Σελίδες

Το διαιρε και βασιλευε ηταν και ειναι μια παγια τακτικη για να χωριζουν...και να εξουσιαζουν.

" ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ
ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
ΟΤΑΝ ΗΘΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑ.
ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ "


ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ



Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Α. Σαμαράς: Δεν παραπλανώ με ανεδαφικές ουτοπίες


Επίθεση κατά του πρωθυπουργού αλλά και εναντίον όσων υπερψήφισαν το μνημόνιο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στα Αμπελάκια Λάρισας.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς κατέκρινε έντονα την κυβέρνηση για τις προεκλογικές της υποσχέσεις, επανερχόμενος μάλιστα στα λεγόμενα του πρωθυπουργού ότι «λεφτά υπάρχουν».

«Δεν υποσχόμαστε εμείς επίγειους παραδείσους χωρίς θυσίες, δεν παραπλανώ κανέναν με ανεδαφικές ουτοπίες που πληρώνονται στην πράξη από την ίδια την κοινωνία, όπως εκείνο το “λεφτά υπάρχουν”», είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ έστρεψε εμμέσως τα βέλη του, σε ΛΑΟΣ και Ντόρα Μπακογιάννη, που υπερψήφισαν το μνημόνιο. «Πριν λίγους μήνες η κυβέρνηση προσπάθησε να κάνει στον πολιτικό κόσμο έναν εκβιασμό συνενοχής, να ψηφίσουμε όλοι το μνημόνιο, μερικοί υπέκυψαν, άλλοι αρνηθήκαμε γιατί θέλουμε να υπάρχει δικαίωμα στο όνειρο, στην ελπίδα», υπογράμμισε.
Συνεχίζοντας, ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως η ΝΔ δεν δέχεται «αυτό που έχει αρχίσει και γίνεται, που κυριαρχεί η αίσθηση της αυτοπαραίτησης, της μοιρολατρίας, που τρίτοι αποφασίζουν διατάζουν και εμείς εκτελούμε».
«Υπάρχει διέξοδος από αυτήν την παρακμή; Μπορούμε να σταθούμε μόνοι μας στα πόδια μας; Μπορούμε να ξεφύγουμε από τη μοίρα των κακών μαθητών της Ευρώπης που τους έχουμε βάλει υπό επιτήρηση;», διερωτήθηκε και απάντησε καταφατικά: «Εμείς λέμε: Μπορούμε».
Κάνοντας λόγο για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης, αναφέρθηκε σε δύο ζητούμενα: την ανταγωνιστικότητα και τη διάχυση των ευκαιριών, δύο στοιχεία, όπως είπε, «αυτονόητα παντού αλλού, αλλά απαγορευμένες λέξεις, τις τελευταίες δεκαετίες, στην Ελλάδα».
«Προτείνουμε συγκεκριμένες, χειροπιαστές λύσεις για την έξοδο από την κρίση, για να φύγει αυτή η ασφυξία που υπάρχει σήμερα», κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Την Τρίτη, όπως έγινε γνωστό, ο πρόεδρος της ΝΔ θα έχει συνάντηση με το προεδρείο της ΓΣΕΕ στη Ρηγίλλης (10:00). Η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του κ. Σαμαρά, στο πλαίσιο των επαφών του με τους κοινωνικούς εταίρους ενόψει των τοποθετήσεών του στην διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου