Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Ο ΠΑΠΑΝΔΡEΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕI ΤΗΝ ΑΘHΝΑ..




Στο "ψιλό" έχουν πάρει τον Πρωθυπουργό της χώρας διάφοροι κακεντρεχείς της αντιπολίτευσης και όχι μόνο, σχολιάζοντας τα πολλά ταξίδια του Παπανδρέου σε Ελλάδα και εξωτερικό..

ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ "ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ" ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ "ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΟΥΝ" ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΟΙ "ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ" ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ "ΤΑΙΣΟΥΝ" ΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΗ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ...

Οτι η αξιοπιστία των δημοσκοπήσεων έχει "τεθεί εν αμφιβόλω" από την ίδια τη κοινωνία, είναι κοινό μυστικό...
Ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, με τα Μ.Μ.Ε. και τα γραφεία ή "Εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων" αποτελούν μέσο "χειραγώγησης" της κοινής γνώμης και έχουν παίξει ρόλο απο την επιβολή του Σχεδίου Αναν μέχρι την οργανωμένη καμπάνια για την "αποδαιμονοποίηση" του Δ.Ν.Τ. είναι πασίγνωστο και έχει καταγγελθεί άλλωστε, απο τους ίδιους...
(Κάντε κλικ και διαβάστε στη δεξιά φωτο τι γράφει ο "Παρένθετος" στο ΕΘΝΟΣ)
Ότι έχουν διατεταγμένη υπηρεσία να στηρίξουν την κυβέρνηση του Γιώργου για την επιλογή του να προσφύγουμε στο Δ.Ν.Τ., είναι και αυτό πασιφανές...

Παίρνουν... φύλλο πορείας 180.000 δημ. υπάλληλοι


«Φύλλο πορείας» προς τις υπηρεσίες του δημοσίου τομέα και των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου ήδη παρατηρούνται τεράστια κενά σε ανθρώπινο δυναμικό λόγω μαζικών απολύσεων των συμβασιούχων, τα οποία δεν μπορούν να αναπληρωθούν λόγω του «παγώματος» των προσλήψεων, αναμένεται να λάβουν μέσα στην προσεχή διετία περισσότεροι από 180.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ανακατανομή προσωπικού

Η αντίδραση της κοινωνίας


Η αντίδραση της κοινωνίαςΤο φρούτο της εσωκυβερνητικής αντιπολίτευσης είναι παλιό, επισημαίνει σε άρθρο του ο Γ. Σταματόπουλος στην «Ε».
Πράγματι, κάποτε έφερνε αποτελέσματα. Διαφωνούσαν τάχα βουλευτές ακόμη και υπουργοί της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ για μερικές από τις (αντιλαϊκές) αποφάσεις της κι εκτονωνόταν έτσι ο θυμός των ψηφοφόρων· ικανοποιείτο η ιδεολογική τους σκευή, η υπαρξιακή τους (!) υπόσταση. Αλλά, πλέον, έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Οσο και να φωνάζει ο Ρέππας π.χ.

Λυγίζει το κράτος – Κύμα φυγής στο Δημόσιο

- Το ασφαλιστικό και η απόλυση των συμβασιούχων γονατίζει το δημόσιο
- Εκτοξεύεται ο χρόνος έκδοσης των συντάξεων
- Τραγικές ελλείψεις στα νοσοκομεία
- Χιλιάδες αιτήσεις γονιών απορρίπτονται στους βρεφονηπιακούς

Στον Πόρο παρέμεινε ο Πρωθυπουργός για να κάνει τα μπάνια του

»ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ
Στον Πόρο παρέμεινε και σήμερα ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, παρά τα όσα έλεγαν ορισμένα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι ακολουθεί το πρόγραμμα που αρχικά είχε αποφασίσει, να παραμείνει, δηλαδή, στο νησί και το σαββατοκύριακο, αφού, ούτως ή άλλως, βρισκόταν εκεί και δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναζητήσει άλλες παραλίες για το σαββατοκύριακο.

Σήμερα, λοιπόν, ο Πρωθυπουργός, παραμένοντας στον Πόρο επισκέφθηκε το κτίριο Συγγρού, στο οποίο στεγάζονται και τα ολοήμερα νηπιαγωγεία, στα οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία, επισκέφθηκε το κέντρο νέων καλλιτεχνών και συνομίλησε με τα παιδιά, τα οποία του έκαναν δώρο έναν πίνακα, από αυτούς που εκτίθενται στο κέντρο.

Ξεκλειδώνει το τραπεζικό κουτί της Πανδώρας

Ώρα Εθνικής στο χορό των τραπεζικών ανακατατάξεων. Η Κυβέρνηση προσλαμβάνει συμβούλους για την αποτίμηση των προτάσεων που κατατίθενται. Διαβεβαιώνει ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες διαφάνειας
Μετά την πρόταση Πειραιώς για την εξαγορά ΤΤ και ΑΤΕ η σκυτάλη περνάει στην Εθνική, που ετοιμάζει σούπερ deal, όπως γράφει η εφημερίδα το Βήμα
Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας ετοιμάζεται πυρετωδώς. Ο πρόεδρός της κ. Β.Ράπανος φέρεται να μεταδίδει σε συνομιλητές του ότι τις επόμενες δέκα ημέρες θα υπάρξουν πρωτοβουλίες τόσο προς το εσωτερικό όσο προς το εξωτερικό.