Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Οι φορτηγατζήδες, ζωτική άμυνα της κοινωνίας απέναντι στην κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου

Το πράγμα ξεφεύγει από τους σχεδιασμούς τους. Υπολόγιζαν να καταφέρουν να μπάσουν (και) τους φορτηγατζήδες στην εικονική πραγματικότητα του στυλ «η χώρα καταστρέφεται, αυτοκτονήστε ομαδικά για να μην καταστραφεί».
Τα ψαρώματα του τύπου «επιστράτευση» και «τα βυτιοφόρα του στρατού για εφοδιασμό» δεν έπιασαν και δεν θα πιάσουν.
«Σαν έτοιμοι από καιρό, σα θαρραλέοι», οι φορτηγατζήδες έβαλαν στο τραπέζι την μόνη δυνατότητα που έχουμε για να επηρεάσουμε την κατάσταση των πραγμάτων, πριν σαρωθούν από την  παγκοσμιοποίηση και το ΔΝΤ ο τρόπος και οι αρχές ζωής μας: Την αντίσταση στους δρόμους

Επίθεση Σαμαρά στην πολιτική του Μνημονίου

Επίθεση Σαμαρά στην πολιτική του Μνημονίου
Στη σκιά της κλήτευσης Καραμανλή και της αποπομπής Σκυλακάκη συνεδρίασε την Πέμπτη στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με θέμα τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έντονη κριτική στη κυβέρνηση άσκησε ο Α. Σαμαράς.

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος...

thumb
Της Ελένης Καλογεροπούλου
Ωραίο περιτύλιγμα είχε η απόφαση των εθνοπατέρων για την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι.
Περιτύλιγμα για βλάκες, εκτός και αν πιστεύουν ότι όλοι εμείς ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία. Αποφάσισαν λέει να καλέσουν τον Κώστα Καραμανλή στην προανακριτική επιτροπή, μόνο που… από κοινού  θα βρουν τον τρόπο που αυτός θα δώσει τις απαντήσεις του.

Μεσογαίας: Ας ξεσηκωθούμε όλοι ! - Σπουδαία ομιλία, αξίζει να διαβαστεί !

Πρὸς
Τὰ παιδιὰ τῶν Λυκείων τῶν Μεσογείων και τῆς Λαυρεωτικῆς
ΘΕΜΑ: «Ἔναρξη σχολικοῦ ἔτους 2010-2011»



Ἀγαπητά μας παιδιά,


          Σᾶς εὔχομαι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ μὲ πρόοδο στὸν ἀγῶνα τῆς μόρφωσής σας καὶ ὄμορφες ἐμπειρίες σχολικῆς ζωῆς!
          Μόλις πρὶν ἀπὸ λίγο ὁλοκληρώθηκε ὁ ἁγιασμός. Ἦλθε ὁ ἱερέας, ἰδιόμορφα ντυμένος, διάβασε μερικὰ λόγια ποὺ λίγοι τὰ κατάλαβαν, ἔκανε κάποιες κινήσεις στοὺς περισσότερους ἀκατανόητες καὶ τέλειωσε. Ὅλο αὐτὸ μοιάζει μὲ κατάλοιπο ἄλλων παλαιότερων ἐποχῶν.

Καμία συναίνεση δεν πρέπει να δώσει η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, αν δεν ομολογήσει τα λάθη του.

Αυτό εδώ το blog, λέει πάντα και θα πει και τώρα τα πράγματα με το όνομά τους.
Το 2004, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ευρισκόμενη μπροστά σε τεράστια ελλείμματα και ανακαλύπτοντας τις λογιστικές “τακτοποιήσεις” της κυβέρνησης Σημίτη για το δημόσιο έλλειμμα, αντί να προχωρήσει, για το καλό της χώρας, σιωπηρά στις αναγκαίες δημοσιονομικές προσαρμογές, προτίμησε να κάνει τη γνωστή απογραφή για να το παίξει «ηθική» και να πλήξει ταυτόχρονα επικοινωνιακά το ΠΑΣΟΚ. Το αποτέλεσμα ήταν...

ΝΔ: «Διακόψτε την προανακριτική για Βατοπέδι»

«Αλλιώς το ΠΑΣΟΚ ομολογεί τη σκευωρία» Να προβεί σε άμεση αναστολή των εργασιών της προανακριτικής επιτροπής για το Βατοπέδι, καλεί η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ, «έως ότου κριθεί με τρόπο αναμφισβήτητο εάν υπάρχει ζημία του δημοσίου».

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Τατούλης: ‘Το τοπίο στο όραμα του κ. Παπανδρέου είναι βαθύτατα θολό.’


Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ Τατούλης: ‘Το τοπίο στο όραμα του κ. Παπανδρέου είναι βαθύτατα θολό.’Θυμόμαστε όλοι καλά ότι είναι πάγια τακτική των κομμάτων στην Ελλάδα να μη συζητούν σε βάθος όταν έχουν να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις. Αν εξαιρέσει κανείς το 1996, οπότε η σύγκρουση μεταξύ της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και του παλαιοπασοκισμού της 3ης Σεπτεμβρίου, επέτρεψε στην ελληνική σοσιαλδημοκρατία να χαράξει νέα ιδεολογική ρότα, καμία ανάλογη προσπάθεια δεν επιχειρήθηκε από κανέναν άλλο τις τελευταίες δύο δεκαετίες.