Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

45 χρόνια μετά την ημέρα αποστασίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη…

thumb

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Δήλωσε λοιπόν ευθαρσώς, χωρίς φόβο και με αμφισβητούμενο πάθος, ότι σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος, ότι τα σημερινά κόμματα είναι πεπαλαιωμένα (ευτυχώς που το δικό της θα είναι τζόβενο) και ότι το εγχείρημά της είναι δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο…

Ο ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας στο short selling

Ο ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας στο short selling

Ο ρόλος της Κεντρικής Τράπεζας στο short selling
Με αυτό τον τίτλο άρθρο των «Financial Times» καταγράφει τα όσα διαδραματίζονται στην  χώρα μας , την ίδια στιγμή που τα ελληνικά ΜΜΕ καταβάλουν αγωνιώδεις προσπάθειες υποβάθμισης του θέματος , συντονισμένοι πλήρως με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Πεταλωτή , ο οποίος δήλωσε ότι ….«Η Τράπεζα της Ελλάδος είναι ανεξάρτητη και θεσμικά δεν αμφισβητείται» (?) και ότι …. «Δεν υπάρχει πολιτικό θέμα από την ερώτηση της Βάσως Παπανδρέου και των 15 βουλευτών για την Τράπεζα της Ελλάδος» .

Η κερδοφόρα "ΔΩΔΩΝΗ" πωλείται στους Τούρκους;

Μεγάλο είναι το άγχος της κυβέρνησης για να εισπράξει χρήμα. Και αυτό το άγχος την οδηγεί σε επιλογές οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες αντιδράσεις. Το υπουργείο Οικονομικών θέλει να πουλήσει τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, προκαλώντας μεγάλες αντιδράσεις από την πλευρά πολλών βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, όχι μόνο γιατί η εταιρία είναι κερδοφόρα.

Υπάρχει και ένας άλλος, πολύ σοβαρός, λόγος. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κυβέρνηση συζητά την πώληση της ΔΩΔΩΝΗΣ σε Τούρκους επιχειρηματίες,

Έγγραφό που καίει τον Δρακοντίδη..

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ
Αυτό είναι το έγγραφο μέσα από τη Βουλή που δείχνει ότι ο Σπηλιωτόπουλος όχι μόνο δεν ήταν απών από την ψηφοφορία για το ασφαλιστικό αλλά ψήφισε κιόλας ΟΧΙ.

Είναι η επίσημη λίστα με τα ονόματα των βουλευτών και το τι ψήφισε ο καθένας από την ψηφοφορία το βράδυ της Τετάρτης. Είναι η ψηφοφορία που έγινε για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο επί της ΑΡΧΗΣ. Και σε αυτήν την ψηφοφορία ο Σπηλιωτόπουλος ήταν εκεί και ψήφισε κανονικά. Την επόμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη, έγινε η ψηφοφορία επί των..

"ΤΟΛΜΗΣΕ" Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΡΑΞΑΝ ΑΓΡΙΑ...


ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΑ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΗΣ..

Ο Υφυπουργός Εργασίας Γ.Κουτουμάνης, αντιμετώπισε χθές σε γνωστη ταβέρνα των Αμπελοκήπων την οργή των θαμώνων.
Του την "έπεσε"μια γυναίκα τον ρώτησε με ποιο δικαίωμα και ποια εξουσιοδότηση της κλέβει το μισθό, τη σύνταξη των γονιών της, το μέλλον των παιδιών της.
Αργότερα και άλλοι άρχισαν να του ζητάνε το λόγο, να τον αποκαλούν δοσίλογο και να του δείχνουν ότι ήταν ανεπιθύμητος...