Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ο Όλι Ρεν διαφωνεί με τον Πεταλωτή: ανοιχτό ενδεχόμενο για νέα μέτρα


Μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, να αποσυνδέει την αναθεώρηση προς τα πάνω του ελλείμματος από την επιβολή νέων σκληρών μέτρων, ωστόσο ο ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Όλι Ρεν, διαφωνεί. Ο εκπρόσωπός του, Αμαντέου Αλταφάζ επιβεβαίωσε σήμερα ότι επίκειται αναθεώρηση προς τα πάνω του δημοσίου ελλείμματος της Ελλάδας για το 2009. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το ελληνικό χρέος και το έλλειμμα για το 2009 εν όψει των ανακοινώσεων της Εurostat στις 22 Νοεμβρίου, ο εκπρόσωπος του Ευρωπαίου επιτρόπου για την Οικονομία δήλωσε πως “αναμένεται καθαρή αναθεώρηση προς τα πάνω”.
Επίσης, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έχει επιπτώσεις στο 2010 η υπόθεση αυτή και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο αναθεώρησης των όρων του Μνημονίου λόγω της επιδείνωσης αυτής του χρέους και του ελλείμματος.
Ο εκπρόσωπος του επιτρόπου ανακοίνωσε ακόμη την ενίσχυση του προσωπικού της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας στην Αθήνα. Πρόσθεσε ότι η Eurostat βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με τις ελληνικές στατιστικές αρχές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου