Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση Σαμαρά στην πολιτική του Μνημονίου

Επίθεση Σαμαρά στην πολιτική του Μνημονίου
Στη σκιά της κλήτευσης Καραμανλή και της αποπομπής Σκυλακάκη συνεδρίασε την Πέμπτη στη Βουλή η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ με θέμα τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Έντονη κριτική στη κυβέρνηση άσκησε ο Α. Σαμαράς.
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και στο Μνημόνιο άσκησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος την Πέμπτη.

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, «οι θυσίες που επιβάλει το Μνημόνιο πάνε χαμένες. Αυξάνουν την ύφεση και τα λουκέτα και ανατροφοδοτούν το έλλειμμα», ενώ υπογράμμισε πως τα μέτρα που προτείνει η Νέα Δημοκρατία καταπολεμούν το κυκλικό έλλειμμα.

Επιπλέον, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματος, θέλοντας να βάλει τέλος στα σενάρια της εσωστρέφειας.

Κύριο θέμα της συνεδρίασης ήταν οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, για τις οποίες η ΝΔ έχει θέσει δύο στόχους: αφ’ ενός τη στήριξη των «γαλάζιων» υποψηφίων στις 13 περιφέρειες της χώρας και τους μεγάλους δήμους, αφ’ ετέρου να καταδείξει ότι η ψήφος στους «γαλάζιους» υποψηφίους συνιστά και ψήφο διαμαρτυρίας κατά του Μνημονίου.

Ωστόσο, η συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ διεξήχθη στη σκιά της κλήτευσης Καραμανλή στην Προανακριτική Επιτροπή για το Βατοπαίδι, καθώς και της αποπομπής του ευρωβουλευτή Θεόδωρου Σκυλακάκη, από τον οποίο η Ρηγίλλης έχει ζητήσει να παραδώσει την έδρα στην Ευρωβουλή, με τον κ. Σκυλακάκη να αρνείται.

Στην ομιλία του προς τους βουλευτές της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς ξεκαθάρεσε ότι δεν θα δεχθεί φαινόμενα εσωστρέφειας στο κόμμα και ότι το κόμμα θα είναι πολύ αυστηρό απέναντι στις διαφοροποιήσεις.
ant1online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου