S” ξεκινά το ΣΔΟΕ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το οποίο ζητήθηκαν τα σχετικά στοιχεία των συμβάσεων. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει σαφείς εντολές στις υπηρεσίες του υπουργείου να διευκολύνουν σε όλες τις περιπτώσεις την έρευνα του ΣΔΟΕ, ανεξάρτητα με το αν εντοπιστούν εμπλεκόμενοι στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ.

«Εγώ δεν κυβερνάω με 153 βουλευτές»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπανδρέου σκέπτεται την 
πρόωρη προσφυγή σε εκλογές, σύμφωνα με  επιβεβαιωμένες πληροφορίες. Την 
ημέρα που ψηφίστηκε το μνημόνιο στη Βουλή έφθασε στο παρά πέντε να λάβει
 τη  σχετική απόφαση

Προειδοποίηση Παπανδρέου στους πράσινους αντάρτες ενόψει Ασφαλιστικο
Κρίσιμο τεστ για την κυβέρνησή του θεωρεί ο Πρωθυπουργός την ψήφιση του Ασφαλιστικού. Οπως όλα δείχνουν, ο Ιούλιος θα είναι ο μήνας που θα καθορίσει τις αποφάσεις του Γ. Παπανδρέου σε σχέση με τον κυβερνητικό σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος, αφού σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες ο Πρωθυπουργός εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ μετρήσει απώλειες