Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΤρίτη, 13 Ιουλίου 2010

"ΑΦΡΟΥΣ" ΕΒΓΑΛΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΜΑΡΑ...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ Ν.Δ. ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ..

Ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά ούτε και εντεταλμένος σύμβουλος του Δ.Ν.Τ., δεν θα καταφερόταν με τέτοιο πάθος και ασίγαστο μένος, εναντίον της Ν.Δ. και προσωπικά εναντίον του Αρχηγού της, Αντώνη Σαμαρά.
Βέβαια προ ημερων μας έκανε μεγάλη εντύπωση όταν με την ευκαιρία της αποκάλυψης ότι ο Φλέσσας της Civitas είχε διατεταγμένη υπηρεσία να "περνά" στα Μ.Μ.Ε. τις... ευεργετικές υπηρεσίες της ΖΗΜΕΝΣ, ο Τράγκας είπε:
"Τέτοιες εταιρείες και τέτοιοι δημοσιογράφοι είχαν χρησιμοποιηθεί και για το σχέδιο Αναν και ασφαλώς θα υπάρχουν και τώρα πού θα χρησιμοποιούνται από το Δ.Ν.Τ."Ο Χατζηνικολάου αντέδρασε έντονα λέγοντας:
"Μη λες τέτοια δεν ισχύουν γιατί....υπεγράφη Μνημόνιο".!!!
Ως η υπογραφή του Μνημονίου να ακυρώνει την ύπαρξη "διατεταγμένων" δημοσιογράφων.
Στο σχέδιο Αναν οι "διατεταγμένοι" απέτυχαν, στο Δ.Ν.Τ.,επέτυχαν.
Γελοίο και αφελές επιχείρημα, μας έδωσε όμως την ευκαιρία να κατανοήσουμε πολλά.
Σήμερα επιτέθηκε στον Τράγκα επειδή, -- με αφορμή τις δηλώσεις Καστανίδη περί "δημοκρατικής νομιμοποίησης" -- είπε ότι ο Παπανδρέου στις 4 Οκτωβρίου έλεγε ότι υπάρχουν χρήματα και στις 5 Οκτωβρίου πήρε τις αποφάσεις υπερ του Δ.Ν.Τ. και εξ αυτού του λόγου ασφαλώς απαιτείται η έγκριση του Ελληνικού λαού.
Ως άλλη... "Μαινάς" ο Χατζηνικολάου του επιτέθηκε με σφορδότητα και του υπενθύμισε ότι ο φίλος του ο Σαμαράς είπε ότι θα σεβασθεί το Μνημόνιο, και ότι αφού το μνημόνιο είναι μονόδρομος δεν χρειάζονται εκλογές.
Εδώ είναι και η διαστρέβλωση των δηλώσεων Σαμαρά..,
Ούδέποτε ο Σαμαράς είπε ότι το Μνημόνιο είναι... μονόδρομος.!
Αντίθετα ο Σαμαράς στις 7/7 εξήγγειλε σειρά μέτρων προκειμένου να βγούμε μιά ώρα αρχύτερα από το Μνημόνιο..
Άλλωστε το καταψήφισε, αλλά και τότε ο "Εισαγγελικός" Χατζηνικολάου τον κατηγόρησε --ως μη όφειλε-- γιά αυτήν του την απόφαση...
Ηρέμησε μόνο όταν στο επόμενο θέμα πού "έπαιξε" ήταν το..φόρουμ της Ντόρας.
"Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει"...


πηγη

Έρχεται νέο πλήγμα στην κατανάλωση

Αλυσιδωτά σοκ στην αγορά εκτιμάται ότι θα προκαλέσει το νέο κύμα ανατιμήσεων που αναμένεται να κορυφωθεί το φθινόπωρο, όταν η αύξηση του ΦΠΑ θα έχει πια καταγραφεί τόσο στα είδη που πωλούνται στα σούπερ μάρκετ όσο και στα προϊόντα της νέας εμπορικής σαιζόν.

Στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου θεωρούν σχεδόν δεδομένη την άνοδο του πληθωρισμού από το 5,2% τον Ιούνιο, σε επίπεδα υψηλότερα του 6% ή ακόμη και του 7%.

Πως θα απαλλαγούμε από το Μνημόνιο

«Οι ενάρετοι κύκλοι της Ανάκαμψης-Ανάπτυξης, θα νικήσουν το «φαύλο κύκλο της ύφεσης (και θα μας απαλλάξουν από το Μνημόνιο)»


Του Χρύσανθου Λαζαρίδη


Σήμερα θα αναφερθώ στο τρίτο βασικό ερώτημα που είχε τεθεί από τους φίλους του antinews για το Σχέδιο Σαμαρά: το πώς θα γίνει η «απεμπλοκή» από το Μνημόνιο και τους όρους του.