Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ξεκαθαρίζει το «τοπίο» για τα πλασματικά έτη


ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΗ στο ζήτημα εξαγοράς των πλασματικού χρόνου εργασίας θα επέλθει με την έκδοση, εντός των επόμενων ημερών, εγκυκλίου από το Yπουργείο Εργασίας. Στην εγκύκλιο θα ορίζονται οι εννέα περίοδοι ασφάλισης που επιτρέπεται από το 2011 να εξαγοραστούν, εκ των οποίων οι έξι επί πληρωμή. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στην εγκύκλιο θα καθορίζεται ρητά ότι μόνο όσες περίοδοι εξαγοράζονται με πληρωμή θα εξασφαλίζουν προσαύξηση στις συντάξιμες αποδοχές. Ωστόσο και οι εννέα περίοδοι θα συνυπολογίζονται για τη θεμελίωση του συνταξιοδοτικού δικαιώματος.

Εξάλλου με άλλη εγκύκλιο το Yπουργείο Εργασίας θα αποσαφηνίσει ζητήματα που αφορούν το κρίσιμο θέμα της ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων προς τα Tαμεία, η οποία ισχύει έως τις 15 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης παρέχεται έκπτωση 80% επί των πρόσθετων τελών, ενώ για τμηματική εξόφληση παρέχεται έκπτωση 60%.

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται η εγκύκλιος με την οποία θα ρυθμίζονται θέματα λειτουργίας του Tαμείο Τύπου, αλλά και οι προϋποθέσεις συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων του. Από τον Σεπτέμβριο το Yπουργείο Εργασίας θα συνεχίσει την έκδοση εγκυκλίων με στόχο την εξειδίκευση του νόμου για τους ασφαλισμένους όλων των Tαμείων.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου