Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Γράφεται η συνέχεια της Μαδρίτης και των Ιμίων

Χρόνια τώρα η ελληνική εξωτερική πολιτική στηρίχθηκε στην «πανάκεια Ερντογάν». Στην υποκειμενική δηλαδή εκτίμηση της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας ότι η πολιτική ηγεσία της Τουρκίας μπορούσε να την οδηγήσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οπότε και θα λυνόντουσαν αυτομάτως και όλα τα προβλήματα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Πόσο λανθασμένη είναι αυτή η πολιτική επιβεβαιώνεται και από την επίσκεψη Ερντογάν

Έξαλλοι πολλοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ από τους χειρισμούς του υπουργού Οικονομικών

Έξαλλοι με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου για τον τρόπο που χρησιμοποιεί τη Βουλή, αλλά και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, είναι πολλοί βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.Κατάπιαν αμάσητη την αθλιότητα που έκανε με το προ-προηγούμενο πακέτο μέτρων, το οποίο επιχείρησε να περάσει ως κατεπείγουσα τροπολογία απολογούμενος εκ των υστέρων ότι είναι... νέος κοινοβουλευτικός και δεν γνωρίζει τις διαδικασίες, αλλά φέρονται αποφασισμένοι να μην ανεχθούν άλλη τέτοια χοντράδα και μεγάλη θεσμική εκτροπή και μάλιστα το έχουν διαμηνύσει και στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Σαμαράς: Θα τα αλλάξω όλα

“Έχω εντολή να τ' αλλάξω, όλα και θα τ' αλλάξω όλα” τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας νωρίτερα σε εκδήλωση που διοργανώνει στο Ζάππειο Μέγαρο το Παρατηρητήριο Οικογενειακού Προϋπολογισμού σε συνεργασία με τη Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής της ΝΔ, για την Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας.

Όπως τόνισε ο κύριος Σαμαράς “δεν θα αφήσουμε το ραγισμένο πολιτικό γυαλί του σήμερα να αφαιρέσει την αισιοδοξία από τον λαό. Αυτή την αισιοδοξία, το θάρρος και την ελπίδα στο λαό, θα τη φέρει η ΝΔ” κατέληξε.
Σε λίγη ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ θα απευθύνει χαιρετισμό στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, στην αίθουσα Κήπου στη Ρηγίλλης
ΠΗΓΗ

ΝΔ και ΣΥΝ ζητούν άρση του casus belli

Η ΝΔ, διά στόματος του εκπροσώπου της, διαφοροποίησε τη στάση της έναντι της Τουρκίας σε σχέση με αυτήν που είχε επί κυβερνήσεων Καραμανλή. Συγκεκριμένα, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι «ο κ. Ερντογάν είναι, ασφαλώς, ευπρόσδεκτος στην Αθήνα. Ανεξάρτητα, όμως, από την καλή θέληση του τουρκικού λαού, οφείλουμε να σημειώσουμε ως ΝΔ ότι η γόνιμη και αδιατάρακτη συνεργασία μεταξύ των δύο λαών, σε μόνιμη βάση, μπορεί να υπάρξει μόνο όταν δεν εγείρονται, από την πλευρά της Τουρκίας, μονομερείς διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος και όταν πάψει το casus belli να αποτελεί επίσημη πολιτική της Τουρκίας απέναντι στην Ελλάδα». Συμπλήρωσε δε ότι «επισημαίνουμε ως ΝΔ προς την κυβέρνηση τις “κόκκινες γραμμές” στις οποίες αναφέρθηκε τόσο ο κ. Σαμαράς όσο και ο κ. Παπανδρέου σε πρόσφατες ομιλίες τους στη Βουλή. Και τονίζουμε ότι είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει πέρα από αυτές τις “κόκκινες γραμμές”».

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και μαζί αποκαλύφθηκε και η φάκα που τόσο καιρό προσπαθούσαν να κρύψουν πίσω από το τυράκι. Με τη...

«Φάβα» με… λάκκο η εξωτερική πολιτική
ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ και μαζί αποκαλύφθηκε και η φάκα που τόσο καιρό προσπαθούσαν να κρύψουν πίσω από το τυράκι. Με τη συνέντευξή του στο CNN Turk, ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε τι κρύβεται πίσω από τα λαμπερά χαμόγελα της εξωτερικής πολιτικής και τις συμφωνίες για...

Ο Πινόκιο της πολιτικής ζωής στη μεταπολίτευση

Για μια ακόμη φορά ο κ. Γ. Παπανδρέου συλλαμβάνεται ψευδόμενος ή όπως χαρακτηριστικά έλεγε και ο Γάλλος Marquis de Vauvenargues: «Δείχνει μέτριες ικανότητες το να πιάνεις τους άλλους κορόιδα».

Πριν λίγες ημέρες είχαμε την … «παγκόσμια πρωτοτυπία»όπου σχέδιο νόμου να καθίσταται κομματικό όργανο στα χέρια μιας κυβέρνησης. Η Εισηγητική Έκθεση του Σχεδίου Νόμου για τα «Μέτρα για την Εφαρμογή του Μηχανισμού Στήριξης » και το Μνημόνιο Οικονομικής και Χρηματοπιστωτικής Πολιτικής ….

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ....ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ

Ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου “ανακάλυψε” ΤΟΥΡΚΙΚΑ νησιά στο ΑΙΓΑΙΟ !!! Άκουσον - Άκουσον ποιος μας κυβερνάει ποιον ψηφίσαμε για πρωθυπουργό!!!!

Ακούστε προσεκτικά τι λέει ο πρωθυπουργός μας, στο Video που ακολουθεί από το 2:57 μέχρι 3:06
“Να μπορούμε να μιλάμε μόνο για το πόσοι τουρίστες Τούρκοι και άλλοι από άλλες περιοχές της γης θα έρθουν στα νησιά μας Ελληνικά ή Τούρκικα νησιά ..” !!
Αυτό είναι ανήκουστο, ανιστόρητο και ανεπανάληπτο.
Ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου “ανακάλυψε” και ΤΟΥΡΚΙΚΑ νησιά, στο ΑΙΓΑΙΟ !!!
Έλεος τι άλλο θα ακούσουμε.


ΠΗΓΗ