Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Αντιδράσεις στην κατάθεση Μαντέλη

Αναταράξεις προκαλεί η κατάθεση της πρώην διευθύντριας Προστασίας Πολιτικής Γης του υπουργείου Αγρ. Ανάπτυξης, Στ. Μαντέλη, που αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση Βατοπεδίου. Η κ. Μαντέλη ενέπλεξε τους πρώην υπουργούς κ.κ. Μπασιάκο, Κοντό και Ρουσσόπουλο, και τον διευθυντή του γραφείου του πρ. πρωθυπουργού, Γ. Αγγέλου."Ο καθένας κατανοεί τον λόγο για τον οποίο η κα Μαντέλη, ξαφνικά, άλλαξε τα, μέχρι χθες, λεγόμενά της" δήλωσε ο υπεύθυνος του τομέα Δικαιοσύνης της ΝΔ Αν. Νεράτζης. "Ο κατηγορούμενος δικαιούται ακόμη και να ψεύδεται". Και πρόσθεσε: "Πολύ περισσότερο, Για αόριστες κατηγορίες έκανε λόγο ο κ. Ρουσόπουλος. Ο κ. Αγγέλου δήλωσε ότι δε θα δεχθεί καμία ανάμιξη του ονόματός του σε υπόθεση με την οποία δεν έχει καμία σχέση.
 αφού πριν από δύο ημέρες -και για προφανείς λόγους- ψηφίστηκε ειδική ρύθμιση, με την οποία ακόμα και κατηγορούμενος μπορεί, καταγγέλλοντας υπουργό, να απαλλαγεί από την ποινή. Αυτή ακριβώς η ρύθμιση - συνεχίζει ο κύριος Νεράτζης - αποδεικνύει τις υπόνοιες για ύπαρξη σχεδίου της Κυβέρνησης προς ενοχοποίηση των πολιτικών της αντιπάλων.


"Δεν δέχονται να ενοχοποιούνται άνθρωποι χωρίς αποδείξεις" επεσήμανε μιλώντας το πρωί στο ΜΕΓΚΑ ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος υπογραμμίζοντας ότι η Ιστορία όταν επαναλαμβάνεται είναι φάρσα. Παράλληλα εκτίμησε ότι αν προκύψουν αποδείξεις, η ΝΔ θα συνταχθεί στην πρόταση για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου