Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Πρέπει να μιλήσει

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, τον οποίο εμπιστεύθηκαν όχι μόνον οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας όσο λίγους Ελληνες πρωθυπουργούς, οφείλει πρώτα στους ανθρώπους αυτούς κι εν συνεχεία σε όποιον άλλον να ξεκαθαρίσει πλέον τις καταστάσεις. Η σιωπή του δεν βοηθά.


ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΑΠΤΕΙ και δημιουργεί νέες πληγές στο κόμμα του που δύσκολα
 θα επουλωθούν. Είναι απολύτως βέβαιο ότι καμία εισήγηση δεν υπάρχει από στελέχη του κόμματος προς τον Αντώνη Σαμαρά για να απομακρύνει τον πρώην πρωθυπουργό. Ομως υπάρχουν πιέσεις προς την ηγεσία της Ν.Δ. για να πείσει τον πρώην πρωθυπουργό περί της αναγκαιότητας να τοποθετηθεί ως προς τα πεπραγμένα της εξαετούς διακυβέρνησής του. Ο Κώστας Καραμανλής θα πρέπει να μιλήσει για τα «βαρίδια» αλλά και για τα όσα συνέβησαν όταν πλέον συνειδητοποίησε ότι τα οικονομικά, ελληνικά και διεθνή, πήγαιναν χάλια.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ έχει αποδεχθεί σιωπηλός και καθήμενος στα τελευταία έδρανα της Βουλής κάθε «ύβριν» του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του. Λες και αυτός και μόνον οι κυβερνήσεις του θα πρέπει να σηκώσουν το σταυρό το μαρτυρίου για τα οικονομικά πεπραγμένα. Σαν να μη φέρει καμία ευθύνη το κυβερνών κόμμα το οποίο έχει μονοπωλήσει –πλην της τριετίας της Ν.Δ. με τον Μητσοτάκη πρωθυπουργό– επί εικοσαετία την εξουσία στη χώρα. Σαν να μη φέρει ευθύνη το κόμμα που διαχειρίσθηκε τον πακτωλό χρημάτων που εισέρρεε από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ο κ. Καραμανλής ιστορική ευθύνη και χρέος να περάσει στα μπροστινά έδρανα της Βουλής και να μιλήσει με τόλμη και παρρησία. Ευθύνη απέναντι στον τόπο και χρέος απέναντι στη μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου