Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΤετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

¨Ολοι φτύνουν την Ε.Ε!

Ευρωβαρόμετρο: «Ποτέ άλλοτε η ΕΕ ή η ΕΟΚ δεν ήταν τόσο μισητές ή αντιπαθείς στους λαούς της Ευρώπης»ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία ότι μια δημοσκόπηση δεν αποτυπώνει τίποτα πε-ρισσότερο από τις διαθέσεις των ερωτηθέντων τη δεδομένη χρονική στιγμή στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας.
 Το ευρωβαρόμετρο, η δημοσκόπηση που διενεργείται κάθε άνοιξη και φθινόπωρο από τη Γιούροστατ, δεν ξεφεύγει φυσικά από αυτόν τον κανόνα. Η εντυπωσιακή «εξαφάνιση» όμως των αποτελεσμάτων του ευρωβαρόμετρου προχθές από τον ελληνικό (πλην Ελευθεροτυπίας και Έθνους) και τον ευρωπαϊκό τύπο, δείχνει ότι καθόλου δεν άρεσαν τα δημοσκοπικά ευρήματα.
Είναι όντως πρωτοφανή σε ορισμένους τομείς. Ας αρχίσουμε όμως με τη στάση των Ελλήνων: Το... 98% (!!!) απάντησε ότι θεωρεί «κακή» την κατάσταση της οικονομίας και το 99% ότι θεωρεί «κακή» την κατάσταση στην αγορά εργασίας. Μάλιστα, το 70% των ερωτηθέντων απάντησε ότι αυτή η άθλια κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο τον επόμενο χρόνο, το 20% ότι θα παραμείνει στα ίδια χάλια και μόνο το 8% πιστεύει ότι θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Εντελώς αντίθετη είναι η γνώμη των Ελλήνων από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους σε ορισμένους τομείς. Το 63% π.χ. κρίνει κακή την κατάσταση των νοικοκυριών τους ενώ το 64% των άλλων της ΕΕ την κρίνει καλή. Το 56% των Ελλήνων περιμένει χειροτέρευση της κατάστασης και στον τομέα αυτόν τον επόμενο χρόνο, ενώ το ποσοστό αυτό ανέρχεται μόνο σε 20% στο σύνολο της ΕΕ. Το 49% των Ελλήνων κρίνει ως κακή την κατάσταση στην εργασία τους, ενώ το 52% στην ΕΕ τη θεωρεί καλή... Και να σκεφτεί κανείς ότι η δημοσκόπηση αυτή έλαβε χώρα τον Μάιο, πριν δηλαδή ανακοινωθούν όλα τα μέτρα της κυβέρνησης που έχουν ξεσηκώσει τους πάντες εναντίον της. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τα αποτελέσματα της φθινοπωρινής δημοσκόπησης, αν φυσικά η Γιούροστατ δεν αλλάξει επίτηδες το δείγμα των ερωτωμένων ώστε να παρουσιάσει κάπως ευνοϊκότερα ευρήματα.
Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι η απότομη καταβαράθρωση του κύρους και της ελκτικής δύναμης της ΕΕ στις συνειδήσεις των Ελλήνων. Μόλις πριν από έξι μήνες, το φθινόπωρο του 2009, το 61% των ερωτηθέντων Ελλήνων είχε δηλώσει ότι θεωρεί τη συμμετοχή της Ελλάδας στην ΕΕ «καλό πράγμα». Το ποσοστό αυτό όμως είχε ήδη καταποντιστεί τον Μάιο στο 44%. «Ενώ ελήφθησαν ειδικά μέτρα για να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η δημοσιονομική θέση της Ελλάδας, η έρευνα διαπιστώνει στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη μείωση της υποστήριξης στη συμμετοχή στην ΕΕ μεταξύ αυτών που απάντησαν στη δημοσκόπηση (17 μονάδες). Η αναλογία των Ελλήνων που αισθάνονται ότι η χώρα τους έχει ωφεληθεί από τη συμμετοχή στην ΕΕ επίσης έχει πέσει απότομα (10 μονάδες)» σημειώνουν με εμφανή έκπληξη οι τεχνοκράτες της Γιούροστατ, οι οποίοι προφανώς νόμιζαν ότι οι Έλληνες θα έπρεπε να ήταν και... ευγνώμονες από πάνω στην ΕΕ για το καθεστώς υποτέλειας στο οποίο υπήγαγαν τη χώρα μας με την άμεση συνεργασία των «Τσολάκογλου» της κυβέρνησης Παπανδρέου. Εκπλήσσονται που διαπιστώνουν ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες εθελόδουλοι σαν τον Παπακωνσταντίνου, τον Λοβέρδο και το υπόλοιπο κυβερνητικό σκυλολόι «γενιτσάρων»!
Έχοντας ήδη πάρει μια πρώτη γεύση από τη στάση της ΕΕ απέναντι στη χώρα μας κατά τη φάση που προηγήθηκε της υπογραφής του επαίσχυντου μνημονίου υποτέλειας, οι Έλληνες δεν έχουν πλέον καμιά εμπιστοσύνη στην ΕΕ, όπως δήλωσε το 56% των ερωτηθέντων. Πρόκειται για το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό στις 27 χώρες, μετά την ακαταμάχητη Βρετανία που προηγείται με 68%. Μόνο το 42% των Ελλήνων δηλώνει ότι εμπιστεύεται πια την ΕΕ. Δεν γνωρίζουμε αν είναι η πρώτη φορά, αλλά πάντως και σε πανευρωπαϊκό πλέον επίπεδο το 47% των ερωτηθέντων πολιτών των «27» δηλώνει ότι δεν εμπιστεύεται την ΕΕ έναντι του 42% που την εμπιστεύεται. Έχουμε να κάνουμε δηλαδή με μια καθολική κρίση εμπιστοσύνης των ευρωπαϊκών λαών προς την ΕΕ, η οποία μάλιστα επεκτείνεται ακόμη και στον ηγεμονικό πυρήνα της: το 54% των Γερμανών δήλωσε ότι δεν εμπιστεύεται την ΕΕ έναντι μόλις του 37% που δήλωσε ότι εξακολουθεί να την εμπιστεύεται. Και το 51% των Γάλλων δεν εμπιστεύεται την ΕΕ έναντι του 39% που συνεχίζει να την εμπιστεύεται. Εντυπωσιακή είναι και η στάση των Ισλανδών που για πρώτη φορά συμπεριλήφθησαν στο Ευρωβαρόμετρο, καθώς στις 24 Φεβρουαρίου 2010 η Κομισιόν εισηγήθηκε τη χορήγηση στην Ισλανδία του καθεστώτος χώρας υποψήφιας προς ένταξη και μάλιστα με ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων εντός του 2011. Έπαθαν σοκ με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών: Υπέρ της ένταξης στην ΕΕ τάσσεται μόνο το... 19%!!!
Το γενικό συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ότι ποτέ άλλοτε η ΕΕ ή η ΕΟΚ δεν ήταν τόσο μισητές ή αντιπαθείς στους λαούς της Ευρώπης. Θα μεταφραστεί άραγε αυτό σε αντι-ΕΕ κινήματα; πηγη

Πιπερόπουλος: Αποχή από την ΤV! Του καθηγητή κ. Γιώργου Πιπερόπουλου.

Επειδή αποφάσισα να μην αποδεχτώ καμία πρόσκληση από σήμερα 28 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 28 Νοεμβρίου και να μην εμφανιστώ σε ΚΑΝΕΝΑ από τα Πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικά κανάλια που πολύ συχνά με φιλοξένησαν στη διάρκεια των τελευταίων 3 δεκαετιών, καταθέτω την σημερινή μου blog-άποψη ως «αιτιολογία» της πράξης μου…

Εκεί στις δεκαετίες του ’50 και ’60, ΕΙΚΟΝΑ σήμαινε αφίσες και φωτογραφίες από έργα που έπαιζαν στα συνοικιακά και κεντρικά σινεμά…Ανείπωτη η υποβλητική δύναμη που μας έκανε να θέλουμε να γινόμαστε μετά την προβολή τα αγόρια πειρατές και cowboys, μυστικοί πράκτορες και αδέκαστοι λειτουργοί της Θέμιδος…και τα κορίτσια ντίβες μυστηριώδεις, γυναίκες πλανεύτρες και εξωτικές όσο και επιθυμητές…Υπήρχε στις ταινίες του σινεμά αρχή και τέλος, υπήρχε πλοκή και δράση και, φυσικά, όλες οι απαραίτητες προοπτικές για να εισπράξουμε κάποιο «δίδαγμα και ρητό…»
Μπορεί να βιάστηκε ο George Orwell δίνοντας στο βιβλίο του για τίτλο το «1984», αλλά τελικά δικαιώθηκε για τη δύναμη της Τηλεόρασης να καθοδηγεί την κοινή γνώμη σε στόχους επιθυμητούς καθώς αποδεχόμενη την προπαγάνδα ως ενημέρωση συναρπάζεται, ακολουθεί άβουλα, αξιολογεί άκριτα, υιοθετεί ασυλλόγιστα!.. Και έτσι ζει τελευταία το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μια ιδιόμορφη τραγωδία με άγνωστες προεκτάσεις που αδυνατούμε να συλλάβουμε, να κατανοήσουμε και στο μέτρο που το επιτάσσουν οι περιστάσεις και το απαιτούν οι καιροί να ερμηνεύσουμε παραγωγικά.
Τώρα ο σύγχρονος Δούρειος Ίππος, η ΤιΒι, μπήκε στα σπίτια μας καθηλώνοντάς μας στον καναπέ να ρουφάμε άκριτα αμέτρητες σειρές εγχώριων και εισαγόμενων σήριαλ, που – σαν την εποχή μας - δεν χτίζουν πρότυπα, δεν προβάλλουν ήρωες και ηρωίδες, ούτε « δίδαγμα και…ρητό» αλλά σίγουρα βοηθούν να ξεχάσουμε …α υψηλά ποσοστά ανεργίας, τα οικονομικά προβλήματα, το καθημερινό άγχος και στρες, την ψυχοσυναισθηματική μας ένδεια που μας οδήγησε στην καθιέρωση ανθρώπινων σχέσεων μιας χρήσης.

"ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΛΛΑ...ΨΗΦΙΣΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ".!


ΝΕΑ "ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... 
Μία ημέρα άντεξε ο Αυτιάς χωρίς Καρατζαφέρη.
Έ, σήμερα τον είχε καλεσμένο στην εκπομπή του...
Γιά να μην ξεχνιόμαστε επειδή ο Αυτιάς είναι καλό παιδί και ευγνώμων είχε επίσης καλεμένο και τον επιχειρηματία πού τον τάιζε και τον πότιζε τζάμπα, στις διακοπές του στην Κρήτη...
Έπρεπε να βγάλει την υποχρέωση...
Ά, όλα κι 'ολα, ειναι αξιοπρεπής.
Δεν ανέχεται να τον λένε... "τρακαδόρο".!Με τον Καρατζαφέρη όμως έδωσε τα ρέστα του...
Όχι, ότι είχαν συνενοηθεί απο΄τα χθές το βράδυ για το περιεχόμενο των ερωτήσεων...
Αποκλείεται, κανένας απο τους δυό τους, δεν είναι τέτοιος.!Έτσι αυθόρμητα ο Καρατζαφέρης, ως αυτόκλητος προστάτης της παράταξης της Ν.Δ. με τον "αέρα" της Εφης Θώδη , -- οταν διαπίστωσε ότι είναι απαραίτητη στα μεσημεριανάδικα -- ανακοίνωσε, τί πρόταση έκανε στον Σαμαρά, γιά να μη βγάλει ο Γιώργος μικρό πρωθυπουργό στην Περιφέρεια Αττικής...Έστω και άν ο Σαμαράς του έχει απαντήσει ότι "έχει ήδη κάνει επιλογή νίκης, που θα στηριχθεί από τις δυνάμεις που αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του "Μνημονίου" και τις ευθύνες "εκείνων" που το ψήφισαν».
Τώρα πως συμβιβάζεται να ψηφίζει ο Καρατζαφέρης την κεντρική επιλογή του ΠΑΣΟΚ , δηλ. το σεσημασμένο Μνημόνιο και παράλληλα να ενδιαφέρεται και γιά το καλό της Ν.Δ., την οποία από το πρωί μεχρι το βράδυ δεν κάνει άλλη δουλειά παρά να την κατηγορεί, έ , σε αυτό το ερώτημα μόνο η λογική μιας Έφης Θώδη θα μπορούσε να δώσει απάντηση.
Μήπως και η Θώδη δεν ήθελε να τραγουδήσει στο Μέγαρο Μουσικής ;;;

ΠΗΓΗ

 

Η μεσογειακή διατροφή θα μας σώσει...

Παιδιά τον παρεξηγήσαμε τον Γιώργο. Όταν έλεγε για την Μεσογειακή διατροφή που θα εξάγουμε με αποτέλεσμα να τον κοροϊδεύουν οι δημοσιογράφοι του Bloomberg εννοούσε ότι η Μεσογειακή διατροφή θα σώσει τους αγρότες. Τέρμα λοιπόν η καλλιέργεια Παπάγιας και Μπανάνας. Δεν είναι στην Μεσογειακή διατροφή αυτά.

Αυτό θα σώσει τους αγρότες!!! Πράγματι. Θα φυτεύουν μόνο ότι έχει σχέση με Μεσογειακή διατροφή, και ο Παπανδρέου θα φροντίσει να το πουλήσει σε όλο τον κόσμο!!! Έτσι θα ζουν όλοι πολύ όπως ανακάλυψε πρόσφατα το ΠΑΣΟΚ ότι ζουν οι Έλληνες και τους άλλαξε τα πρέκια με το ασφαλιστικό και θα είναι υγιείς και αθλητικοί όπως ο πρωθυπουργός μας.

Ζητάω συγνώμη από τα ΠΑΣΟΚια που τα κορόιδευα τόσο καιρό και δεν κατάλαβα την σοφία αυτού που είπε ο μεγάλος ποδηλάτης. Πράγματι, αν εξάγουμε την μακροζωία μας θα πρέπει και οι άλλες χώρες να εφαρμόσουν αντίστοιχα σοσιαλιστικά μέτρα με αυτής της κυβέρνησης!!! Αυτό είναι το σχέδιο. Παγκόσμια σοσιαλιστική διακυβέρνηση μέσω της... μεσογειακής διατροφής!!!

Βέβαια το Bloomberg δεν κατάλαβε ότι πρόκειται μόνο για διατροφή. Το μπέρδεψε με δίαιτα/υγιεινή διατροφή. Οπότε δεν έχουμε στόχο μόνο τα 40ΔΙΣ δολάρια που ξοδεύουν οι Αμερικανοί σε προϊόντα (υγιεινής) διατροφής , αλλά όλα τα λεφτά που ξοδεύουν σε διατροφή.

Εμπρός λοιπόν να σωθεί η αγροτιά μας, με σύνθημα: Κάθε τραπέζι και Χωριάτικη, κάθε αναπνοή και Σκορδαλιά!!!


Σοβαρά τώρα, δεν γλιτώνετε τους αγρότες από τους μεσάζοντες και μετά να φροντίσετε να διαφημίσετε την... χωριάτικη; 
πηγη

Ο Σαμαράς ξεκαθαρίζει τη ΝΔ από βαρόνους και συμφέροντα


Αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος της ΝΔ αναδεικνύεται ο Αντώνης Σαμαράς στην προσπάθεια του να κλείσουν όλα τα εσωτερικά μέτωπα πριν από την μετάβασή του στη ΔΕΘ.
Πρώτον τα φερόμενα ως πρωτοπαλίκαρα της Ντόρας στην εσωκομματική αμφισβήτηση του Σαμαρά, ή Έλσα Παπαδημητρίου και ο Θανάσης Γιαννόπουλος έριξαν νερό στο κρασί τους και συντάχθηκαν με την κομματική γραμμή, μετά την διαγραφή Μαρκογιαννάκη, αλλά και τον μηδενικό ορίζοντα που συναντά η κ. Μπακογιάννη στις

Ο κόσμος του Γ.Α.Π.

Του Νικόλα Σεβαστάκη*

Η πρόσφατη φήμη ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι ένας επόμενος γραμματέας του ΟΗΕ δεν θα έπρεπε να προκαλεί καμία έκπληξη. Η διεθνής κοινότητα χρειάζεται ασφαλώς την αξιοθαύμαστη «συνδυαστική» την οποία ενσαρκώνουν άνθρωποι όπως ο Έλληνας πρωθυπουργός: το ευγενές χαρμάνι της ιδεαλιστικής ψευδο-οραματικής γλώσσας με την πολιτική ασυνειδησία που αγνοεί τα συμπτώματά της. Κάπως έτσι έχει συμβεί εδώ και χρόνια: προοδευτικός είναι εκείνος που κάνει τα πιο «εξτρεμιστικά» (φιλελεύθερα) πράγματα με τον μειλίχιο και γλυκανάλατο τρόπο ενός οπαδού του Δαλάι-Λάμα ή μιας μπαλάντας του Έλτον Τζον. Ένα τέτοιο είδος σύγχρονου PR (δημοσίων σχέσεων) πολιτικού προορίζεται στα αλήθεια για ανάλογες καριέρες κύρους: διαλέξεις κάπου στους τροπικούς για την παγκόσμια διακυβέρνηση -πολλών χιλιάδων ευρώ έκαστη-,

Έρχεται ο σκληρότερος χειμώνας της σύγχρονης Ελλάδας

psomi
ΣΕ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΝΤΑ «ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ» ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ

Η ζωή όλων σχεδόν των Ελλήνων άλλαξε δραματικά τους προηγούμενους μήνες, αλλά, όπως φαίνεται, τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα. Νέα μέτρα που προβλέπονται στο επικαιροποιημένο μνημόνιο έρχονται να προστεθούν σε εκείνα που ήδη εφαρμόζονται και οι συνέπειές τους σταδιακά αρχίζουν να φαίνονται, εξαφανίζοντας εκατοντάδες ευρώ από το εισόδημα

Τελεσίγραφο Σαμαρά σε Ψωμιάδη


«Ή αποσύρεις τον αδελφό σου απο υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη ή αποσύρουμε εμείς τη στήριξη στο πρόσωπό σου»
Ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και του έδωσε τελεσίγραφο «ή βγάζεις τον αδερφό σου από τη λίστα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών ή δεν έχει χρίσμα από τη ΝΔ».

Τσουνάμι οργής στελεχών κατά της ηγεσίας του ΛΑΟΣ

Τσουνάμι οργής στελεχών κατά της ηγεσίας του ΛΑΟΣ

Ανεξέλεγκτη μορφή τείνει να λάβει η δυσαρέσκεια των στελεχών του ΛΑΟΣ προς τις πολιτικές επιλογές της ηγεσίας του κόμματός τους.
Μετά το βαρύτατο ολίσθημα του Μαΐου να στηρίξει ο ΛΑΟΣ τον κ. Παπανδρέου και το μνημόνιο , τα κεντρικά γραφεία του κόμματος έγιναν αποδέκτες πολυάριθμων διαμαρτυριών στελεχών και απλών ψηφοφόρων.
Ο κ. Καρατζαφέρης  τότε επιχείρησε μια επικοινωνιακή κυβίστηση( κοινώς «κωλοτούμπα») στην προσπάθειά του να θολώσει -όσο το δυνατόν- τα νερά.

ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ, Η ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ, ΚΑΙ Η ΚΑΚΙΑ, ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝΤΑ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΑΝΘΡΩΠΩΝ

Στο βραδυνό δελτίο ειδήσεων του ALTER (30/8/2010), ο νομάρχης κ. Μίχας, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, έβγαλε τον πασοκάνθρωπο που κρύβει μέσα του. Αν και κατά δήλωσή του ο παρουσιαστής του δελτίου κ. Χατζηνικολάου είναι αντιβασιλικός, σχολίασε ότι πρώτη φορά επιβάλλεται πρόστιμο για κατασκευή προσωρινής εξέδρας για γαμήλια δεξίωση, στην περίπτωση του γάμου του πρίγκηπα Νικολάου επιβλήθηκε πρόστιμο και μάλιστα πολύ υψηλό, 400.000 ευρώ περίπου. Με δεδομένο μάλιστα ότι η περίφημη εξέδρα δεν υπάρχει πλέον, είχε δε την έγκριση του υπουργείου πολιτισμού, και ότι τέτοιες κατασκευές που είναι μονίμως παράνομες για πολλά χρόνια τώρα, σε παραλιακά κέντρα, ρώτησε τον νομάρχη αν η επιβολή του προστίμου έγινε για προεκλογικούς λόγους. Θαυμάστε λοιπόν την γεμάτη ευτέλεια, κόμπλεξ, κακότητα, αλλά και μικροπρέπεια του άνθρωπου που θέλει να εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες : «τόσα λεφτά έδωσαν για τον γάμο, να μην δώσουν και σε εμάς κάτι»..!!!!!!! Βλέπετε εκτός από όλα τα άλλα «πλεονεκτήματα» ο πασοκάνθρωπος έχει στο αίμα του και το πλιάτσικο.
Τρύφων

Το πρόγραμμα του Πρωθυπουργού για τις επόμενες 2 εβδομάδες

Πριν λίγο δόθηκε στη δημοσιότητα το πρόγραμμα του πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου για τις επόμενες δύο βδομάδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Βρυξέλλες

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Σεϋχέλλες και Κουρέλες Νήσοι.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Νέα Ζηλανδία, Νέα Γροιλανδία, Νέα Υόρκη, επιστροφή , Νέα Σμύρνη- εγκαίνια Έκθεσης «Κυνήγι, ψάρεμα και κανό»

πατήστε στο περισσότερα για τη συνέχεια...

ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κίμωλος- εγκαίνια ταβέρνας «Μαρουσώ»- Δείπνο με αστακομακαρονάδα και σούσι Κιμώλου-. Ένδυμα , επίσημο, μαγιό- εύρεση αυθόρμητων πελατών χειροκροτητών. Λογαριασμός 120 ευρώ, πληρωμή Άντα, διοχέτευση είδησης ότι πληρώνει πουρμπουάρ 19 ευρώ. Παίρνει απόδειξη επιδεικτικά για να το συνηθίσουν όλοι οι Έλληνες. Φωτό.

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ζάκυνθος , παιχνίδι στην παραλία με τις καρέτα- καρέτα, ομιλία για την πράσινη ανάπτυξη στους λουόμενους, μπάνιο μέχρι 3000 μέτρα από την ακτή, φωτογράφοι, βόλτα , φαγητό έξω, ύπνος μέσα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Αμπού Ντάμπι, Πουκέ, Ισλανδία, Ιρλανδία , Ακτή Ελεφαντοστού, Μελβούρνη, Βοστώνη.

ΤΡΙΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κάιρο, Βρυξέλλες, Μόσχα, Τρινιτάντ

ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ρεπό

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Τρίωρη επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, chat με τους συμβούλους, συνομιλία με Πάγκαλο στο facebook, διαρροές για ανασχηματισμό, γράψιμο στο προσωπικό blog, μαγιό και βρακιά στη βαλίτσα για αναχώρηση Θεσσαλονίκη. Αποχώρηση πηδώντας τρία σκαλιά, δελτίο τύπου για την ενεργητικότητα του πρωθυπουργού σήμερα.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Παρακολούθηση Στείρι Βοιωτίας επιθεώρησης «Ελλάς, πάμε λουκέτο» (http://pamelouketo.blogspot.com/) στα πλαίσια του προγράμματος πράσινο θέατρο- αποκέντρωση- οικολογία – μεσογειακή διατροφή και σάτιρα. Φαγητό σε όλες της ταβέρνες του χωριού, επιστροφή πρωινές ώρες, μαγιό και βρακιά στη βαλίτσα για αναχώρηση Θεσσαλονίκη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Έκθεση Θεσσαλονίκης. Επίσημη ομιλία σε εξέδρα σε χώρο της παραλίας της πόλης, επίσημο ένδυμα υπουργών και δημοσιογράφων μαγιό και βερμούδα

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Θεσσαλονίκη. Γίνεται Χαλκιδική. Βουτιές στο τέλος από πρωθυπουργό και δημοσιογράφους . Αναχώρηση για Μπαγκλαντές.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες, Παρίσι, Ρώμη, Βόννη, Βερολίνο, Σάλκε, Χοφενχάιμ, Αμβούργο, Βόλφσφουργκ, Μπάγερν.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Σύρο, Τήνο, Μύκονο, Κατάπολα, Αιγιάλη

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Ρεπό.

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ

Εξαντλήθηκε η κυβερνητική "ευαισθησία" θέλοντας για μια ακόμα φορά να μας κάνει "ευρωπαϊκή χώρα" αλλά και να προστατέψει την υγεία μας.
Ανησύχησαν βλέπετε οι πολιτικοί μας μήπως πριν ψοφήσουμε απο την πείνα...ψοφήσουμε απο το κάπνισμα.
Τώρα θα μου πείτε ότι απο την πείνα πεθαίνεις σε μερικές μέρες ενω απο το κάπνισμα ίσως σε μερικές δεκαετίες.Αυτό όμως δεν έχει καμία σημασία.

Και ο Μεϊμαράκης στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα έχει το πρωί στην Ρηγίλλης ο βουλευτή του κόμματος και πρώην Υπουργός Βαγγέλης Μειμαράκης.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αμέσως μετά τη συνάντηση θα ανακοινωθεί ότι ο κ. Μειμαράκης θα αναλάβει την διεύθυνση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στην θέση του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος