Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΤετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

Και ο Μεϊμαράκης στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά θα έχει το πρωί στην Ρηγίλλης ο βουλευτή του κόμματος και πρώην Υπουργός Βαγγέλης Μειμαράκης.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, αμέσως μετά τη συνάντηση θα ανακοινωθεί ότι ο κ. Μειμαράκης θα αναλάβει την διεύθυνση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" στην θέση του Γιάννη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος
παραιτήθηκε με επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο του κόμματος. 

Πρόκειται για μια από τις κινήσεις του Α. Σαμαρά στον δρόμο προς τις δημοτικές εκλογές. Η σχετική απόφαση έχει ληφθεί εδώ και καιρό και ανακοινώνεται σε μία συγκυρία που σηματοδοτεί την ένταξη του Β. Μειμαράκη στην ευρύτερη ηγετική ομάδα,προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στη μάχη των δημοτικών εκλογών.

Η ένταξη αυτή του κ. Μειμαράκη θα λειτουργήσει στην κατεύθυνση της συσπείρωσης της κομματικής βάσης, λόγω της απήχησης που διαθέτει ο πρώην γραμματέας του κόμματος, ενώ, από στελέχη της ΝΔ, προβάλλεται και «ως μία απάντηση στις κινήσεις της κυρίας Ντόρα Μπακογιάννη και του κ. Γιώργου Καρατζαφέρη».

Με τον κ. Μεϊμαράκη επικεφαλής, το Ινστιτούτο Δημοκρατίας επιδιώκεται να ενισχυθεί σαν think tank του κόμματος με πανελλαδική δικτύωση και με παράλληλο στόχο την αναζήτηση και ανάδειξη στελεχών, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τον κομματικό μηχανισμό.

Άλλωστε, ο πρώην Γραμματέας της ΝΔ γνωρίζει τα κομματικά πράγματα και επηρεάζει έναν ευρύ κύκλο κομματικών στελεχών που θα παίξουν ρόλο ως υποψήφιοι στην μάχη των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και στην συνέχεια.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου