Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΚυριακή, 6 Ιουνίου 2010

Eπίθεση Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ

"Το ΠΑΣΟΚ βάζει την λάσπη στον ανεμιστήρα θέλοντας να δείξει ότι όλοι ίδιοι είμαστε" είπε απο το βήμα του προσυνεδρίου του κόμματος.

Τεράστια η περιουσία του 'Ακη- Πολλά ακίνητα συνδέονται με off shore

- Πανάκριβα ακίνητα σε Ακρόπολη, Θεσσαλονίκη, Ψυχικό, Πεδίον Άρεως και Κορινθία

- Ερευνώνται και αυτά που έχει γράψει στη νυν και την πρώην σύζυγό του

-  Μεσοτοιχία με ακίνητο της Torcaso που εμπλέκεται στο Βατοπέδι τα διαμερίσματα του Πεδίου Άρεως.

Άνοιξε το κουτί της Πανδώρας στο Κίνημα

Μετά την συνεδρίαση του άτυπου υπουργικού συμβουλίου όπου συζητήθηκε το θέμα των αποκρατικοποιήσεων, κορυφαίος υπουργός έλεγε πως ήταν καιρός να έρθουν στο φως της δημοσιότητας όλα εκείνα που στιγματίζουν το ΠΑΣΟΚ και παραμένουν για χρόνια στη σκιά εκείνων που επιζητούν να κρύψουν κάτω από το χαλάκι της… Ιπποκράτους. Πλέον, στο Κίνημα έχει ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, με τον Γιώργο Παπανδρέου να έχει δώσει ήδη εντολή να ξεσκονιστούν όλα τα πόθεν έσχες των στελεχών και όπου δουν «γκρίζες ζώνες»,

Βρώμικος Πόλεμος εναντίον του Αντώνη Σαμαρά

Ο Παπανδρέου αποφάσισε  ότι μία μόνο διέξοδο σωτηρίας έχει: Να βρει άλλο θύμα που να το χρησιμοποιήσει για να κατευθύνει εναντίον του κάθε δυσμενή δημοσιότητα και φυσικά για να “απορροφήσει” τη λαική οργή και δυσαρέσκεια.
Η κυβέρνηση αναγκάζει τον απογοητευμένο Έλληνα να βρει άλλον αποδιοπομπαίο  τράγο, άλλο “ εύκολο στόχο” ώστε να στρέψει τα βλέμμα του από τα πραγματικά του προβλήματα.

Χρεοστάσιο, μόνο με δικούς μας όρους.


Αποκαλύπτεται αργά αλλά σταθερά και σε διεθνές επίπεδο, ο ρόλος της κατοχικής συμμαχίας ΓΑΠ-ΔΝΤ-ΤΡΟΙΚΑΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, με την επιλογή τους να στηρίξουν την προτεκτορατοποίηση της χώρας μας, θέτοντάς της κάτω από την διαλυτική για την κοινωνική μας συνοχή «υψηλή επιστασία» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των διεθνών τοκογλύφων. Αυτή τη φορά, μέσα από τη φωνή του Γερμανού οικονομολόγου και καθηγητή, Γιοακίμ Σταρμπάτι, ο οποίος υποστηρίζει πως: «οι βοήθειες που παρέχονται δεν βοηθούν την Ελλάδα, αλλά τις τράπεζες. Έρχονται τα χρήματα στην Ελλάδα, τα παραλαμβάνει στην είσοδο ο πρωθυπουργός σας κύριος Παπανδρέου, διασχίζει το “ελληνικό σπίτι” και από την πίσω πόρτα τα δίνει στις τράπεζες. Αυτό σημαίνει ότι τα λεφτά είναι για τις τράπεζες και όχι για την Ελλάδα».

«Ο μόνος τρόπος για να επιβιώσει η Ελλάδα είναι να γίνει ανταγωνιστική – λέει ο καθηγητής Σταρμπάτι – και για να το καταφέρει αυτό θεωρεί ότι πρέπει η χώρα να επιστρέψει στη δραχμή, να την υποτιμήσει».

Σαμαράς: να συγκρουστούμε με ό,τι χρεοκόπησε.
Η Ιδεολογία μας μπορεί να γίνει Κίνημα Ελπίδας και Όραμα Ελλάδας τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς σε ομιλία του σήμερα στην Πολυθεματική Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη του κόμματος
Στη συνέχεια, αφού εξήγησε γιατί η αντίληψη του «πολυσυλλεκτικό κόμματος» που επικράτησε όλα αυτά τα χρόνια στην στρατηγική και τακτική της ΝΔ οδήγησε τελικά και στην ιδεολογική περιχαράκωση της ΝΔ και στην μετατροπή της σε κόμμα διαχείρισης τόνισε:  Πολιτική χωρίς Ιδεολογία είναι σκάφος δίχως πυξίδα

Επίθεση Σαμαρά στο ΠΑΣΟΚ και τα …εξαπτέρυγά τουΣε σημερινή ομιλία του στην Πολυθεματική Προσυνεδριακή Συνδιάσκεψη της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς, είπε μεταξύ άλλων:
Αυτές τις μέρες, οι ίδιοι οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ έχουν περιέλθει σε απόλυτη σύγχυση διαφωνώντας μεταξύ τους για την εφαρμογή του Μνημονίου. Δείχνοντας στο Πανελλήνιο και κατηγορώντας ο ένας τον άλλο