Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Τον Καραμανλή στην τελευταία του ΔΕΘ αρχίζει και θυμίζει ο Γιώργος


Λίγες ημέρες πριν από τη ΔΕΘ, όπου παραδοσιακά ο κόσμος περιμένει να ακούσει κανένα καλό νέο για την τσέπη του και στην κυβέρνηση ασχολούνται με την… Μπατζελή και την υποψηφιότητά της ή όχι.

Χωρίς κανένα σχέδιο και με το Μνημόνιο να κυριαρχεί στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου, ο Γ. Παπανδρέου θα ανέβει στη ΔΕΘ όχι απλά με άδειο αλλά και με τρύπιο καλάθι. Τίποτε δε θα περιέχει παρά μόνο λόγια τρόμου για την κατάσταση της οικονομίας, εύσημα στους εαυτούς τους διότι «έσωσαν» την Ελλάδα και προτροπές στον κόσμο να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι διότι είναι, λέει, εθνικό συμφέρον ότι γίνεται αυτή τη στιγμή.
Το πολύ – πολύ να ανακοινώσει μέτρα που δεν κοστίζουν όπως στήριξη ανέργων ή κανένα επίδομα θέρμανσης με το πετρέλαιο όμως να εκτοξεύεται στα ύψη.
Για πρώτη χρονιά ο κόσμος δεν έχει τι να περιμένει και ίσως τους μόνους που θα ενδιαφέρει η ομιλία Παπανδρέου είναι τους διαπλεκόμενους και μη επιχειρηματίες που έχουν τόσο χρήμα που δεν τους νοιάζει η κρίση, αντιθέτως περιμένουν νέες μειώσεις στη φορολόγησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου