Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κύμα απογοήτευσης στις κάλπες

Φθείρεται το ΠΑΣΟΚ
Αύξηση της απογοήτευσης της κοινής γνώμης για την κυβερνητική πολιτική και ιδίως για την πορεία της οικονομίας καταγράφει πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research που πραγματοποιήθηκε για «Το Βήμα».

"Σπάει" η μονιμότητα στο Δημόσιο


Του ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΙΚΟΥ

«Παράθυρο» για να σπάσουν οι δεσμοί της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλων με τις οργανικές τους θέσεις ανοίγει η ασφάλισή τους στο ΙΚΑ από την 1η Ιανουαρίου του 2011 που ως γνωστόν θα ισχύσει (αρχικά) για τις νέες προσλήψεις.
Η ασφαλιστική αλλαγή

Ανιστόρητη κατάργηση

Ανιστόρητη κατάργηση Το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας, που αποκάλυψε ο «Τύπος της Κυριακής», για την κατάργηση του μαθήματος της Ελληνικής Ιστορίας από τα υποχρεωτικά μαθήματα του Νέου Λυκείου και την αντικατάστασή του από το μάθημα των Αγγλικών, αποτελεί, ασφαλώς, παγκόσμια πρωτοτυπία.

Επαφές πρωθυπουργικού τύπου…

thumb
Φεύγοντας από τη δίωρη επαφή του με τους δημοσιογράφους την περασμένη Πέμπτη, ο Γιώργος Παπανδρέου δέχτηκε την πρόταση - προτροπή πολλών «να τον βλέπουμε συχνότερα».
Ο ίδιος συμφώνησε χαμογελώντας, ακόμα και όταν κάποιος πρόσθεσε «και χωρίς μπουφέ», εννοώντας χωρίς την προετοιμασία και τα έξοδα μιας δεξίωσης, έστω και τόσο φτηνής όσο η φετινή, όπου κεραστήκαμε μπιφτεκάκια και κοτόπουλο πανέ.

"Βρέχει" νομοσχέδια... κατ’ εντολή του Μνημονίου

Νέος αναπτυξιακός νόμος, νομοσχέδιο fast-track επενδύσεων, αναθεώρηση των συμπράξεων με ιδιώτες, σχέδιο αναδιάρθρωσης ΑΤΕ, πόρισμα για τις κρατικές τράπεζες, φορολογικό νομοσχέδιο και απελευθέρωση αγοράς υπηρεσιών, είναι μερικά μόνο από τα «ανοικτά» μέτωπα της κυβέρνησης.

"Κόκκινο" από ΥΠΕΞ για έρευνες ανατολικά του 25ου Μεσημβρινού;

ImageΣοβαρό ζήτημα έχει προκύψει από την απαγόρευση άδειας πραγματοποίησης ερευνών στο ερευνητικό σκάφος «Φιλία» του Ελληνικού Κέντρου Θαλάσσιων Ερευνών  (ΕΛΚΕΘΕ) όταν το σκάφος βρισκόταν δυτικά του Αη Στράτη στη Λήμνο και μισή ώρα αφότου είχαν ξεκινήσει οι έρευνες. Το defencenet.gr με επικοινωνία με το ΥΠΕΞ αλλά και το ΓΕΕΘΑ ενημερώθηκε πως το σκάφος του ΕΛΚΕΘΕ δεν είχε ζητήσει άδεια για την πραγματοποίηση ερευνών κάτι που όμως διαψεύδεται από το ερευνητικό κέντρο. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πατρίς» που εκδίδεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, μισή, μόλις, ώρα μετά την έναρξη της ερευνητικής αποστολής τους στο ΒΑ Αιγαίο, επιστήμονες του ΕΛΚΕΘΕ πήραν την εντολή να διακόψουν την έρευνά τους!