Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Θέμα πρόωρων εκλογών θέτει ο Χάρης Καστανίδης

Τα πάνω κάτω φέρνει με συνέντευξή του ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης, με την οποία έθεσε εμμέσως πλην σαφώς θέμα πρόωρων εκλογών, μία μόλις ημέρα μετά τη ‘νίκη’ της κυβέρνησης στην ‘μητέρα όλων των μαχών’, όπως είχε χαρακτηριστεί η ψήφιση του Ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή.

 
Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ 9,89, ο κ.Καστανίδης έθεσε το δίλημμα περί ‘ή μίας γενναίας κυβέρνησης όπως αυτή που θα σώσει τη χώρα αλλά η κεντροαριστερά θα εξαφανιστεί για 30 χρόνια, ή θα πρέπει να υπάρχουν διαδικασίες νέας δημοκρατικής νομιμοποίησης της κυβέρνησης’, θέτοντας ευθέως θέμα εκλογών με σκοπό την ανανέωση της λαϊκής εντολής.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μέτρα που προκαλούν ιδεολογική πικρία και που καμία σοσιαλιστική κυβέρνηση δεν θα ελάμβανε αν δεν ήταν απόλυτη ανάγκη, σε μία προσπάθεια να δικαιολογήσει την πρακτική της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι σε ερώτηση του newstime.gr προ ημερών προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιώργο Πεταλωτή κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης πολιτικών συντακτών σχετικά με δημοσίευμα που ήθελε τον ίδιο υπουργό να μοιράζεται αυτή τη σκέψη του με δημοσιογράφους τότε, ο κ. Πεταλωτής είχε υποστηρίξει πως ουδέποτε ο κ. Καστανίδης έκανε δημόσια τέτοια δήλωση, σημειώνοντας μάλιστα πως το εν λόγω δημοσίευμα ελέγχεται για την ακρίβειά του.

Μετά τη δημόσια λοιπόν τοποθέτηση επί του θέματος σήμερα του υπουργού Δικαιοσύνης, προκύπτει σαφώς μεγάλο θέμα για την κυβέρνηση, ενώ τεράστιο ενδιαφέρον θα έχει το δικό της σχόλιο.
  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου