Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο συνιστά το ΚΚΕ

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ με ανακοίνωσή της, μετά την σημερινή συνεδρίασή της εκφράζει την ικανοποίησή της για τα χθεσινά αποτελέσματα και εκτιμά ότι ανέδειξαν το κόμμα σε ανερχόμενη δύναμη με απόσπαση χιλιάδων νέων ψήφων, έτσι ώστε να αναγνωρίζεται ότι το ΚΚΕ, είναι το μοναδικό κόμμα που αύξησε τις δυνάμεις του σε ψήφους και ποσοστά.
Με τα ως τώρα δεδομένα, αναφέρει η ΚΕ του ΚΚΕ, σε σύγκριση με τις εθνικές εκλογές του 2009, σημειώνεται αύξηση των ψήφων κατά 70.000. Το ποσοστό προσεγγίζει το 11%, δηλαδή αυξάνεται κατά 3,3%. Η ΚΕ εκτιμά ότι ανεξάρτητα από την ψήφο, διευρύνεται ο αριθμός εκείνων που κρίνουν θετικά εκτιμήσεις και θέσεις του ΚΚΕ, ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την εναλλακτική πολιτική μας πρόταση, αναγνωρίζουν τον αγωνιστικό πολιτικό ρόλο και τη συμβολή του Κόμματος.

«Πλήγμα για τον Παπανδρέου»

Τι λένε τα γερμανικά ΜΜΕ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές
Το αποτέλεσμα των χθεσινών δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην Ελλάδα συνιστά «πλήγμα για τον Παπανδρέου» γράφουν στα πρωτοσέλιδά τους οι γερμανικές εφημερίδες.
Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung δημοσιεύει τηλεγράφημα του πρακτορείου ειδήσεων dpa και εκτιμά ότι οι εκλογές έστειλαν «προειδοποίηση» στον Έλληνα πρωθυπουργό, καθώς η αναμέτρηση είχε χαρακτήρα βαρόμετρου για τις διαθέσεις του εκλογικού σώματος στο σκληρό πρόγραμμα λιτότητας της κυβέρνησης.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στα ποσοστά που καταγράφει η ΝΔ, με τις γερμανικές εφημερίδες να σημειώνουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είχε καλέσει τους ψηφοφόρους να αξιοποιήσουν τις δημοτικές εκλογές για να καταδικάσουν την κυβέρνηση.

tragasnet