Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Νέο τρομοκρατικό κτύπημα και προκήρυξη Πάγκαλου στην Καθημερινή - Οι ειδικοί αναλύουν τις δηλώσεις του.

Καθημερινή
«Είμαι συνταξιούχος δικηγόρος. Εδώ και 15 ημέρες πήρα την πρώτη μου σύνταξη».
«Μειωμένη;».
«Μειωμένη, γιατί δεν είχα ασκήσει ποτέ επάγγελμα. Αλλά έχω ένα επάγγελμα το οποίο αν είχα ασκήσει, θα είχα άλλου είδους εισοδήματα και ευκαιρίες»...

..Γευματίσαμε στο «17» (Λυκαβηττού 2 και Ακαδημίας). Ο κ. Πάγκαλος είναι τακτικός θαμώνας.
Προτίμησε αθηναϊκή σαλάτα για πρώτο πιάτο και λαβράκι στη σχάρα για κυρίως. Τα λεπτοτυλιγμένα ντολμαδάκια με ρύζι που δοκίμασα ήταν νοστιμότατα όπως και η ελαφρώς παναρισμένη σφυρίδα. Ήπιαμε νερό.
Το σορμπέ, ως επιδόρπιο, μας το κέρασαν.
Σύνολο: 90 ευρώ.

Πληρώνουμε το γουρούνι αυτό της πολιτικής εκτός από υπουργικό μισθό και σύνταξη δικηγόρου(!!!) χωρίς να έχει εξασκήσει το επάγγελμα αυτό ποτέ, όπως ο ίδιος παραδέχεται.
Μάλλον θα την χρειάζεται, επειδή βλέπετε έφαγε τον αγλέουρα η σκατομηχανή!


...και συνεχίζει:...
«Δεν αναγνωρίζω στη σημερινή Αριστερά στην Ελλάδα αριστερές ιδιότητες», δηλώνει ο κουράδας και εξαπολύει νέα επίθεση κατά των κομμάτων της Αριστεράς. Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», ο παχύδερμος της κυβέρνησης λέει μεταξύ άλλων: «θεωρώ ότι αριστερός είναι κάποιος που είναι υπέρ των πολλών και των φτωχών αριστερός είναι επίσης αυτός που προωθεί και ενισχύει το καινούριο» τονίζει, προσθέτοντας ότι το ΚΚΕ γύρισε στον Στάλιν, ενώ ο ΣΥΝ ταυτίζεται σε πολλά θέματα με τις θέσεις του ΚΚΕ.

Όπως υποστηρίζει, η Αριστερά δεν μπορεί να είναι συγκρουσιακή: «αυτό είναι ενδεικτικό του πρωτογονισμού της σημερινής Αριστεράς η οποία λειτουργεί πλέον ως περιθωριακό φαινόμενο στην κοινωνία». Πρωτογονισμός, μια πολύ σκληρή λέξη, ιδίως όταν προέρχεται από το φασιστοειδές παρασιτικό προϊόν επιγονισμού του δικτάτορα.

Τέλος, ο κ. Έδεσμα Ψητοπωλείου, αναφέρεται στην κακή οικονομική κατάσταση και λέει: «τα λεφτά τα φάγαμε όλοι μαζί σε μισθούς, επιδόματα και φακελάκια».

Οχι Πάγκαλε, δεν τα φάγαμε μαζί.

Τα λεφτά τα φάγατε εσείς και οι δικοί σας, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ο Μπιούτιφουλ Ακης, ο Σκατόψυχος με την Ροζ βίλα για τα μεγάλα βυζιά, ο Παπαντωνίου, ο αρχιερέας της διαπλοκής, ο πολιτιστικός Μπένυ, οι Κωσκοτάδες σας, ο "Αλτεκ" της πληροφορικής των ολυμπιακών αγώνων, ο Τόμπολας των Εργων της πλάκας, ο Αλαφούζος-τάνκερ αγορασμένα με λεφτά από το χρηματιστήριο, οι ντόπιοι και ξένοι εργολάβοι σας, ατέλειωτη η λίστα.
Ακόμα κι εσύ ο ίδιος προδότη και εγγονέ του προδότη φασίστα.


Τρώγε τα κλεμμένα και ΣΚΑΣΕ!

200 ΔΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ!
200 ΔΙΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου