Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Οι 7 γκάφες της κυβέρνησης

kivernisi1

Ο Φεβρουάριος ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα και για την κυβέρνηση η αποτίμηση των πεπραγμένων της δείχνει πολύ χαμηλό βαθμό. Το κυριότερο, ο μήνας αυτός, που από πολλούς είχε χαρακτηριστεί ως ο πιο κρίσιμος στην πορεία υλοποίησης του μνημονίου, συνοδεύτηκε από σωρεία κυβερνητικών λαθών σε επιλογές και χειρισμούς, που συχνά κινήθηκαν ή και υπερέβησαν τα όρια της γκάφας. Γκάφες, πολλές από τις οποίες ήταν ανεπίτρεπτες και προκάλεσαν νέες ρωγμές στη συνολική κυβερνητική εικόνα. Πολλοί μάλιστα στην κυβέρνηση ήδη διερωτώνται πού θα σταματήσει αυτή η αλυσίδα, διότι αποδείχτηκε ότι η κριτική στην κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου και συντονισμού, παλινωδίες και άλλα παρόμοια φαινόμενα δυστυχώς δεν είναι επικοινωνιακό κατασκεύασμα, αλλά απεικονίζει υπαρκτές καταστάσεις.

Γκάφες χωρίς τελειωμό

Έχει υποσχεθεί ο Παπανδρέου στον Ερντογάν για τους μουφτήδες;

Έχει υποσχεθεί ο Παπανδρέου στον Ερντογάν για τους μουφτήδες;Από την Τουρκία ο Ερντογάν έθεσε θέμα, πάλι, αποδοχής από την ελληνική κυβέρνηση των εκλεγμένων μουφτήδων στη Δυτική Θράκη.
Και είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση είχε δώσει το λόγο τηςλόγο της. ότι θα έκανε αποδεκτό το σχετικό αίτημα της Τουρκίας, αλλά δεν τήρησε το
Σε ερώτηση δημοσιογράφου στο χθεσινό Briefing :  «Ποιος έδωσε το λόγο και την υπόσχεση στον Ερντογάν για εκλεγμένους Μουφτήδες στη Θράκη και πόσο αυτό συνάδει με τη Συνθήκη της Λωζάνης;» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα … μάσησε και στην ουσία δεν αρνήθηκε ότι η υπόσχεση έχει δοθεί  από τον κ. Γ. Παπανδρέου.

Στρατευμένοι: Οι γονείς πάνε χλωρίνη στο Ρέθυμνο


Η δημοσίευση της επιστολής καταγγελίας στην προηγούμενη ΕΣΣΟ συνέβαλε αποφασιστικά στη βελτίωση των συνθηκών. Σύντομα όμως εμφανίστηκαν οι πρώτες απειλές: «“Θα σας λιώσουμε στο βήμα και στην παρέλαση”. Το ημερήσιο πρόγραμμα εξαντλητικό, ξεπερνά τα ανθρώπινα όρια.  Δεν επιτρέπει την τήρηση βασικών κανόνων υγιεινής. Πάμε για φαγητό με τις λάσπες χωρίς να πλύνουμε τα χέρια μας, πέφτουμε για ύπνο χωρίς μπάνιο. 280 άτομα σε ελάχιστο χρόνο πρέπει να βολευτούμε σε 12 ντουζιέρες, χωρίς ζεστό νερό για τους περισσότερους.