Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΠαρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Η ηλεκτροκίνηση κυριαρχεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο ΠαρίσιΜάχη βιομηχανιών κυρίως για την απόδοση των υβριδικών οχημάτων
Μάχη για την επικράτηση του πιο «πράσινου» θεωρείται από πολλούς το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, που ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό στις 2 Οκτωβρίου.
Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες θα αναμετρηθούν με γνώμονα την εμφάνιση αλλά κυρίως την απόδοση των ηλεκτροκίνητων και υβριδικών οχημάτων που θα παρουσιάσουν.
Η Peugeot-Citroen ποντάρει στο 3008 Hybrid 4, το πρώτο υβριδικό αυτοκίνητο ευρείας παραγωγής με πετρελαιοκινητήρα. Με απόδοση 163 ίππων στα δύο λίτρα, θα υποστηρίζει τους μπροστινούς τροχούς και θα συνεργάζεται με ηλεκτροκινητήρα 37 ίππων για τους πίσω τροχούς. Η τιμή του οχήματος, που θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2011, θα ξεκινά από τις 30.000 ευρώ, μια διαφορά της τάξεως των 7.500 ευρώ σε σχέση με τη βενζινοκίνητη έκδοση.
Ο έτερος γαλλικός όμιλος Renault θα παρουσιάσει τέσσερα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα –ένα sedan, ένα mini, ένα αυτοκίνητο πόλης κι ένα μικρό βαν- μέσα στην επόμενη διετία. Το μεγάλο στοίχημα: να προσφέρει το sedan “Fluence” σε χαμηλότερη τιμή σε σχέση με το αντίστοιχο βενζινοκίνητο όχημα. Στη «μάχη» για το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο που θα προσελκύσει τα περισσότερα βλέμματα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου έχουν ριχτεί Mitsubishi, Mercedes, Tesla κ.α.
news21

Το "πλαίσιο διαλόγου" του νέου μισθολογίου!

Αξιοποιώντας τις υπάρχουσες διαφοροποιήσεις στους συνολικούς μικτούς  μισθούς στο Δημόσιο και την άδικη επιδοματική πολιτική που ακολουθούσαν τόσα χρόνια  οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και αποκρύπτοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων αδυνατεί σήμερα να ανταπεξέλθει οικονομικά στη κάλυψη  ακόμη και βασικών οικογενειακών αναγκών,  η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα  νεο μισθολογικό πογκρόμ με στόχο να φέρει τους μισθούς του Δημοσίου στο επίπεδο των χειρότερων αμοιβών του ιδιωτικού τομέα.
Από το ψαλίδισμα αυτό δεν θα γλυτώσει καμιά κατηγορία εργαζομένων στο Δημόσιο τομέα .
Αυτό το χαρακτήρα  θα έχει το νέο Μισθολόγιο –Φτωχολόγιο για το οποίο κυβέρνηση και ΑΔΕΔΥ ξεκίνησαν  τις διερευνητικές επαφές , με την κυβέρνηση να θέλει να επιβάλει το δικό της πλαίσιο διαλόγου το οποίο έδωσε ήδη στη δημοσιότητα.
Η ΑΔΕΔΥ με τη σειρά της εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία
1. Το Νέο Μισθολόγιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «όχημα» παγίωσης και διεύρυνσης της λιτότητας, με δεδομένο ότι οι αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων έχουν ήδη μειωθεί πάνω από 25%, εξ’ αιτίας των πρόσφατων περικοπών στο πλαίσιο της εφαρμογής του μνημονίου.
2. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. απαιτεί να γίνει διαπραγμάτευση για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και δεν αποδέχεται μια διαδικασία διαβούλευσης και «διαλόγου» που δίνει τη δυνατότητα στην Κυβέρνηση για μονομερείς αποφάσεις.
3. Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αγωνίζεται για ένα νέο ενιαίο και δίκαιο Μισθολόγιο που θα ενσωματώνει όλα τα επιδόματα στο βασικό μισθό, θα αναβαθμίζει τις αποδοχές των εργαζομένων στο δημόσιο και θα διαμορφώνει μια νέα βάση εκκίνησης στους εισαγωγικούς μισθούς, τέτοια που να εμπεριέχει το πάγιο αίτημα της ενσωμάτωσης των επιδομάτων.

H Nissan δίνει ζωή στις χρησιμοποιημένες μπαταρίες ιόντων λιθίου

Ανακυκλωμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου για ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα βγάλει στο εμπόριο η Nissan.
Για τον σκοπό αυτό μάλιστα η γνωστή αυτοκινητοβιομηχανία ίδρυσε την εταιρεία 4R Energy Corp.
Το 51% της εταιρείας ανήκει στη Nissan και το 49% στον όμιλο Sumitomo.
Η Nissan και η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault, με την οποία συνεργάζεται, επιδιώκουν να παίξουν ηγετικό ρόλο στην αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και ετοιμάζουν μαζική παραγωγή το 2012.
Σε αυτό το πλαίσιο, η Nissan που αναπτύσσει και παράγει μπαταρίες ιόντων λιθίου, προσπαθεί να μειώσει το κόστος των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, που αποτελεί και τον σημαντικότερο αποτρεπτικό παράγοντα για τους καταναλωτές.
Έτσι θα προσπαθήσει να δώσει και πάλι ζωή στις χρησιμοποιημένες μπαταρίες, αφού πρώτα τις ανακυκλώσει.
Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το Nissan Leaf, θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ τον Δεκέμβριο.
 econews

«ΠΕΦΤΟΥΝ» ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ!

Καταργείται η «βίζα» προς Ελλάδα – Θα μας κατακλύσουν οι γείτονες...Το αποφάσισε η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και έως τέλος του έτους θα οριστικοποιηθεί η ελεύθερη διακίνηση…


• Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την ενταξιακή πορεία της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόλις πριν λίγες ημέρες, η Επιτροπή Ευρωπαϊκών Υποθέσεων άναψε το «πράσινο φως» στους γείτονες, για ελεύθερη διακίνηση στη χώρα μας και στην υπόλοιπες της Ε.Ε., με την κατάργηση της βίζας! Έτσι, από το τέλος του 2010 κιόλας, οι Αλβανοί θα μπορούν να έρχονται στην Ελλάδα νόμιμα, δίχως να χρειάζονται τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για την απόκτηση βίζας.
Η Επιτροπή συνεδρίασε μόλις την περασμένη Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου και υπερψήφισε την απελευθέρωση της βίζας για την γειτονική χώρα (και τη Βοσνία). Και αυτό, γιατί οι εμπειρογνώμονες, που επισκέφθηκαν τη χώρα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, διαπίστωσαν, πως η Αλβανία έχει κάνει αρκετά θετικά βήματα εναρμόνισης με τις κοινοτικές οδηγίες και έτσι, η έκθεσή τους ήταν θετική, για την άρση του καθεστώτος βίζας. Η επικύρωση της απόφασης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων θα έρθει σύντομα, με την σύνοδο των Υπουργών Εσωτερικών της Ε.Ε.

Η ΣΗΜΑΣΙΑ
• Η απόφαση αυτή έχει πολύ μεγάλη σημασία για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για την Ήπειρο, αφού το διασυνοριακό έγκλημα, ειδικά στην περιοχή μας... ανθεί. Τα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών, λαθρομεταναστών κ. α. που μέχρι στιγμής δεν έχουν… εξαρθρωθεί από τις Ελληνικές διωκτικές αρχές, με το μέτρο αυτό βρίσκουν πλέον πρόσφορο το έδαφος, για να έρχονται στην Ελλάδα νόμιμα!
Υπενθυμίζεται, πως ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε πρόσφατα επισκεφθεί τη γειτονική χώρα και είχε συναντηθεί με τον Αλβανό ομόλογό του, όπου συζήτησαν για την άρση της βίζας. Φαίνεται, πως κάποιους μήνες μετά, η Ευρωπαϊκή Ένωση έρχεται να… χαιρετίσει αυτή την κίνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, με οδηγία που ισχύει για όλα τα κράτη - μέλη της!

Η ΠΟΡΕΙΑ
• Μιλώντας στον «Π.Λ.» ο ειδικός σε Βαλκανικά θέματα κ. Θεόδωρος Γρ. Οικονόμου σημείωσε πως «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρότεινε την άρση του καθεστώτος βίζας για την Αλβανία και τη Βοσνία. Η σύσταση, αν και θετική, είναι υπό αίρεση και απαιτεί οι δυο χώρες να αντιμετωπίσουν ορισμένα εκκρεμή ζητήματα. Από την Αλβανία ζητήθηκε η χάραξη μιας στρατηγικής για  την επανένταξη των Αλβανών που επιστρέφουν στη χώρα. Επίσης, η διασφάλιση της αποτελεσματικής εφαρμογής του Νόμου 2009, σχετικά με τη δήμευση περιουσιακών στοιχείων εγκληματικής προέλευσης, αλλά και η ενίσχυση της προσπάθειας καταπολέμησης του οργανωμένου εγκλήματος και της διαφθοράς».
Σημειώνεται, πως στις 23 Ιουνίου η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε ψήφισμα για την Αλβανία, που υποστηρίζει την απελευθέρωση των θεωρήσεων για ταξίδια στα ευρωπαϊκά κράτη, που αποτελούν μέρος της λεγόμενης συνθήκης «Σέγκεν».
«Το ψήφισμα ζητά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να ελέγξει τους επόμενους μήνες, εάν η χώρα πληροί τις υπόλοιπες προϋποθέσεις του οδικού χάρτη θεώρησης, ώστε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και το Συμβούλιο να λάβει οριστική απόφαση μέχρι το τέλος του 2010. Επίσης, καλεί τα Αλβανικά πολιτικά κόμματα να συμμετέχουν σε εποικοδομητικό διάλογο για ένα νέο εκλογικό νόμο που θα εξασφαλίζει την πλήρη διαφάνεια στις επερχόμενες εκλογές» δήλωσε στον «Π.Λ.» ο κ. Οικονόμου.

ΟΧΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
• Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι η κατάργηση της βίζας δεν συνεπάγεται και την ελευθερία εγκατάστασης και απασχόλησης στο έδαφος των «27».
Άλλωστε, σε αυτό το επίπεδο περιορισμοί υπάρχουν ακόμη και για ορισμένες χώρες-μέλη, όπως είναι για παράδειγμα, η Βουλγαρία και η Ρουμανία.
Πρόκειται, για μια πολύ σημαντική ρύθμιση, ειδικά σε μια περίοδο, που η ανεργία στην Ελλάδα καλπάζει και η οικονομική κατάσταση της χώρας είναι άσχημη.

proinoslogos

Διακήρυξη παράταξης Γ. Νίτσα


«« Πολίτες της Νέας Πρέβεζας,
Απευθύνομαι σήμερα σε εσάς, σε όλους μαζί αλλά και στον καθένα ξεχωριστά. Σε γυναίκες και άνδρες. Στους ανθρώπους κάθε ηλικίας και τάξης και ιδιαίτερα στη νέα γενιά. Σε όλους όσοι κατοικούν στον τόπο μας, σε όλους όσοι εργάζονται στην περιοχή μας. Σε όλους όσοι βρίσκονται έξω από τα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας αλλά  που πραγματικά νοιάζονται για τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Σε όσους κατάγονται από εδώ ή κατέφθασαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας  για να ζήσουν εδώ. Απευθύνομαι ακόμη σε όσους φιλοξενούνται στον τόπο μας  ή είναι περαστικοί από αυτόν. Σε όσους ήρθαν από μακριά για να βρουν την τύχη τους κοντά μας. Απευθύνομαι σε όλους εσάς τους ανθρώπους της Πρέβεζας γιατί η περιοχή που ζούμε και αναπνέουμε έχει μεγάλη αξία. Η Πρέβεζα δεν είναι απλώς μια χωροταξική οντότητα, ούτε κλείνεται σε γεωγραφικά όρια.
Είναι η πόλη που γεννήθηκε μέσα από την ιστορική Αρχαία Νικόπολη, που την κατοικούσαν, τους πρώτους μ.Χ. αιώνες, 300.000 άνθρωποι. Είναι η πόλη, που με τα διαμερίσματά της, έχει  την προοπτική να γίνει πάλι το κέντρο της Δυτικής Ελλάδας. Ενστερνίζομαι τα οράματα όλων των συνδυασμών που έδωσαν μάχες στην Πρέβεζα για ένα καλύτερο αύριο. Πιστεύω ότι ο κάθε συνδυασμός έβαλε την δική του σφραγίδα και αυτό φαίνεται στο πέρασμα των χρόνων, τους ευχαριστούμε και να είναι σίγουροι ότι δεν τους ξεχνάμε. Τους θέλουμε μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια με όποιο τρόπο κρίνουν αυτοί ότι μπορούν να μας βοηθήσουν. Θέλουμε μαζί μας και όσους, έστω και εάν δεν στρατεύτηκαν τα προηγούμενα χρόνια με κανένα συνδυασμό, αλλά οραματίζονται μια άλλη Πρέβεζα, ένα νέο δήμο ζωντανό και ανθρώπινο με ποιότητα ζωής για όλους.
Στόχος και όραμά μας η ζωντανή ανανέωση και οι αλλαγές που θα φέρουν την Πρέβεζα στη θέση που πραγματικά της αξίζει! Να γίνει η Πρέβεζα μια πραγματική πολιτεία του ανθρώπου και του κόσμου. Να γίνει ένας τόπος που αξίζει να ζεις! Να γίνει μια περιοχή  που σέβεται τον άνθρωπο και την ζωή του! Ένας δήμος που δίνει στον άνθρωπο λόγο, έλεγχο και τη δυνατότητα να αποφασίζει για την ζωή του και την καθημερινότητα του.
Πρεβεζάνα, Πρεβεζάνε: Απευθύνω σήμερα προσωπική πρόσκληση, Απευθύνομαι σε εσένα και σε καλώ να σταθείς δίπλα μας. Να ξεκινήσεις μαζί μας την προσπάθεια που θα αλλάξει την ζωή σου στον τόπο που ζεις. Να συμπορευτούμε για την αλλαγή και την ανανέωση που θα δώσει ελπίδα στα όνειρά μας. Θέλουμε μαζί σου να δημιουργήσουμε μια Πρέβεζα έτσι όπως την ονειρευόμαστε, στην θέση που της αξίζει. Για να γίνει η Πρέβεζα κέντρο της Δυτικής Ελλάδας πρέπει από «πέρασμα» (preveza: πέρασμα) να γίνει «σταθμός» και πάνω από όλα να δείξει αυτοσεβασμό στην ιστορία  και στον πολιτισμό της. Να συνδεθεί και να συγχρονιστεί με τις ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις, τις καινοτομίες που μας παρέχει η κοινωνία της γνώσης. Να συνταιριάξει την αισθητική, την τουριστική , την πολιτισμική ανάπτυξη  με την ζωντανή και δημιουργική παρουσία του ανθρώπινου δυναμικού της, που είναι η πιο σημαντική περιουσία της. Να γίνει κέντρο δημιουργίας και ποιότητας παντού.
Η Πρέβεζα οφείλει και πρέπει να γίνει ταυτόσημη με το πνεύμα και τα γράμματα, με τον πολιτισμό και την τέχνη, με την οικολογική και την περιβαλλοντική ανασυγκρότηση, με την δίκαιη και αλληλέγγυα κοινωνία. Μια κοινωνία στην οποία ο κάθε πολίτης έχει δυνατότητες και επιλογές στους δρόμους της ατομικής και συλλογικής ευημερίας. Βρισκόμαστε εδώ σήμερα γιατί πιστεύουμε ότι είναι καθήκον να δώσουμε ξανά νόημα και περιεχόμενο στη ζωές μας, χώρο σε σταθερές και διαχρονικές αξίες. Είμαστε εδώ γιατί πρέπει να συνδέσουμε την πραγματική ευημερία με την καθημερινότητα του πολίτη. Καλούμαστε να συνδέσουμε -και θα το κάνουμε- την καθημερινότητα, που κατάντησε πηγή ανασφάλειας, με την κοινωνία των ίσων δυνατοτήτων και των αξιοκρατικών επιλογών. Δεσμευόμαστε να συνδέσουμε τα δημοτικά διαμερίσματα, τους οικισμούς και τις γειτονιές ως οργανικά τμήματα της ΝΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ, της νέας πολιτειακής οντότητας που γεννάται. Σήμερα ενώπιον όλων των Πρεβεζάνων, καταθέτουμε την πρότασή μας για το νέο Δήμο, για την Πρέβεζα, με το συνδυασμό ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ σε πρώτη γραμμή και ζητάμε την δική σας ενεργή συμμετοχή.
Οι Πολίτες απαιτούν δέσμευση για αλλαγή. Απαιτούν -γιατί ήρθε η ώρα- να αντικατασταθούν τα έργα βιτρίνας με έργα ουσίας. Απαιτούν δεσμεύσεις για ανάπτυξη και αναβάθμιση, γιατί πίσω  από την βιτρίνα υπάρχει και ζει η δική μας Πρέβεζα. Η Πρέβεζα που είναι οι άνθρωποι και οι γειτονιές της. Η Πρέβεζα που είναι οι γειτονιές των ανθρώπων της. Φιλοδοξία μου, φιλοδοξία μας είναι, με σχέδιο και πρόγραμμα, βήμα-βήμα,  να αναμορφώσουμε την γειτονιά, να δώσουμε ξανά ζωή και ταυτότητα στους οικισμούς και τα δημοτικά διαμερίσματα. Να δώσουμε φως  στις σκοτεινές γωνιές της πόλης. Να φέρουμε το χαμόγελο της προοπτικής στις νέες και τους νέους και να  εγγυηθούμε ένα ασφαλές μέλλον στο παιδί, την οικογένεια και την τρίτη ηλικία. Έχουμε μπροστά μας ανηφορικό δρόμο και τον βαδίζουμε μαζί σας. Μαζί με κάθε πολίτη του τόπου μας.
Με συνέπεια και αποφασιστικότητα. Η περιοχή αξίζει. Για μένα και για εμάς η Πρέβεζα είναι σκοπός ζωής.  Όπλο μας είναι οι ιδέες μας, η εμπειρία, η διαδρομή μας, το πάθος μας και  η διαχρονική διάθεση για προσφορά. Δύναμή μας οι πολίτες που με την εμπιστοσύνη τους, μας δίνουν κουράγιο και έμπνευση, για να προχωρήσουμε από κοινού στην Πρέβεζα της ζωντανής ανανέωσης και της αλλαγής. Σημαία μας είναι η αλλαγή της ζωής, η ανανέωση στην πρωτεύουσα  του νομού μας για να γίνει η Πρέβεζα ιδανικός τόπος να ζεις σε αυτήν. Από σήμερα ο Πρεβεζάνος και η Πρεβεζάνα γνωρίζει ότι μαζί μας μπορεί να αλλάξει την Πρέβεζα μας. Ότι μπορεί να δώσει ζωή στην πόλη του και ζωή στην ζωή του! Από σήμερα, φίλες και φίλοι, όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την Πρέβεζα δικό μας τόπο. Στην Πρέβεζα της αλλαγής και της ανανέωσης χωράμε όλοι, δεν περισσεύει κανείς γιατί απλούστατα η Πρέβεζα μας χρειάζεται όλους.
ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. »»

Ακουσον, Άκουσον: Δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη για Εξεταστική Επιτροπή..

Ακούστε τι είπε O K. Πεταλωτής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ στην Ευρώπη...
Ρωτάει η Τρέμη: κ. Πεταλωτή δεσμευθήκαμε, στην Ευρώπη να κάνουμε εξεταστική Επιτροπή;
Απάντηση: ΒΕΒΑΙΩΣ..
Πρετεντέρης: αυτό είναι πολύ σοβαρό, σε ποιον δώσαμε την διαβεβαίωση ότι θα κάνουμε εξεταστική επιτροπή.., που στο μνημόνιο, που;;
Ρωτάει ο κ. Μαρκόπουλος: που το λέει αυτό, υπάρχει επίσημη συμφωνία;
Μόλις είδε ότι δυσκολεύουν τα πράγματα, παρενέβη η Τρέμη για να σώσει την παρτίδα και να "προστατεύσει" τον Πεταλωτή και κόβει την συζήτηση λέγοντας δεν έχουμε χρόνο...
Έκανε την διακοπή για να πάει στο ανύπαρκτο θέμα του Βατοπεδίου.
Ε βέβαια για το Βατοπέδι υπάρχει χρόνος...
Δεσμευτήκαμε στην Ευρώπη για εξεταστική είπε ο Πεταλωτής.. και για την Goldman Sachs και την εμπλοκή της το 2000-2001, είχαμε δεσμευθεί από τον Φεβ.2010 να δώσουμε πληροφορίες, σχετικά με την υπόθεση των κρυφών ομόλογων.... (Η Ελλάδα δεν απάντησε στην Ε.Ε για το "κρυφό" ομόλογο της Goldman Sachs )
Που είναι αυτή η απάντηση στην δέσμευση μας προς την Ευρώπη, για την Goldman Sachs κ. Πεταλωτή;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOπηγη