Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Το ΣΔΟΕ στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας για υποβρύχια T.214, εκσυγχρονισμό φρεγατών "S" και offsets



ImageΕλέγχο σε όλους τους εμπλεκόμενους Έλληνες πολίτες και τις εγχώριες εταιρείες που έχουν αναμιχθεί στις προμήθειες των υποβρυχίων Type 214, τον εκσυγχρονισμό των υποβρυχίων του προγράμματος Neptune I & II και του προγράμματος εκσυγχρονισμού των έξι φρεγατών κλάσης “S” ξεκινά το ΣΔΟΕ σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές του υπουργείου Εθνικής Άμυνας από το οποίο ζητήθηκαν τα σχετικά στοιχεία των συμβάσεων. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος έχει δώσει σαφείς εντολές στις υπηρεσίες του υπουργείου να διευκολύνουν σε όλες τις περιπτώσεις την έρευνα του ΣΔΟΕ, ανεξάρτητα με το αν εντοπιστούν εμπλεκόμενοι στελέχη των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. Επίσης ερευνώνται και τουλάχιστον άλλες δύο προμήθειες με υψηλού ενδιαφέροντος αντισταθμιστικά προγράμματα. Μάλιστα σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις ατόμων που εμπλέκονται στις παραπάνω προμήθειες ήδη το ΣΔΟΕ έχει κτυπήσει «φλέβα χρυσού» πραγματικά και μεταφορικά. Υπάρχει ένα σύμπλεγμα off shore εταιρειών οι οποίες εμπλέκονται στις παραπάνω προμήθειες και οι οποίες φυσικά δεν είνα δυνατόν ακόμα να ταυτοποιηθούν, αλλά οι ενδείξεις είναι ισχυρότατες.
Ελληνική εταιρεία που κυριαρχεί στις προμήθειες του Ναυτικού, και εμπλέκεται στον εκσυγχρονισμό των "S", ένας άνθρωπος-κλειδί που ήταν ο αντιπρόσωπος του αναδόχου στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των φρεγατών, ο πλουτισμός του ανθρώπου-κλειδί που από υπαξιωματικός του Ναυτικού βρέθηκε πολυεκατομμυριούχος, οι διαδρομές του χρήματος στην υπόθεση των υποβρυχίων Type 214 που σε μεγάλο βαθμό έχουν ήδη εντοπιστεί από τις γερμανικές αρχές, είναι ελάχιστα από από τα κομβικά σημεία που ερευνώνται.
Έλεγχος γίνεται και σε διαγνωστικά κέντρα ή κλινικές εταιρειών που εμπλέκονται με τις αμυντικές προμήθειες και οι οποίες θεωρούνται ότι ξέπλεναν μέρος των χρημάτων που κέρδιζαν από τις προμήθειες στα συγκεκριμένα ιατρικά κέντρα.
Στο τομέα των αντισταθμιστικών οφελών φαίνεται ότι βοηθούντος και του μέχρι πρότινος ισχύοντος νομικού πλαισίου ("Γίνομαι βιομήχανος με τα λεφτά του κράτους και μοιράζομαι τις προμήθειες με τα λαμόγια της μητρικής εταιρείας") πραγματικά μπορεί να υπάρξουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
Βέβαια, το ότι γίνεται έλεγχος δεν σημαίνει ότι θα βρεθούν ή ότι έχουν συμβεί αξιόποινες πράξεις...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου