Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αναβρασμός για τις νέες ταυτότητες

 Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν δύο αστυνομικοί που υπηρετούν στην Θεσσαλονίκη επιχειρώντας ουσιαστικά να μπλοκάρουν την έκδοση των νέων ταυτοτήτων που, όπως πιστεύουν, περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο είναι καταγεγραμμένα στοιχεία που αγνοεί ο κάτοχός της και που εμπίπτουν στο νόμο περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ήταν το τελευταίο στάδιο μιας σειράς αντιδράσεων που ξεκίνησαν με καταγγελίες αστυνομικών στις κατά τόπους ομοσπονδίες που ζητούσαν διευκρινίσεις για τις νέες υπηρεσιακές ταυτότητες, καθώς δεν υπήρξε από πλευράς Αρχηγείου η απαιτούμενη ενημέρωση στα ζητήματα που ευλόγως προκύπτουν ως αναφορά τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων, όταν μάλιστα γίνεται λόγος για

Οι πλατφόρμες της υποταγής

Οι πλατφόρμες της υποταγής
 Του ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΥΡΜΕΛΙΔΗ Ξεπουλιέται το Αιγαίο για συνεκμετάλλευση πετρελαϊκών κοιτασμάτων με την Τουρκία
 Η συνεκμετάλλευση των ελληνικών περιοχών στο Αιγαίο, με την Τουρκία, είναι ένα ακόμα βαρύ τίμημα που καλείται να πληρώσει η χώρα στο όνομα του κινδύνου της χρεοκοπίας. Την ώρα που θα κόβονται χιλιάδες θέσεις εργασίας στις ΔΕΚΟ, ώστε να μην υπάρχουν αντιδράσεις από τον ελληνικό λαό, θα ξεπουλιέται το Αιγαίο.
Η «ταπεινωμένη» Ελλάδα καλείται να παραδοθεί άνευ όρων και στο θέμα αυτό. Το ποσοστό της συνεκμετάλλευσης είναι από 40% για κάθε μία χώρα, Ελλάδα και Τουρκία, και ένα 20% θα μείνει και για τους… συμμάχους Αμερικανούς.
Η κυβέρνηση έχει σχεδόν συμφωνήσει Κείμενο Αρχών με την Άγκυρα (και τους Αμερικανούς) για την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων στο Αιγαίο,

Όπου φύγει,φύγει

thumb
Τα… μαζεύουν και φεύγουν από την Ελλάδα Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και επιστήμονες, την ώρα που… συνωστίζονται στη χώρα μας όλο και περισσότεροι μετανάστες ψάχνοντας μια θέση στον ήλιο!!!
Η κρίση μαζί με την υψηλή φορολογία σφίγγουν το ζωνάρι σε πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να μη βλέπουν καμία διέξοδο στη χώρα μας.
Έτσι αποφασίζουν να τα παίξουν όλα για όλα και, προκειμένου να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, μεταναστεύουν. Το δέλεαρ για τέτοιου είδους κινήσεις είναι τα χαμηλότερα ημερομίσθια των Βαλκάνιων εργαζομένων, τα χαμηλότερα ασφάλιστρα και η κατά πολύ χαμηλότερη, σε σχέση με τη χώρα μας, φορολόγηση των εισοδημάτων, στοιχεία τα οποία λειτουργούν σαν σανίδα σωτηρίας.
Βάζουν λουκέτα
Τον τελευταίο χρόνο, μόνο στον Νομό Θεσσαλονίκης περισσότερες από 5.000 θέσεις εργασίας