Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΔευτέρα, 17 Μαΐου 2010

Επανεφεραν τον προεδρο των γιατρων που ειναι καταδικασμενος σε φυλακιση 5 μηνων!

Η υπουργός Υγείας, Μ. Ξενογιανακοπούλου, επανέφερε στην προεδρία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου τον Ε. Καλοκαιρινό, παρά την αμετάκλητη καταδίκη του από το Εφετείο Αθηνών σε φυλάκιση 5 μηνών, για νόθευση εγγράφων, ψευδή βεβαίωση προς το υπουργείο Υγείας και ηθική αυτουργία στις παραπάνω πράξεις.Όμως, ο υπαλληλικός κώδικας προβλέπει ρητά ότι το υπηρεσιακό συμβούλιο θέτει σε διαθεσιμότητα, όποιον φέρει την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου και παραπεμφθεί στο ακροατήριο,

Εμπλοκή υφυπουργού σε χρέος στην εφορία

Μείζον θέμα για την κυβέρνηση δημιουργεί το χρεος προς την εφορία του τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου, συζύγου της υφυπουργού πολιτισμού, Άντζελας Γκερέκου. Ο κ. Βοσκόπουλος χρωστά στην εφορία 5,5 εκατ. ευρώ, οφειλές από το 1993 και μετά. Δεν τις πλήρωσε ποτέ ακι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο καταφέρνει να φρενάρει κάθε προσπάθεια της εφορίας να εισπράξει τα χρήματα. Η κυβέρνηση φαίνεται να μην καλύπτει την υφυπουργό καθώς μέσω του υπουργού πολιτισμού, Π.Γερουλάνου, δηλώνει ότι πρόκειται για προσωπικό θέμα της κα Γκερέκου.

Νισάφι πια στη «μαύρη προπαγάνδα»!..

ΟΛΑ γεννήθηκαν και ανέκυψαν τον Μάρτη του 2004!..

...Πιο πριν δεν υπήρχε ούτε (κακό) κράτος, ούτε (κακοί) πολιτικοί, ούτε το τεράστιο δημόσιο χρέος, ούτε διαφθορά και ρεμούλα!..
Ολα ήταν άψογα και παραδεισένια!..
***
...ΚΑΙ ξαφνικά ανέκυψαν η Ν.Δ., οι βουλευτές και οι υπουργοί της, το δάνειο, η διαφθορά...
Ανατρέχοντας στα πρωτοσέλιδα των αντινεοδημοκρατικών εφημερίδων, ίδιος και επίμονος ο προπαγανδιστικός χαβάς τους.
– «Η λίστα των χρυσών μάνατζερ. Διορισμένοι από τον Καραμανλή»...
– «Φοροφυγάδες Ρουσόπουλος, Αρης, Λιάπης, Μπασιάκος, Αλογοσκούφης» κ.ά.
– «Φάκελοι με πρωτοκλασάτους της Ν.Δ. στη Βουλή. Λίστα υπουργών (Ν.Δ.) μετά τους φοροφυγάδες»!.. κ.λπ. κ.λπ.

***
ΜΟΝΟ «γαλάζια» τα σκάνδαλα!.. Κανένα «πράσινο»!.. Αμωμοι και αμόλυντοι όλοι οι Πασόκοι! Αψογες όλες οι κυβερνήσεις και του Ανδρέα και του Σημίτη και... πεντακάθαροι όλοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ που κυβερνούσαν 25 χρόνια πριν!
ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ο φυσιολογικός απλός πολίτης: Μα τόσο αγνοί ήταν οι Πασόκοι πολιτικοί; Τόσο έντιμοι και ικανοί;
…Και τόσο... διεφθαρμένοι όλοι οι Νεοδημοκράτες;

***
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ όμως για πόσο... κρετίνο περνούν τον απλό Ελληνα πολίτη οι ασύδοτοι και αδίστακτοι προπαγανδιστάδες!..
Αλλά και η λάσπη και η ψευδολογία και οι χοντράδες έχουν τα όριά τους!..
ΠΗΓΗ

Τρισέ: Η Ελλάδα καθυστέρησε να λάβει τα μέτρα

«Η ελληνική κυβέρνηση καθυστέρησε να λάβει μέτρα», δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ζαν-Κλοντ Τρισέ στο γερμανικό περιοδικό Der Speigel.

«Η ελληνική κυβέρνηση άργησε πολύ να αναγνωρίσει το μέγεθος του προβλήματος και να πάρει τα απαραίτητα μέτρα. Εμείς στην ΕΚΤ ήμασταν σαφείς στις προειδοποιήσεις μας ότι η κυβέρνηση πρέπει να δράσει γρήγορα και αποφασιστικά»,

Κυβέρνηση: Φυγή εν μέσω δυσπιστίας

Μια ακόμα φυγή προς τα εμπρός μέσα από την πολιτική επιχειρεί η κυβέρνηση, προσπαθώντας να εξωραΐσει το κατατραυματισμένο πολιτικό προφίλ της με φιλολαϊκά μέτρα, όπως καμπά­νια για πτώση τιμών και προσέλκυση επεν­δύσεων, άνοιγμα του παραλιακού μετώπου στους κατοίκους της Αθήνας και πολλά και διάφορα εντυπωσιακά.

Η προσπάθεια όμως αυτή, που με μεγάλη ορμή επιχειρεί να «εμπνεύσει» ο Γιώργος Παπανδρέου, προσκρούει σε πολύ βασι­κά προβλήματα της ίδιας της κυβέρνησης, στην κατάσταση σοκ στην οποία βρίσκεται αλλά και σε μια βαθύτατα προβληματισμέ­νη Κοινοβουλευτική Ομάδα, όπως και έναν διαλυμένο και ανύπαρκτο (και ανυπόληπτο πια) κομματικό μηχανισμό. Η κατάσταση εντός του ΠΑΣΟΚ μοιάζει με καζάνι που βράζει και σιγά σιγά, παρά τις εντελώς ιδι­όρρυθμες συνθήκες που επικρατούν, πολλοί βλέπουν απρόβλεπτες εκρήξεις, σαν τους τρεις που ψήφισαν «παρών» στα μέτρα, δημι­ουργώντας σοβαρό ρήγμα στην εικόνα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.Μουδιασμένοι οι υπουργοί επιχειρούν να καταπιούν όχι μόνο την κατάσταση επιτήρη­σης στην οποία βρέθηκε η χώρα, αλλά και τον τρόπο διαχείρισης της πρωτοφανούς κρίσης, αφού αρκετοί εξ αυτών, και όχι κατ’ ανάγκην οι… αριστερόστροφοι συνήθεις ύποπτοι, τηρούν σοβαρές αποστάσεις από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Αρκετά κυβερνητικά στελέχη λοιπόν δεν κρύβουν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου αλλά και ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν κινήθηκαν αποφα­σιστικά στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα, αλλά αφέθηκαν στην κλασική συνταγή του ΔΝΤ, ενώ θεωρούν ότι θα έπρεπε πάση θυσία να βρεθούν τρόποι να διασωθούν τουλάχι­στον τα επιδόματα των συνταξιούχων, που για μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ έπρεπε να είναι η κόκκινη γραμμή.