Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Σαμαράς: «Στρατηγική ελπίδας σημαίνει στρατηγική νίκης»

Οξεία επίθεση στο ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε στη δευτερολογία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς. Κλείνοντας τις εργασίες του 8ου Συνεδρίου του κόμματος, στο κλειστό γυμναστήριο Ταε Κβον Ντο, ο κ. Σαμαράς φωτογράφισε την Ντόρα Μπακογιάννη και το ΛΑΟΣ ως «εξαπτέρυγα και δεκανίκια της κυβέρνησης», κάλεσε τα στελέχη του σε «εξωστρέφεια» και όρισε τη στρατηγική του κόμματός του ως «στρατηγική ελπίδας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ Ο Κυριος ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ....

«Ου γαρ οιδε τι λέγει και τι ποιεί ο κ.Σαμαράς» είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και πρόσθεσε: «Του θυμίζω ότι ο αντίπαλος είναι το ΠΑΣΟΚ. Είναι απέναντι και όχι μεταξύ μας».
Τώρα θυμήθηκε ο Κύριος Κωλοτούμπας ποιος είναι ο αντίπαλος, όταν ψήφιζε το μνημόνιο έσωζε την χώρα....
ΈΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

«Όσοι προσυπέγραψαν αυτή την πολιτικής (μνημόνιο) να μην έχουν το θράσος να μιλάνε για τη Ν. Δ»

Ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ για την αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος επέρριψε ο πρόεδρος της Ν.Δ., κλείνοντας τις εργασίες του 8ου συνεδρίου του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Α. Σαμαράς αντέτεινε στη «φτηνιάρικη και ανεύθυνη πολιτική» του ΠΑΣΟΚ τη νέα «εξωσυμβατική, ειλικρινής και υπερβατική» πολιτική της Ν.Δ.. Μίλησε για τέλος εποχής στην εσωστρέφεια, τονίζοντας ότι ήρθε η ώρα να βγει το κόμμα από το καβούκι. Κεντρική πολιτική επιλογή του κόμματος είναι η απαλλαγή το ταχύτερο δυνατό από το μνημόνιο.

Η ΝΔ κοντά στον πολίτη

Το μήνυμα ενότητας, ανανέωσης, τερματισμού της εσωστρέφειας και ανοίγματος προς την κοινωνία, που έστειλε από το...Η ΝΔ κοντά στον πολίτη

Στο συνέδριο έγινε αρχηγός...

Κερδισμένος δείχνει να βγαίνει από το συνέδριο ο Σαμαράς. Η εσωτερική κάθαρση που επιχειρεί δεν φαίνεται να συναντά ισχυρές αντιδράσεις. Όπως και η αποπομπής της...

Επίθεση σε Ντόρα και “επίθεση φιλίας” σε Καραμανλή από Σαμαρά

 Αλλαγές στην ηγετική ομάδα της ΝΔ προαναγγέλει ο Σαμαράς μέσω συνέντευξης του στον Τύπο της Κυριακής, χαρακτηρίζει “εξαπτέρυγα” του ΠΑΣΟΚ Ντόρα και Καρατζαφέρη ενώ συνεχίζει την “επίθεση φιλίας” στον πρώην πρωθυπουργό λέγοντας ότι το έργο του δεν πρέπει να μείνει ανυπεράσπιστο.

Ντόρα, η μικρή (και η μεγάλη) εξερευνήτρια...

Η Real της φιλοξενεί και τις δυο. Να...

Ποιοι "πούλησαν" την Ντόρα κι έδωσαν γη και ύδωρ στους "σαμαρικούς" για να ...σωθούν!

Στην εσωκομματική αναμέτρηση για την ηγεσία της ΝΔ είχαν στηρίξει φανατικά την Ντόρα Μπακογιάννη και είχαν υπογράψει -στο πλαίσιο των 1.000 υπογραφών- υπέρ της υποψηφιότητας της.

Μίζες εκατομμυρίων και για τα τρόλεϊ, 1997 - 2002

Μίζα 21.500 για κάθε τρόλεϊ
 
Από τη γερμανική βιομηχανία ΜΑΝ το 1997 και το 2002
Την περίοδο 1997-2002 η γερμανική εταιρεία  έκανε πληρωμές μέσω τριών υπεράκτιων εταιρειών «συμβούλων»

Δύο υπεράκτιες εταιρείες της Κύπρου, μία στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και δύο Ελληνες υπήκοοι εμφανίζονται ως οι πρωταγωνιστές στο σκάνδαλο των μιζών που κατέβαλε η γερμανική εταιρεία ΜΑΝ προς αξιωματούχους του ελληνικού υπουργείου Μεταφορών, προκειμένου να εξασφαλίσει παραγγελίες από τα ΗΛΠΑΠ στο πλαίσιο δύο συμβάσεων, το 1997 και το 2002 αντίστοιχα, σύμφωνα με εσωτερική έρευνα της εταιρείας. 
Στοιχεία της τέθηκαν υπ’ όψιν της «Κ» και της Sueddeutsche Zeitung.

ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΑΜΠΛΕΞΕΣ ΚΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ !...


Σύντροφε Πρόεδρε, ούτε και στα πιο εφιαλτικά όνειρά μας δεν είχαμε δει την πολιτική που εφαρμόζεις στα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και, γενικά, τις μη κυρίαρχες τάξεις της ελληνικής κοινωνίας. ΄Αγνωστο αν εσύ την είχες δει, την εφαρμόζεις όμως. Και την εφαρμόζεις, κατά τρόπο πρωτοφανή σε σκληρότητα !
Πρόεδρε, όπως γνωρίζεις, βέβαια, οι προσλαμβάνουσες του κάθε ανθρώπου, είναι που καθορίζουν – σε σημαντικό βαθμό – τις εκτιμήσεις του και τις αποφάσεις του, σε συνδυασμό, πάντα, με τις αρχές του και το όραμά του.
Είμαστε πολλοί αυτοί που δεν αμφισβητούν, ούτε τις αρχές σου, ούτε το όραμά σου, η πολιτική σου, όμως, στην οικονομία, μας κάνει ν΄ απορούμε, κατά πόσο ταιριάζει και συνδέεται, με τα υπόλοιπα δύο.

Ο λαός μας έχει ιδιαίτερες αναφορές σ΄ αυτό που ονομάζει «συνανα-στροφές» και τις θεωρεί σαν έναν από τους καθοριστικούς παράγοντες, που διαμορφώνουν τον άνθρωπο, οι οποίες, επίσης και τον αλλάζουν, σε σχέση με τον χαρακτήρα του και τις απόψεις του.
Η μετεκλογική σου συμπεριφορά, με λίγους μήνες καθυστέρηση, προσαρμόστηκε πλήρως, μ΄ εκείνη των συνομιλητών σου ανά τον Κόσμο. ΄Εγινες αγνώριστος !...

"Τα έμαθες τα νέα πατέρα;"

"Oι μ@κ@κες οι Έλληνες με έκαναν Πρωθυπουργό.
1. Στο υπουργικό συμβούλιο έχουμε λαπτοπ και προτζέκτορα.

2. Τον προυπολογισμό του κράτους τον κατέθεσα σε τσιπάκι.

3. Το Εθνικής Παιδείας το έκανα σκέτο παιδείας.

4. Το Μακεδονίας το κατήργησα.

5. Το Ναυτιλίας το κατήργησα.

6. Το Τουρισμού το κατήργησα.

7. Το Αιγαίου το.. κατήργησα.

Η ΝΤΟΡΑ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΘΥΜΗ" REAL NEWS, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ..


ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΖΟΙ "ΣΠΑΓΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ" ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ... ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ...!!!
Τι πονοκέφαλος Θεέ μου...

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε.! Όχι την Ελλάδα των λεχριτών και των μίζερων ..."επιτυχημένων".

Αυτή την αποστροφή του λόγου στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο συνέδριο, την παραθέτουμε και την κρατάμε ως παρακαταθήκη.Αυτή ακριβώς είναι η πορεία και τα πρότυπα που πρέπει να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα για να βγει με τις λιγότερες απώλειες από τη λαίλαπα του ΔΝΤ, τους Γούσηδες και την άθλια ελιτ των αδηφάγων "ελληναράδων" που εκποίησαν το Έθνος κυριαρχώντας στο κράτος.
Αυτές οι προτάσεις που ακολουθούν είναι μονόδρομος. Έτσι απλά, ξεκάθαρα, χωρίς περικοκλάδες και "λογιστικούς όρους".

Θα έπρεπε να ντρέπεσαι αλήτη!!!

Έτσι ήθελε να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ και μας έπρηξε τα ούμπαλα μέχρι να ξαναβγεί εξουσία; Ο αλήτης ο Λοβέρδος τα έχει βάλει και με τους συνταξιούχους. Τους συνταξιούχους ρε αλήτη; Αυτούς που χρόνια ολόκληρα τους έχετε πιεί το αίμα; Αυτούς που όλα τα χρόνια της εργασίας τους έδιναν, έδιναν και τελικά πήραν το τρίτο το μακρύτερο; Αφήνεις εσύ και η κυβέρνηση σου, τους μεγαλοαπατεώνες, που έκλεψαν, έφαγαν και δεν έχουν πάθει τίποτα και πας να βγάλεις από τη μύγα ξίγκι;

Εργασιακός μεσαίωνας με την σφραγίδα «ΠΑΣΟΚ»


Καλώς ήρθατε στον εργασιακό μεσαίωνα με τη σφραγίδα του ΠΑΣΟΚ. Το νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή και αναμένεται να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς τα εργασιακά θέματα, ανατρέπει πλήρως, αν όχι διαλύει, την κοινωνική ασφάλιση στη χώρα.
Η κυβέρνηση έκανε ακριβώς τα αντίθετα από εκείνα που είχε υποσχεθεί όχι μόνο προεκλογικά (είναι ανέκδοτο οι προεκλογικές της ανακοινώσεις) αλλά και τους επόμενους μήνες, μέχρι πρόσφατα.