Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ο εμπαιγμός δεν έχει όρια

Ο εμπαιγμός δεν έχει όρια

ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ πλέον η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Τη χωρίζουν από τα πρώτα γενέθλια τα μπάνια του λαού που θα είναι ολιγοήμερα και μαζεμένα το φετινό καλοκαίρι λόγω ανυπαρξίας «ρευστού».
Ενός λαού που ψάχνεται, φοβάται και αγωνιά σκεπτόμενος τι πρόκειται να αντιμετωπίσει από τον Σεπτέμβριο όταν πλέον η μείωση του μισθού του και η ακρίβεια στα είδη πρώτης ανάγκης θα του δημιουργούν τεράστιο άγχος. Κι αυτό διότι βλέπει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει να δρα με τρόπο που εύκολα ο αντικειμενικός παρατηρητής θα χαρακτήριζε αλαζονικό.
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ,
παρά τα όσα έχουν ειπωθεί, γραφτεί, αποδειχθεί, ότι χρήματα «υπήρχαν» και όχι μόνον αυτό, αλλά και ότι ….«υπάρχουν» (sic!) .
Αν αληθεύει αυτό γιατί τότε περικόπτει τους μισθούς, γιατί ταλαιπωρεί συνταξιούχους με μειώσεις στις ήδη εξευτελιστικές συντάξεις. Στην κυβέρνηση επιμένουν στον λαϊκισμό και στον εμπαιγμό.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΛΟΥΝ από μόνα τους. Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες με εγκύκλιο βεβαίωναν ότι για τους ημιυπαιθρίους οι ενδιαφερόμενοι θα πλήρωναν μόνο τη νομιμοποίηση. Ξαφνικά το θέμα ανοίγει εκ νέου με νέα εγκύκλιο κι εκείνοι που είχαν ησυχάσει ότι τουλάχιστον μία τρύπα την έκλεισαν βρίσκονται προ ενός νέου οικονομικού βάρους.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ο δύσμοιρος ο Ελληνας πλέον; Του λένε ότι λεφτά υπάρχουν ενώ λεφτά δεν βλέπει. Αντιλαμβάνεται ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΠΑΣΟΚ ήταν τερτίπια, όνειρα απατηλά που απλά το οδήγησαν στην εξουσία και συνεχίζει να βλέπει τον πρωθυπουργό να ισχυρίζεται ότι πράγματι χρήματα υπήρχαν στις 3 Οκτωβρίου. Ο εμπαιγμός δεν έχει όρια.
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου