Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΠέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2010

«Ο Γιώργος τα ήξερε όλα για την οικονομία πριν εκλεγεί»


Αποκαλύψεις σοκ στο βιβλίο του πρώην υπ. Οικονομικών της Γερμανίας για τον πρωθυπουργό


Αποκαλυπτικό είναι το βιβλίο του πρώην υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας, Πέερ Στάινμπρουκ, στο οποίο υποστηρίζει ότι ο  Γ. Παπανδρέου είχε άριστη γνώση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας όντας  ακόμα αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Σύμφωνα με το βιβλίο που εκδόθηκε πριν λίγες μέρες, ο κ. Παπανδρέου τον Ιανουάριο του 2009, που είχε συναντηθεί με τον κ. Στάινμπρουκ ήταν πλήρως ενημερωμένος και μάλιστα ζήτησε τις συμβουλές του πρώην υπουργού για την μείωση του ελλείμματος.
Στην συζήτηση που είχαν οι δυο τους και αφού κατάλαβε την τραγικότητα της κατάστασης ο κ. Παπανδρέου σε μια κρίση ειλικρίνειας είπε: «Πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι θέλω να βγω»! Μετά από λίγους μήνες βέβαια, το είχε «ξεχάσει», όπως φάνηκε, και μιλώντας στην ΔΕΘ δήλωσε το αμίμητο «Λεφτά υπάρχουν», ενώ μιλούσε για προσλήψεις και ανάπτυξη!
Η δημοσίευση του βιβλίου καταρρίπτει και τους τελευταίους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι «δεν γνώριζε», ενώ το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί δεν κρατούσε μικρότερο καλάθι στην ΔΕΘ ο κ. Παπανδρέου και υποσχόταν αλόγιστα αυξήσεις και προσλήψεις;;;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου