Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Έγγραφο -σκάνδαλο - για αποσπάσεις "ημετέρων" εκπαιδευτικών από την υπουργό Παιδείας!



Θαύματα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στο υπουργείο Παιδείας από την υπουργάρα της αξιοκρατίας και της διαφάνειας Άννας Διαμαντοπούλου.

Απόδειξη το παραπάνω έγγραφο το οποίο δίνει την δυνατότητα σε όλους τους εν αδεία εκπαιδευτικούς να κάνουν αίτηση για απόσπαση σε Γραφεία Περιφερειακών Διευθύνσεων και Γραφείων Αβάθμιας και Βθμιας εκπαιδεύσεως.
Θα με ρωτήσετε μα ποιο είναι το θαύμα.
Eίναι η ταχύτητα που δρούν τα στελέχη του συγκεκριμένου υπουργείου....
Για να καταλάβετε το έγγραφο υπογράφεται από την υπουργό στις 19 του μηνός (πριν μια εβδομάδα) ημέρα Πέμπτη και στέλνεται στα αρμόδια γραφεία για κοινοποίηση στους εκπαιδευτικούς .
Ετσι οι προιστάμενοι των γραφείων που στη καλύτερη περίπτωση θα έπαιρναν το συγκεκριμένο έγγραφο την επομένη (20 Αυγούστου ημέρα Παρασκευή ) θα έπρεπε να ειδοποιήσουν όλους τους εκπαιδευτικούς (οι οποίο απουσιάζουν στην καλοκαιρινή τους άδεια), ότι έχουν δικαίωμα να αιτηθούν για την συγκεκριμένη απόσπαση μέχρι το μεσημέρι (στις 12.00) της 23ης Αυγούστου ημέρα Δευτέρα!! (μεσολαβεί Σαββατοκύριακο)

Το παραπάνω γελοίο έγγραφο βέβαια , όπως όλοι καταλαβαίνουμε, είναι μια ακόμα περίπτωση φωτογραφικής απόφασης για ημετέρους εκπαιδευτικούς οι οποίοι όπως είναι φυσικό (για αυτούς) ειδοποιήθηκαν πριβέ (δεν υπήρχε άλλος τρόπος) για να κάνουν την αίτηση απόσπασης....
Είναι λοιπόν φανερό κ. Πρωθυπουργέ ότι είναι πλέον κωμικό να μιλάτε για αξιοκρατία στον Δημόσιο Τομέα και βέβαια το ψευδεπίγραφο «καθιέρωση κανόνων αξιολόγησης και αξιοκρατίας στην εκπαίδευση και λοιπές διατάξεις» του πρόσφατου νόμου 3848/2010 ακούγεται μάλλον σαν ανέκδοτο...
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου