Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ψήφος σε μετανάστες με ψεύτικες διευθύνσεις

thumb
Την παρέμβαση του Σώματος Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης με εντολή του υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση προκάλεσε το δημοσίευμα στο ΠΟΝΤΙΚΙ με το οποίο αποκαλύπτεται με στοιχεία και φωτογραφικά ντοκουμέντα, ότι έχουν εγγραφεί για να ψηφίσουν ως μόνιμοι κάτοικοι, μετανάστες από χώρες που έχουν ενταχθεί πλέον στην ΕΕ,  και έχουν δηλώσει ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας…
Ήδη από την πλευρά του επικεφαλής του Σώματος Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης κ Αριστείδη Μπουρδάρα έχει δοθεί η σχετική εντολή και εντός της ημέρας προβλέπεται να αρχίσουν οι σχετικοί έλεγχοι, ώστε να εξακριβωθούν όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα. Ακόμη έγινε γνωστό ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Εσωτερικών θα αποστείλουν σχετικό φάκελο στην αρμόδια για την ποινική αξιολόγηση της υπόθεσης εισαγγελική αρχή.
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που δημοσιεύονται στο «Π» αποκαλύπτουν ότι ως μόνιμη κατοικία φέρονται οικόπεδα, ψαραγορές, ταβέρνες, μισογκρεμισμένα σπίτια και …δένδρα.
Ανακοινώσεις για το θέμα έγιναν νωρίτερα από το Υπουργείο Εσωτερικών αλλά και τον υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της Ν.Δ. κ. Χρήστο Ζώη.
Το δημοσίευμα…