Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

ΟΡΕΙΝΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑ, IMAM BAILDI, BURGER PROJECT ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ


http://www.hellenica.de/Griechenland/Ort/Karpenisi01.jpg 

  Ελάτε να περάσετε τις Απόκριες στο Καρπενήσι!
Ο Δήμος Καρπενησίου έχει οργανώσει ένα αξέχαστο τριήμερο, ιδανικό για όλους όσοι θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα και να γιορτάσουν με την αυθεντικότητα της ευρυτανικής φιλοξενίας: ξεκούραση, εναλλακτικές δραστηριότητες, καλό φαγητό, εξορμήσεις στην πανέμορφη ευρυτανική φύση και τα χωριουδάκια αλλά και αποκριάτικη διασκέδαση περιμένουν μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Δήμου μας.  
Το Σάββατο 5 Μαρτίου, θα μπείτε από νωρίς στους αποκριάτικους ρυθμούς της πόλης: η Big Band της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αγρινίου ανεβάζει το κέφι από το μεσημέρι, με latin μελωδίες, ενώ το βράδυ η μουσική και ο χορός θα συνεχιστούν αμείωτα στα  μπαράκια της πόλης.
Την Κυριακή της Αποκριάς (6 Μαρτίου), θα απολαύσουμε όλοι μαζί τους καρναβαλιστές μας στη μεγαλύτερη έως σήμερα Αποκριάτικη Παρέλαση.
Μετά το κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου, θα ξεκινήσει ένα μοναδικό street party, με τους Imam Baildi και τους Burger Project να γεμίζουν με τις μουσικές τους το κέντρο της πόλης. Ζεστό κρασί και ντόπιοι μεζέδες θα συνοδεύουν τη μουσική, δίνοντας σε όλους μπόλικη ενέργεια για χορό και αποκριάτικο ξεφάντωμα.
Την Καθαρά Δευτέρα (7 Μαρτίου), θα ανακαλύψουμε ποιός μπορεί να πετάξει ψηλότερα τον χαρταετό που θα του χαρίσει ο Δήμος μας. Λίγα μόνο χιλιόμετρα έξω από το κέντρο του Καρπενησίου, ζεστή λαγάνα, σαρακοστιανές λιχουδιές, ντόπιο κρασί θα περιμένουν όλους μας για ένα παραδοσιακό ευρυτανικό γλέντι. 
Φέτος τις απόκριες πάρτε τα… βουνά και διασκεδάστε εναλλακτικά στο Καρπενήσι μας!

Σας περιμένουμε! 

Δήμος Καρπενησίου
Καρπενήσι, 22 Φεβρουαρίου 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου