Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΔευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Σφίγγει ο κλοιός για βατοπαιδινούς

Ακόμη και το ενδεχόμενο της διαγραφής θα αντιμετωπίσουν οι λεγόμενοι Βατοπεδινοί της Ν.Δ. αν παρουσιαστούν στο συνέδριο του κόμματος.
Π. Δούκας, Ε. Μπασιάκος και Α. Κοντός πήραν... μήνυμα από στελέχη της Ρηγίλλης να μην εμφανιστούν, οι δύο πρώτοι δεν έχουν εκδηλώσει τέτοια πρόθεση, όμως ο Α. Κοντός είναι άγνωστο τι θα κάνει.
Το ίδιο μήνυμα προφανώς έλαβε και ο Κ. Κιλτίδης και ίσως έπαιξε ρόλο στην ανεξαρτητοποίησή του.
Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά ήταν ότι δεν πρέπει να μετάσχουν στο συνέδριο όσοι αντιμετωπίζουν πιθανή παραπομπή σε προανακριτική για το Βατοπέδι.

«Για να ξαναστήσουμε την Ελλάδα στα πόδια της…»


Αποκλειστική δήλωση Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Η ΧΩΡΑ»
Σε κρίσιμες στιγμές, μια κοινωνία ζητάει κάπου να ακουμπήσει, κάτι να πιστέψει σε κάτι να ελπίσει…

Οι λαθρεπιβάτες της ΝΔ ανέβηκαν στη γέφυρα - Γιακουμάτος στο "Veto"

"Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι θα καθίσουν στο σκαμνί όλοι οι υπεύθυνοι" τονίζει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος, σε συνέντευξή του στο "Veto"αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι οι βουλευτές της ΝΔ θα ψηφίσουν κατά συνείδηση για την παραπομπή ή μη των πρώην υπουργών που εμπλέκονται από το "γαλάζιο" πόρισμα. Ο βουλευτής Β' Αθηνών και πρώην υφυπουργός Εργασίας καλεί τον κ Αντώνη Σαμαρά να μην αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΛΑ.ΟΣ, αλλά και να "πετάξει στη θάλασσα" τους "λαθρεπιβάτες" της Ν.Δ και να μην τους ανεβάζει στη γέφυρα... 

Το πολιτικό Αλτσχάιμερ του κ. Καρατζαφέρη….


Ή τα έχει χάσει εντελώς ο κ. Καρατζαφέρης ή οι υποβολείς του δεν θυμούνται καλά τις ημερομηνίες. Σε άλλη μία προσπάθειά του να ρίξει λάσπη  στον Πρόεδρο της Ν.Δ. ανέφερε σήμερα στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ότι «η μαρτυρία που υπάρχει  ότι το κόμμα που χρηματοδότησε η ΖΗΜΕΝΣ είχε πάρει μέρος στις εκλογές του 1996 και του 2000». Και  ότι δεν πρόκειται για το δικό του κόμμα «το οποίο ιδρύθηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2001». Το κόμμα του όμως, σύμφωνα με τον ίδιο και το site του, ιδρύθηκε στις 14/09/2000.