Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Απάντηση Σαμαρά

Από το Ναύπλιο όπου διεξάγεται το προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας - με θέμα την Οικονομία - ο Αντώνης Σαμαράς «σήκωσε το γάντι» και απάντησε με σκληρό τρόπο στον Γιώργο Παπανδρέου για την επίθεση που του εξαπέλυσε χθες στη Βουλή.

«Ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε πρώτος στο ΔΝΤ, για να βάλει ένα πιστόλι στο τραπέζι και η «μπλόφα» του γύρισε εναντίον της Ελλάδας» είπε ο Αντώνης Σαμαράς και συμπλήρωσε: «το πιστόλι εκπυρσοκρότησε στα χέρια του!»....
Μάλιστα κατηγόρησε την κυβέρνηση για εξαπάτηση του ελληνικού λαού, προεκλογικά, καλλιεργώντας ψεύτικες προσδοκίες ενώ όπως είπες τώρα βρίσκεται σε «πανικό και σπέρνει την απελπισία».
Ωστόσο, δεν έλειψε και η διάθεση αυτοκριτικής καθώς μιλώντας στους βουλευτές και τα στελέχη του ο Αντώνης Σαμαράς παραδέχθηκε ότι υπήρξε ατολμία, λάθη και παραλείψεις της προηγούμενης κυβέρνησης.
«Η νέα Νέα Δημοκρατία που οικοδομούμε σήμερα «μηδενίζει το κοντέρ», και οικοδομεί ξανά την αξιοπιστία της» είπε χαρακτηριστικά και έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι το κόμμα του «αναγνώρισε όλες τις «αμαρτίες» του, ξεφορτώνεται και όλα τα «βαρίδια» του παρελθόντος».
Επίκεντρο των πυρών του Αντώνη Σαμαρά ήταν η επιλογή της κυβέρνησης για είσοδο στο μηχανισμό που συμπεριλαμβάνει το Δ.Ν.Τ. κατηγορώντας σε προσωπικό επίπεδο τον πρωθυπουργό.
«Άρχισε να μιλάει για «Τιτανικό», για απώλεια εθνικής κυριαρχίας και για προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Και μετά να βγαίνει να δανείζεται με πολύ ψηλά επιτόκια» είπε, για να συμπληρώσει ότι: «κανείς δεν δανείζει φτηνά μια χώρα που η Κυβέρνησή της από μόνη της ομολογεί και διακηρύσσει ότι βουλιάζει».
Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι όπου πήγε το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο πρώτος και απαράβατος όρος που επέβαλε παντού ήταν η ισοπέδωση μισθών και συντάξεων και προέβλεψε «φαύλο κύκλο ύφεσης, ανεργίας, ελλειμμάτων, χωρίς προοπτική και χωρίς διέξοδο».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου