Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Σφίγγει ο κλοιός για βατοπαιδινούς

Ακόμη και το ενδεχόμενο της διαγραφής θα αντιμετωπίσουν οι λεγόμενοι Βατοπεδινοί της Ν.Δ. αν παρουσιαστούν στο συνέδριο του κόμματος.
Π. Δούκας, Ε. Μπασιάκος και Α. Κοντός πήραν... μήνυμα από στελέχη της Ρηγίλλης να μην εμφανιστούν, οι δύο πρώτοι δεν έχουν εκδηλώσει τέτοια πρόθεση, όμως ο Α. Κοντός είναι άγνωστο τι θα κάνει.
Το ίδιο μήνυμα προφανώς έλαβε και ο Κ. Κιλτίδης και ίσως έπαιξε ρόλο στην ανεξαρτητοποίησή του.
Το μήνυμα του Αντώνη Σαμαρά ήταν ότι δεν πρέπει να μετάσχουν στο συνέδριο όσοι αντιμετωπίζουν πιθανή παραπομπή σε προανακριτική για το Βατοπέδι.

Ο πρόεδρος του κόμματος ποντάρει πολύ στο συνέδριο τόσο πολιτικά όσο και επικοινωνιακά και σε καμία περίπτωση, ειδικά σε επικοινωνιακό επίπεδο, δεν θα ήθελε να στέκονται στο πλευρό του ή στις πρώτες γραμμές οι πρώην υπουργοί που θα αντιμετωπίζουν κατηγορίες.
Υπάρχουν πάντως δυο σκέψεις αυτή τη στιγμή στη Ρηγίλλης για πιθανές νέες διαγραφές. Κάποιοι λένε ότι οι διαγραφή Ρουσόπουλου, Βουλγαράκη και Παυλίδη ήταν αρκετή. Καλό θα ήταν λένε να μην υπάρξει νέα εσωκομματική ένταση πριν το συνέδριο. Ωστόσο υπάρχει και η δεύτερη άποψη που θέλει ριζικό ξεκαθάρισμα και να σταλεί το μήνυμα στο συνέδριο πως το κόμμα αλλάζει ριζικά απαλλαγμένο από τα βαρίδια.
Πηγή Newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου