Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Τρίτη 27 Απριλίου 2010

Άγριες ρευστοποιήσεις στο Χ.Α.!

Κατάρρευση της εμπιστοσύνης και διασυρμού της χώρας και της οικονομίας της αποτέλεσαν σήμερα η εκτόξευση των spreads στα επίπεδα των 700 μονάδων βάσης και του Χ.Α. κατά 6%, στις 1.696,68 μονάδες, σχολιάζουν οι χρηματιστές.

Με εντυπωσιακές εντολές πώλησης να έχουν στριμωχτεί στο σύστημα και για την επόμενη μέρα, δηλαδή αύριο, οι κερδοσκόποι αλώνουν το Χ.Α.
 και την αγορά των ομολόγων, αφήνοντας την Ελλάδα πίσω από τις εξελίξεις που αφορούν την ίδια τη χώρα αυτή καθεαυτή. Η κρατική μηχανή έχει παραλύσει, χαζεύοντας στα μόνιτορς τηνκούρσα των spreads και την κατεδάφιση των αξιών του Χρηματιστηρίου.
Την ίδια ώρα από τη Γερμανία, καλοθελητές διαρρέουν ότι η γερμανίδα καγκελάριος, κυρία Αγκέλα Μέρκελ στη συνάντηση που θα έχει με τον κ. Ντομινίκ Στρος Καν (ΔΝΤ) και τον κ. Ζαν Κλοντ Τρισέ (ΕΚΤ) θα θέσει θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους. Αν ισχύει αυτό, σχολιάζουν χρηματιστές, πρόκειται για ό,τι χειρότερο για τις ελληνικές τράπεζες οι οποίες είναι φορτωμένες ελληνικά ομόλογα...
Κλείσιμο στα 10 ευρώ για την Εθνική, που ενδοσυνεδριακά έγραψε και το «9»,καταγράφοντας απώλειες 9,99% και με εντυπωσιακό όγκο 12,5 εκατ. τεμαχίων. Τη μεγαλύτερη βουτιά από τις τράπεζες κατέγραψε η μετοχή της ΑΤ, που υποχώρησε στο 1,13 ευρώ και απώλειες 13,74 ευρώ. Πτώση 11,96% για την Alpha, στα 5,30 ευρώ και 6,477 εκατ. τεμάχια, 9,37% για την Πειραιώς στα 4,93 ευρώ και 2,7 εκατ. τεμάχια και 5,35% για τη Eurobank, στα 5,13 ευρώ με 3 εκατ. τεμάχια.
Οι συναλλαγές ήταν σχεδόν οι διπλάσιες από χθες, με τον συνολικό τζίρο να εκτοξεύεται στα 337,1 εκατ. ευρώ.
Η εικόνα στο ταμπλό είναι απογοητευτική, με 196 μετοχές να κλείνουν στο «κόκκινο», έναντι μόλις 12 που ενισχύθηκαν και 88 αμετάβλητες...
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου