Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

Δυστοκία εξεύρεσης υποψηφίων στο ΠΑΣΟΚ.

Όπως είπαμε και από χθες, σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παπανδρέου σκοπεύει να πολιτικοποιήσει τις εκλογές, τώρα που ακόμα έχει έναν δημοσκοπικό αέρα. Άλλωστε δεν έχει και πολλά να χάσει. Αντίθετα η φυγομαχία και η μέθοδος του στρουθοκαμηλισμού, όταν σύσσωμη η αντιπολίτευση, αλλά και η ίδια η κοινωνία πολιτικοποιεί τις επερχόμενες αυτοδιοκητικές εκλογές, δεν θα ήταν φρόνιμη πολιτική επιλογή και θα οδηγούσε ΠΑΣΟΚ σε πλήρη πολιτική απαξίωση. Γι' αυτό είναι υποχρεωμένο να σηκώσει τώρα το γάντι της πρόκλησης που...
έριξε η αντιπολίτευση. Δεν πρέπει εξ άλλου να ξεχνάμε ότι έπαιξε κάποια στιγμή και ακόμα δεν έχει ίσως εγκαταλειφθεί οριστικά, το σενάριο των διπλών εκλογών τον Νοέμβριο.

Στα πλαίσια αυτής της επιδίωξης του ΠΑΣΟΚ για πολιτικοποίηση των εκλογών κλήθηκαν χθες από τον κ. Παπανδρέου σημαίνοντα κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να εκτεθούν ως υποψήφιοι για ορισμένες περιφέρειες. Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες τόσο από το διαδίκτυο όσο και από τα ΜΜΕ, πολλοί αρνήθηκαν να κατέβουν υποψήφιοι.

Αυτό μαρτυρεί δυστοκία εξεύρεσης αξιόλογων πολιτικών προσώπων, λόγω προφανώς του φόβου της εκλογικής συντριβής και της καταστροφής της πολιτικής τους καριέρας.
hassapis-peter

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου