Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Η ΑΜΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ "ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ"

Τη συμφωνία για την εγκατάστασή του του επιχειρησιακού γραφείου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού FRONTEX στον Πειραιά υπέγραψαν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο εκτελεστικός διευθυντής του Οργανισμού Εξωτερικών Συνόρων Ίλκα Λάιτινεν.
Ναι ναι πολύ σωστά είναι ο ίδιος οργανισμός που μέχρι τώρα "ανέκοψε" τα κύματα των λαθρομεταναστών που μας στέλνουν οι γείτονες.
Είναι αυτοί που μόλις δεχθούν παρενόχληση απο τα τουρκικά ραντάρ εγκαταλείπουν τον ελληνικό-ευρωπαικό εναέριο χώρο που υποτίθεται ότι επιτηρούν.
Αυτοί που "κατάφεραν" να "μειώσουν" τον χθεσινό αριθμό τουρκικών παραβιάσεων σε μόνο 20 ημερησίως.
Ετσι λοιπόν οι κυβερνώντες πανηγυρίζουν για την υπογραφή συμφωνίας και μαζί όλοι οι άχρηστοι πολιτικοί που εδω και καιρό ζητούν απο την ΕΕ να φυλάξει τα...ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ,να προστατεύσει το πάτριο έδαφος.......
Αυτοί.....Οχι εμείς....Ομολογώντας εμμέσως την δειλία και την ανικανότητα που τους διακατέχει.Για ποιο ελληνικό κράτος μπορούμε να μιλάμε πλέον όταν η οικονομία και η άμυνα είναι στα χέρια αλλόφυλων.
Στο γραφείο όπως ανακοινώθηκε θα υπηρετούν 13 άτομα στελέχη άλλων ευρωπαϊκών κρατών και θα έχει αρμοδιότητα την εποπτεία των νοτιοανατολικών συνόρων της Ευρώπης στα οποία βρίσκονται η Μάλτα, η Ιταλία, η Ελλάδα και η Κύπρος.
Μια Ιταλία των 70 εκατ. που ήδη έχει λάβει μέτρα για τους λαθρομετανάστες,Μάλτα που ακόμα και αυτή προώθησε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες ή απέλασε μεγάλο αριθμό τους.
Και μένει η Ελλαδίτσα και η Κύπρος έρμαια στους πειραματισμούς και τις ύποπτες επιδιώξεις αυτών που υποτίθεται ότι θα μας "προστατεύσουν".
Σε κάθε περίπτωση και πριν στεγνώσει το μελάνι απο τις υπογραφές η ίδια η Frontex τόνισε ότι το γραφείο στον Πειραιά θα λειτουργεί πιλοτικά για τα επόμενα δύο χρόνια και από τα αποτελέσματά του θα εξαρτηθεί το μέλλον των επιχειρησιακών γραφείων στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Δηλαδή απο πριν προειδοποιούν ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν πρόκειται να γίνει.
Και εδω που τα λεμε λογικό είναι οι μεν βόρειες χώρες της ΕΕ να μην ενδιαφέρονται να πληρώνουν εναν οργανισμό για ένα πρόβλημα που βρίσκεται μακριά για να τις αγγίξει,οι δε νότιες έχουν αναλάβει οι ΙΔΙΕΣ πρωτοβουλίες σε αντίθεση με την "ελληνική" κυβέρνηση και τις τακτικές των Παυλοπουλο-Χρυσιχοίδιδων.
Οσο αφορά τώρα την γείτονα......Οποιος πιστεύει ότι υπάρχει μια στο εκατ. η Frontex να εμπλακεί είναι αφελής ή ηλίθιος.
Αυτό που έκαναν οι της ΕΕ είναι το αυτονόητο για να ξεφορτωθούν τα δειλά πολιτικά ανθρωπάκια.Σου λέει "μου τα πρήξατε με τα σύνορα σας.....ανοίγω ένα γραφείο πάρτε και 13 υπαλλήλους και αντε κόψτε το λαιμό σας".
Οχι βέβαια πως τους κακόπεσε ό έλεγχος του εναέριου και θαλάσσιου χώρου.Εδω τον έχουμε παραδώσει για δεκαετίες στους Αμερικανούς ακόμα και στους Τούρκους στην Frontex θα κολλήσουμε;
Σε όσους ύποπτα και προδοτικά ζητούν προστασία μειώνοντας το κύρος του ελληνικού λαού και την αγωνιστικότητα των ενόπλων δυνάμεων την απάντηση δίνει ο Γέρος του Μοριά που έλεγε σε όσους τον "έπρηζαν" με την υποτιθέμενη βοήθεια μια απο την Ρωσία,μια απο την Αγγλία,μια απο την Γαλλία.
"Πάρτε το χαμπάρι Ελληνες ότι κάνουμε θα το κάνουμε ΜΟΝΑΧΟΙ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου