Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τελεσίγραφο Σαμαρά σε Ψωμιάδη


«Ή αποσύρεις τον αδελφό σου απο υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη ή αποσύρουμε εμείς τη στήριξη στο πρόσωπό σου»
Ο Αντώνης Σαμαράς τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και του έδωσε τελεσίγραφο «ή βγάζεις τον αδερφό σου από τη λίστα των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών ή δεν έχει χρίσμα από τη ΝΔ».

Όπως εξηγούσαν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς προέβηκε σε αυτή την κίνηση καθώς ως αρχηγός με σημαία το «όχι στην οικογενειοκρατία και τα τζάκια στο δημόσιο βίο» και δε θα μπορούσε να ανεχθεί κάτι ανάλογο.
Ο Διονύσης Ψωμιάδης, όμως, είναι δεξί χέρι του νυν νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και έχει υπάρξει αντινομάρχης για πολλά χρόνια στο συνδυασμό του αδερφού του.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης -προς το παρόν- κρατά κλειστά τα χαρτιά του και θα ανακοινώσει τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες αύριο το μεσημέρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διονύσης Ψωμιάδης ερωτηθείς σχετικά με το θέμα είπε ότι θα δεχθεί την όποια απόφαση του αδερφού του για την υποψηφιότητα του πετώντας έτσι το μπαλάκι για τη «δύσκολη» απόφαση στον ίδιο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη. Παρουσιάζει, πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον τόσο η εξέλιξη όσο και το ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα γιατί αν ο νυν νομάρχης Θεσσαλονίκης επιμείνει να κρατήσει στη λίστα τον αδερφό του, η ΝΔ θα άρει το χρίσμα. Άγνωστο όμως είναι το τι θα κάνει η παράταξη σε αυτό το ενδεχόμενο και αν θα θέσει το δίλημμα «ψηφίστε κατά συνείδηση» ή θα ανακοινώσει άλλο πρόσωπο που όμως δύσκολα θα έχει την απήχηση Ψωμιάδη και επομένως –σε αυτή την περίπτωση- το κόμμα της αντιπολίτευσης θα κινδυνεύει να χάσει την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας η οποία είναι η μόνη σίγουρη αυτή τη στιγμή.
.tragasnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου