Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Εντός της εβδομάδας στην Αθήνα κλιμάκιο του ΔΝΤ. Λές;;;;;

Εντός της εβδομάδας στην Αθήνα κλιμάκιο του ΔΝΤ
Ζήτημα ημερών είναι πλέον η άφιξη στην Ελλάδα κλιμακίου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, το οποίο θα έχει επαφές με στελέχη του υπουργείου Οικονομικών. Τα στελέχη του διεθνούς οργανισμού θα βρεθούν στην Ελλάδα για «τεχνική βοήθεια» σε θέματα φορολογίας και κατάρτισης του προϋπολογισμού.

Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι

Οι δηλώσεις Παπανδρέου από τις εκλογές ως την κρίση

Η φράση «λεφτά υπάρχουν» θα ακολουθεί τον Πρωθυπουργό όπως μια νεανική απερισκεψία αρκεί για να «λερώσει» ένα ποινικό μητρώο.

Σύνοδος Κορυφής Δεκέμβριος 2009 «Θα πάρουμε σκληρά μέτρα απέναντι στη διαφθορά, όχι απέναντι στον μισθωτό και στον συνταξιούχο».

Επίσκεψη στην Ινδία Φεβρουάριος 2010 «Θα βρίσκανε άλλον αδύναμο κρίκο οι κερδοσκόποι για να πλήξουν το ευρώ. Η Ελλάδα δεν είναι μια μεμονωμένη υπόθεση».

Υπουργικό Συμβούλιο Μάρτιος 2010 «Αν δεν κάνουμε ό,τι πρέπει για να σώσουμε την οικονομία μας, αύριο κινδυνεύουμε να μην έχουμε να πληρώσουμε όχι τον 14ο, αλλά τον 6ο, τον 5ο, τον 4ο μισθό ή και τη σύνταξη».

Υπουργικό Συμβούλιο Μάρτιος 2010 «Τώρα είναι η ώρα της Ευρώπης να αναλάβει τις ευθύνες της. Διαφορετικά, είναι ανοιχτός ο δρόμος για το ΔΝΤ».

ΠΗΓΗ: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=32&artId=323855&dt=03/04/2010#ixzz0kCgDYw4z

Θα "Αγιοποιήσουν" τον...Αλογοσκούφη

Στις κρατικές εγγυήσεις ύψους 15,5 δισ. ευρώ που είχαν μείνει αδιάθετες από το πακέτο στήριξης της οικονομίας επί υπουργίας του κ. Γ. Αλογοσκούφη προσέφυγαν οι τραπεζίτες σε συνεννόηση με την κυβέρνηση, προκειμένου να αντλήσουν 15,5 δισ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και να στηρίξουν έτσι τη ρευστότητα της οικονομίας.

Τη Μεγάλη Πέμπτη οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες