Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος...

thumb
Της Ελένης Καλογεροπούλου
Ωραίο περιτύλιγμα είχε η απόφαση των εθνοπατέρων για την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού στην προανακριτική επιτροπή για το Βατοπέδι.
Περιτύλιγμα για βλάκες, εκτός και αν πιστεύουν ότι όλοι εμείς ανήκουμε σε αυτήν την κατηγορία. Αποφάσισαν λέει να καλέσουν τον Κώστα Καραμανλή στην προανακριτική επιτροπή, μόνο που… από κοινού  θα βρουν τον τρόπο που αυτός θα δώσει τις απαντήσεις του.

Κύριοι για να μην κουράζεστε να περιμένετε , να στέλνετε επιστολές, να χαλάτε φαιά ουσία για την διατύπωση της κλήτευσης, και να έχετε και τον κόσμο να αγωνιά, ανατρέξτε στην  πιο πρόσφατη δήλωσή του για το Βατοπέδι και θα πάρετε την απάντηση πως «ό,τι είχε να πει για την υπόθεση το έχει πει». Εκτός και εάν το θέλετε  με διεύθυνση και αποστολέα.
Γιατί μη μου πείτε ότι περιμένετε να έρθει στην Βουλή  για να σας απαντήσει ;  Αφού όπως είναι γνωστό , για μια ακόμη φορά  όλο αυτό έγινε  για λόγους εντυπωσιασμού και κομματικών ισορροπιών. Γιατί εάν πράγματι θέλατε απαντήσεις  το «από κοινού» θα έλειπε από την ανακοίνωση  και αντί όλων αυτών την επόμενη εβδομάδα θα βρισκόσασταν στην Πλατεία Μαβίλη όπου είναι το γραφείο του Κώστα Καραμανλή. Για να έχετε τις απαντήσεις που υποτίθεται ότι ψάχνετε.
Επειδή όμως δεν θέλατε  κάτι τέτοιο βρήκατε  την  ιδανική λύση, που η λαϊκή σοφία την περιγράφει αρκούντως γλαφυρά: «Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο». Και τον καλείτε στην επιτροπή  και του ανοίγετε τον δρόμο για να απαντήσει με επιστολή…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου