Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤΠέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Θέμα ακυρότητας της ψηφοφορίας για το Βατοπέδι θέτει και ο ΣΥΡΙΖΑ


Θέμα ακυρότητας της ψηφοφορίας για το Βατοπέδι, βάσει της οποίας παραπέμφθηκαν στο Δικαστικό Συμβούλιο οι Αλέξανδρος Κοντός, Ευάγγελος Μπασιάκος και Πέτρος Δούκας, θέτει και ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός της ΝΔ. Συγκεκριμένα, ο Θόδωρος Δρίτσας μέσω του realfm 97.8 έθεσε θέμα ακυρότητας της ψηφοφορίας στη βουλή για το Βατοπέδι. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, επέμεινε πως το κόμμα του δεν ταυτίζεται με την κατηγορία με την οποία παραπέμφθηκαν οι τρεις πρώην υπουργοί της ΝΔ και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι στο πόρισμά του περιγράφει άλλο άρθρο του ποινικού κώδικα από αυτό για το οποίο παραπέμφθηκαν οι Π. Δούκας, Α. Κοντός και Ε. Μπασιάκος.
«Θέλουμε να διαμορφωθεί η πραγματική βούληση της πλειοψηφίας. Γεννάται ζήτημα ακυρότητας και ασαφούς διαδικασίας» τόνισε ο κ. Δρίτσας και έκανε λόγο για «αντιφατική και ανακόλουθη διαδικασία».
«Με τρόπο που είχε διαμορφωθεί το ψηφοδέλτιο θα έπρεπε να ψηφίσουμε άκυρο ή λευκό. Είχα θέσει το θέμα νωρίτερα στον ίδιο τον Πρόεδρο της Βουλής» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκτίμησε ότι τα αδικήματα έχουν παραγραφεί και αυτό θα το επικυρώσει και το Δικαστικό Συμβούλιο.
Ο κ. Δρίτσας επανέλαβε ότι δεν προέκυψαν στοιχεία για την κατηγορία περί ροής μαύρου χρήματος και κατηγόρησε τον Κ. Καραμανλή ότι με την απόφασή του να κλείσει τη Βουλή συνετέλεσε στην παραγραφή των ενδεχόμενων αδικημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου