Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΤετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Απίστευτο: Πάνω από 45 δις δραχμές μας στοίχισε το στέγαστρο του Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο!

stadioΠραγματικά απίστευτη είναι η αποκάλυψη που γίνεται στην γραπτή απάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού, κ. Γ. Νικητιάδη, προς τον Βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ, Κ. Αϊβαλιώτη, ο οποίος του είχε θέσει με Κοινοβουλευτική Ερώτησή του το ζήτημα της φθοράς του "στεγάστρου Καλατράβα" που υπάρχει στο Ολυμπιακό Στάδιο και παράλληλα ζητούσε στοιχεία για το συνολικό κόστος του.

Από την απάντηση του αρμόδιου Υφυπουργού προκύπτει ότι το στέγαστρο αυτό κόστισε στον Ελληνικό λαό το ιλιγγιώδες ποσό των...130.000.000 ευρώ (ΠΛΕΟΝ Φ.Π.Α.) και ήδη διαπιστώνονται φθορές, κάτι που αναγκάζει την αρμόδια Υπηρεσία να "προκηρύξει τους απαιτούμενους διαγωνισμούς" ώστε να διατηρηθεί "η ασφάλεια και η λειτουργικότητα του Στεγάστρου" όπως αναφέρει η απάντηση του κ. Νικητιάδη.
Υπενθυμίζεται ότι η κατασκευή του στεγάστρου ανετέθη όταν κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός ο κ. Σημίτης και η αντιστοιχία σε δραχμές του ποσού με το οποίο επιβαρύνθηκε το Δημόσιο ξεπερνά τα 45 δις δραχμές (συν ΦΠΑ) κι όλα αυτά για ένα και μόνο στέγαστρο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου