Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Σας έκραξαν υφυπουργέ μου;

Σας έκραξαν υφυπουργέ μου;Δεν τους έφθαναν οι πρόσφατες καταστροφές στο νησί της Σάμου , έπρεπε να υπομείνουν και τον κ. Σηφουνάκη;
Οι κάτοικοι του νησιού δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων είχε το θράσος ( μετά τα όσα έχουν αποκαλυφθεί από τον κ. Βγενόπουλο και αφορούσαν την παλαιότερη δωρεά της MIG , ύψους 50 εκατ. δρχ. – ποσό πολύ υψηλό τότε- για την ανάπλαση του δάσους της Σάμου μετά από μεγάλη πυρκαγιά), να ξαναγυρίσει στον τόπο του «εγκλήματος» και να ξαναπαίξει τον ίδιο ρόλο.
Με ανακοίνωση δελτίου τύπου μάλιστα  ο κ. Σηφουνάκης μας πληροφορεί ότι …..
εξέφρασε ( στους ατυχείς κατοίκους του νησιού) τη βούληση της κυβέρνησης να υπάρξει άμεση αποκατάσταση των πληγέντων από τις πυρκαγιές και να θωρακιστεί η περιοχή κλπ…κλπ.
Λίγοι τον πίστεψαν όπως με πληροφορούν. Πολλοί περιφρόνησαν επιδεικτικά την παρουσία του στο νησί.. Ήταν άλλωστε τόσο κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι οι άνθρωποι που δεν είχαν κουράγιο για να του εκφράσουν τα …. «αληθινά» τους αισθήματα.
Αντιθέτως οι κάτοικοι της Λέσβου δεν είχαν ταλαιπωρηθεί – καθώς φαίνεται- όσο αυτοί της Σάμου και όπως διαβάζω (εδώ) κάποια στιγμή ξεσηκώθηκαν , θυμήθηκαν τι τους έλεγε πριν λίγους μήνες και έτσι δεν τον άφησαν ούτε καφέ να πιεί τον άνθρωπο.
Χαρακτηριστικά η ανάρτηση αναφέρει: Ντροπή, ούτε καφέ δεν τον άφησαν να πιει!
Κράξιμο έφαγε από τον κόσμο ο Εξοχότατος Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Νίκος Σηφουνάκης μόλις εμφανίστηκε στην Ερεσό της Λέσβου, κι αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να φύγει άρον-άρον. Φαίνεται ότι κάποιοι θυμήθηκαν τι τους έλεγε εκεί πριν τις εκλογές (και συγκεκριμένα σε προεκλογική ομιλία που είχε πραγματοποιήσει στην Ερεσό στις 21 Σεπτεμβρίου 2009):
«Το σημείο αιχμής αυτής της εκλογικής αναμέτρησης έγκειται στη διαφορά φιλοσοφίας μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην προσέγγιση των οικονομικών και κοινωνικών προβλημάτων της χώρας και στην πρακτική που πρέπει να ακολουθήσει η νέα Κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ, σε αντίθεση με τη ΝΔ που εξαγγέλλει πάγωμα μισθών και συντάξεων, βασίζεται στην πάταξη της πελατειακής σπατάλης και διαφθοράς, στην αναδιοργάνωση του εθνικού εισοδήματος, ώστε από εκεί να προκύψουν οι πόροι για τις οικονομικά ασθενέστερες τάξεις και την αναθέρμανση της αγοράς. Αυτή τη διαφορά αντίληψης στη διακυβέρνηση της χώρας, οφείλουμε να την αποσαφηνίσουμε στο λαό, για να την αξιολογήσει και να μας εμπιστευθεί την ψήφο του».
Ε, την αξιολόγησε, μετά «αξιολόγησε» την ψήφο που σας εμπιστεύθηκε, και τώρα «αξιολογεί» κι εσάς, κύριε Σηφουνάκη.
Ουδέν κακόν αμιγές καλού, πάντως. Ίσως τώρα να καταλάβατε ότι μόνο στο Politeia Tennis Club ή στο GB Corner μπορείτε να πιείτε ανενόχλητος τον καφέ σας, χωρίς οι τριγύρω αργόσχολοι να σχολιάζουν το σόι σας… Εναλλακτικά, κουβαλήστε καμιά διμοιρία ΜΑΤ να απωθούν την ενοχλητική και αχάριστη πλέμπα…..»
Δεν μπορώ να προσυπογράφω τα αναγραφόμενα στην ανάρτηση. Θα ήθελα και την γνώμη του κ. Σηφουνάκη. Σας ...έκραξαν υφυπουργέ μου;
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου